Şimdi Ara

yurt dışında master

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim avrupaya tek legal şekilde bu şekilde gidecez herhalde üniversite mezunu turist rehberliği okuyorum iş fazla yok aslında var ama bir ev olmuş 5 milyon tl araba olmuş 1.5 milyon tl ömrüm boyunca çalışsam satın alamam kiraya çıksam diyorum 10k kira 1+1 için antalyada İspanyada felan master yapsam sonra orda kalsam mantıklımı aklımdaydı uzun süredir bayadır para biriktiriyordum.

• Mantıklı karar olur, niyetin varsa, şartların da uyarsa düşünebilirsin. Okulların çeşitli kriterleri oluyor, onları incelemeni, buna göre hazırlık yapmanı öneririm. Türkiye güzel ülke fakat önümüz cidden kapalı, o da bir gerçek, seni anlıyorum, ben de gitme planları yapıyorum. Uzun dönemlik eğitim dışında sertifikasyon programlarına, kısa dönemlik eğitim programlarına ve düşünürsen AB etkinliklerine göz atabilirsin. Eğitim alacağım, yüksek lisans yapacağım diyorsan şehirlere, şehir imkanlarına, okullara, okul imkanlarına, üniversitelerin akademik başarılarına, geçmişlerine, yapabileceğin masrafların detaylarına kesinlikle bak, emin olarak karar ver. Ülkeleri, yerleşim bölgelerini yakından, araştıra araştıra, zaman ayırarak incele, verdiğin karar içine sinsin.

İspanya güzel ülke, hoş, belli bir noktaya gelmiş, ulaşmış ama bence çok memnun etmeyebilir, Barcelona'yı görmüştüm, sevmiştim ancak çok sevindirmez diye düşünmüştüm, tabii tersi de olabilir, turizm işleri açısından biçilmiş kaftan aslında, keyif alabilirsin de, kişiye göre şartlar değişir. Sana tavsiyem derinlemesine araştırma yapman, mümkünse insanlara sorman.

Olması kolay değil, basit değil fakat donanımlıysan, kabiliyetlerin varsa, üniversitenin diploması tanınıyorsa belki iş de bulabilirsin, şans verebilirler, bunu da düşün. Kolaylıklar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 29 Eylül 2023; 22:11:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.