Şimdi Ara

Bu kız milleti zenginlikten ve paradan başka birşeye bakmıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
15
Favori
16.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevrede çok kız var böyle.Para ve şöhret peşinde çoğu .
  • psiko-sosyal tespit:

kendilerini değerli bir mal gibi gördüklerinden
    çok yüksek fiyat çekiyorlar...

tabi dünyada her mal, bedeli ödenip alınmıyor.
    bazen de zorla alınabiliyor...

sen kendini mal gibi görürsen,
    sana öyle davranırlar.

cahil-ü cühela
    eçhel-ü kebir kişilerden nefret ediyorum ve onlara asla acımıyorum...
  • 21 yaşındayım, Kendi arabam Transporter kızların gözünde sokaktaki köpekten farkım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellemek doğru değil. para peşinde koşmayanlarda var.

Ama sorun şu oluyor. Kızlara talep çok fala. ortalama bir kıza 100'e yakın erkek mesaj atabiliyor. Bunların içinde zengini vardır veya yoktur ama zengin taklidi yapanda vardır muhakkak. Kızın kafası karışıyor. Böyle olunca kız seçim yapıp eleme yapıyor. Eledikleri ile görüşmüyor zaten. Esas düşündüğü ile konuşuyor, görüşüyor normal biçimde. yedeğe aldıkları oluyor. yedeğe aldıklarıyla da tek kelime ile cevaplar yazıyor, geçiştirme yöntemi ile idare ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 26 Ocak 2018; 10:21:16 >
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    swarm kullanıyorsan senin de amaç belli
  • kizin ablamlardaydim dedigi Emre
    annemlerdeyim derkende Cem

bilgin olsun

ha bide Emrenin range roveri var
    Ceminde Bmw

bununda kim oldugu malumunuz

Bu kız milleti zenginlikten ve paradan başka birşeye bakmıyor
  • Var da çok az. İstanbulda atıyorum 7 milyon kadın varsa bunun yüzde 1 inden azdır. Nerden denk gelecek.
  • Ben öyle biri değilim; ama ablam şu an tam bahsettiğiniz tipe uyuyor.
    En sevdiği üç şey:
    1- Para
    2- Yine Para
    3- Hep Para...

Güzel olduğu için elbet takar eyeri zengin birine
  • Hacım boş yere laf anlatıyosun :) adamlar senin dediklerini anlayacak kapasitede olsaydı , bahsetdekleri kızlarla reel ilişkisi olurdu :) çocuğa bak youtube dan video atıyor diye gerçek sanıp :) hiç aklına gelmior prodiksyon olduğu :) ya böle bi video çekelim gerçekmiş gibi takipçi , izleyici kasarız :) Bunun gibilerde gerçek sanıyor ...

He basettigi kızlar var doğru , mesala tanıdıgım çocuklar BMW si Mercedes i ile kız tavlıyor :) max 1-2 hafta sürüyor ayrılıyor hatta ilişkisinin 1 ci haftasında 5-6 kızla daha görüşüyor sıraya koyuyor böle böle hem ittiriyorlar :)

Hatta arkadaşlarını çagırtıyor cocuk bana sende gel diyo kanka ,ben gitmem :) işim olmaz , ve ben böyle kızları hemen tanırım 100 metre uzaktan ...
    Mesala o cocukta böyle kızların hiç biriyle evlenmez ciddi ilişki yaşamaz, cocugu görünce hep dalga geçiyorum cocuk sokakta ya 20 kız görse yazıyor :) bakıyor, kesiyor 20 sinden 2 tanesi anca dönüyor kalan 18 tane bakmıyor yani demekki neymiş toplumumuzda bu kızlardan okadar çok yokmuş...

• Lafı dolandırmayayım ben de. Gerçekten çok düzgün insanlar var ve böyle saçma sapan ergence genellemeleriniz çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Hacım boş yere laf anlatıyosun :) adamlar senin dediklerini anlayacak kapasitede olsaydı , bahsetdekleri kızlarla reel ilişkisi olurdu :) çocuğa bak youtube dan video atıyor diye gerçek sanıp :) hiç aklına gelmior prodiksyon olduğu :) ya böle bi video çekelim gerçekmiş gibi takipçi , izleyici kasarız :) Bunun gibilerde gerçek sanıyor ...

He basettigi kızlar var doğru , mesala tanıdıgım çocuklar BMW si Mercedes i ile kız tavlıyor :) max 1-2 hafta sürüyor ayrılıyor hatta ilişkisinin 1 ci haftasında 5-6 kızla daha görüşüyor sıraya koyuyor böle böle hem ittiriyorlar :)

Hatta arkadaşlarını çagırtıyor cocuk bana sende gel diyo kanka ,ben gitmem :) işim olmaz , ve ben böyle kızları hemen tanırım 100 metre uzaktan ...
    Mesala o cocukta böyle kızların hiç biriyle evlenmez ciddi ilişki yaşamaz, cocugu görünce hep dalga geçiyorum cocuk sokakta ya 20 kız görse yazıyor :) bakıyor, kesiyor 20 sinden 2 tanesi anca dönüyor kalan 18 tane bakmıyor yani demekki neymiş toplumumuzda bu kızlardan okadar çok yokmuş...

evet şu doğru çoğu kızda şu saçma algı var erkek güçlü olmalı çalışmalı çocuğuna bakmalı bu algı var evet ama normal işi olsada kız kabul edebilir bmwye gerek yok başarısızlığa kılıf uydurmak bu

• bu ülkede evlenen net enayi kimse k.bakmasın bu kadar omurgasızların oldugu yerde evlenen peri masallarında yaşıyor sanırım
  • Böyle konuları merakla okuyorum nedense. Anlamadığım, niye kadınlar için ağlanıyorsunuz? Önce bi okuyun, kariyer yapın iş güç oturtun ondan sonra kadın arayın..

Zaten Türkiye gerçeği, paran pulun yoksa, yani öyle geçinecek paralardan bahsetmiyorum, evlerin, araban, varlığın, sabit bir gelirin yoksa bir hiçsin.

Bence fakirlerin hepsi ölsün, yok size kadın felan.

• Kızların yüzde 90ı böyle vur geç yapın acımayın.

Ha baktınız sizin paranız için altınıza yatmıyor o kızla ciddi düşünebilirsiniz.

Zaten öyle çok paralı değilseniz ve o kız sizinle siz olduğunuz için takılıyorsa da fazla bişey söylemeye gerek yok onuda sonuna kadar sahiplenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    abi boşversene engeli ilk atıp bir süre sonra engel kaldırıp mesaj atmayı yapan erkek var mı onu söyle bu bile yeter yani anlamak için
  • Tanıdığım birçok kadın akrabalarda dahil.Aklı fikri sabah akşam parada.Tr'deki Kadınların %90'ının Dini imanı paradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Genellemek doğru değil. para peşinde koşmayanlarda var.

Ama sorun şu oluyor. Kızlara talep çok fala. ortalama bir kıza 100'e yakın erkek mesaj atabiliyor. Bunların içinde zengini vardır veya yoktur ama zengin taklidi yapanda vardır muhakkak. Kızın kafası karışıyor. Böyle olunca kız seçim yapıp eleme yapıyor. Eledikleri ile görüşmüyor zaten. Esas düşündüğü ile konuşuyor, görüşüyor normal biçimde. yedeğe aldıkları oluyor. yedeğe aldıklarıyla da tek kelime ile cevaplar yazıyor, geçiştirme yöntemi ile idare ediyor.

Çok haklısın.Benim bir arkadaş da fake face hesabı var. Biraz gerçekçi hesap tabii. Arada canımız sıkılınca giriyoruz. Geçenlerde fake hesaptan face de bir paylaşım yaptık. Mesajlara yetişemedik. Kızların bir yerlerinin bu kadar kalkmasının nedeni erkeklerdir.

• tam bir loser ve kiro yakarisi... kizlarin yuzune bakmadigi ezikler gelip surekli yine kizlara saydirarak populerlik ve kendini tatmin etme pesinde...

100lerce kizla birlikte olmus biri olarak ( ovunmek amaci ile degil deneyim amaci ile soyluyorum ) kadinlar entellektuel seviyenize herseyden cok bakar... tipiniz de ilk izlneim icin onemlidir...

gidip kendiniz gibi kiro kizlarla birlikte olmaya calisirsaniz onlar da sizin gibi eziklere kezban gibi davranmasi normal... o hakaret ettigin kizlar bile muhtelen dunya gorusu sizden daha iyidir..

neyse ki cevremde bu kadar ezik ve kiro ne kadinlar ve erkekler var... ve dunyaya sadece para bakisi ile bakan kadinlarla da tanismadim bu sayede....
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    hocam genelleme yapmışsınız fakat hiç bir zaman biri peşinde koşupta öyle saçma sapan triplere girmedim sadece insanların çok tuhaf çıkarcı olmaya başlaması benim canımı sıkan durum bu ki ülkenin geneli iyice buna evriliyor tek derdim bu yoksa mevzu begenip begenmeme üzerine bişi diyemem biri seni sevmedi diye de karalara baglayıpta üzülmenin ya da nefret etmenin bir anlamı yok çocukluktan başka bişi degildir zaten
  • Çoğu Türk kızının tek derdi zengin,yakışıklı,arabası evi olan bir erkekle evlenebilmek veya birlikte olabilmek.Bu şekil derdi olan kızların buna karşılık yaptığı nedir ? Gezmek tozmak veya evde yatıp toto büyütmek.En güzelinden en çirkinine kadar tutun hepsinin ortak isteği dediklerim olacaktır.Türk kızıyla yabancı kızı ayıran fark da buradan geliyor.Yabancı bir kız ile sevgili veya eş olduğun vakit kız sizden her şeyi beklemez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.