Şimdi Ara

Bu kız milleti zenginlikten ve paradan başka birşeye bakmıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
15
Favori
16.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun sebebi tamamen erkek arzının fazla olması. Arz talep meselesi, iktisadi teoriler burda bile çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 27 Ocak 2018; 15:43:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bu konu hakkında bir fikrim yok genel çevremdeki kızlarda kız arkadaşımda gayet zengin :(
  • Bu zamanda paradan değerli bir nesne yok, kendinizi kandırmayın derim.

Şirketin verdiği arabayı hasar servisine bırakmıştım, ikame araç olarak 2016 model Mercedes E180 vermişlerdi. Arabayla yolda giderken kaldırımdaki kızların bakışından tut, trafikte sürücülerin sana olan tutumuna kadar her şey değişiyor. Birkaç kişinin bilerek üstüne kırıp korna ve selektör ile taciz etmeme rağmen kimse oralı olmaya yeltenmedi bile...

Alamayacağımdan da değil, istesem gider bugün E180 alırım lakin paranın yarattığı itibarın doruk noktasına ulaştığı bir ülkede yaşıyoruz. Tip olarak da düzgün biriyimdir, spor da yaptığım için fiziğim de iyidir lakin altımdaki şirket arabasını gören kızların bakışı bir anda değişiyor. Aslında kızlara da hak veriyorum, bugün üniversite okuyan gençler bile işsiz ya da asgari ücretle çalıştığı için herkes kendini garanti altına alacak bir kapı arıyor. Son yıllardaki televizyon dizilerindeki lüks yaşam biçiminin empoze edilmesi ve sosyal medyanın etkileri de çok büyük.

Neyse, Allah fakirlere kolaylık versin işleri gerçekten çok zor.

• Yine zugurt konusu acmissiniz

• Dostum konunu okudum ancak başka hiçbir yoruma bakmadım. Bence yanılıyorsun sadece paraya bakmıyorlar. Dış görünüş, boyu uzunluğu gibi faktörler de çok güzel bakıp, hayır önemli olan karakter diye fantastik yalanlar söylüyorlar. 22 yıllık hayatımda yalnızca 4 kez kendisinden kısa erkek ile evli, nişanlı ve sevgili kadın gördüm. 3'ünde erkek zeus derecesine yakışıklıydı ve bu onu zaten kurtarıyordu. 1'inde de sanırım ya erkek karun gibi zengindi veya kadın yabancı uyrukluydu ve Türkler gibi şekilci değildi.
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    samanlık seyran oluyor
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    geçen yine üniversite okumuş işşizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: prestige07

Karsilikli alisveris var ortada. Alan razi veren razi. Size ne oluyor canlar? Niye bu kadar caninizi siktiniz?
    Eski donemde de avlanabilen, eti getiren kizi kapiyordu. Bu kadar basit.

Siz guzel kiz isterken sorun yok da kiz sizin paraniza bakinca mi sorun oluyor? O guzelligini pazarlamanin pesinde neden sizin gibi garibana ucuza versin?

Siz yanibasinizdaki fatmaya, gulsume, ayseye yuz verdiniz mi? Siz pelinin, ecenin pesinde dolandiniz. Paran, kariyerin, statun yoksa ece veya pelin sana neden tamam desin?

Bu arada paraniz coksa satin alma degil de kiralama opsiyonunu tavsiye ederim beyler f30'lu arkadas gibi vurup gecin

Avlanabilen eti getiren kızı kapardı diyorsun sonra paraya bağlamışsın. O ilk zamanlarda olarak örnek verdiğin şey günümüzde Güven veren sadık olan her işin üstesinden gelebilen kızı koruyup kollayabilen sevgi veren bi erkekle birlikte olmak olur.

Benim kızı kapmam için ne güven veriyim ne sadık olayım ne seviyim ne ona bişey sunayım nede her işin üstesinden gelebilen biri olayım altımda sadece araba olsun yeterlidir. Avlanabilen eti getiren erkeği değil malına mülküne bakılıp ona göre seçilen erkekler olduk. Normalde et aynı et her yerde gördüğümüz dana yani onu getirirsin kaparsın eyvallah, e arabada her yerde araba 4 tekeri var ayağını yerden kesiyor ama benimki tofaşsa onunki lüks bi markaysa neden onu tercih ediyor.

İşte "arabası var" demekle "şu marka arabası var" diyen kız arasında dağlar kadar fark var. Arabası olması bile yeterli diyen kızla dolu olsa etraf hiç birimiz şikayet etmeyiz. Ama şu marka arabası varsa diyorsa ordada tespitlerimiz çıkıyor işte

Hocam tespitlerinize katiliyorum zaten yanlis anladiniz sanirim.

Bu tip kizlarin beklentisi belli, luks bir yasam etrafina hava atabilecegi seylere sahip olmak vs. kiz boyle dusunuyorsa en zengini secmesini garipsemeniz yanlis.

Ben diyorum ki duzgun kizlar da var. onlarla iliski kurun. Ama siz de genellikle o kizlari begenmiyorsunuz. Sikici veya guzel degil diye gozardi ediyorsunuz. Kizlarin hepsi boyle degil emin olun.

Bu gold digger tipler sizi neden alakadar ediyor? Kizin amaci belli, bir enayi zengin dusurup somurmek. Zengin olsaniz bile sizin karakterinize zaten uymaz.

Amacim kirmak degil, saygilar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlarda haklı taktir edelimki kadın genelde daha vefakar ve sadık erkekler ise genelde ilk fırsatta aldatır ve bunun adı çapkınlıktır kadın yaptığında hayatına son verilmesi uygun bulunur erkek vicdanına göre , onlarda yani kurnaz olanlarıda bu riski bildiğinden zengin bir yere demir atıp en azından rahat bür hayat sürmek istiyor

• Dünyanın her yerinde güzeliğin bir karşılığı var,güzel kadın elde etmek için bir potansiyelin olması lazım,bazen para ,bazen mevki ,bazen sosyal stadü buna kimsenin itirazı olduğunu sanmıyorum. Buradaki tepki çirkin kızların vajinalarını sermaye olarak görmeleri işte bu türkiyeye özgü. sanırım arz talep meselesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın,yeni mi uyandın!
  • çok gereksiz bir konu güzel bir kızı çirkin kıza değişmeyecek olan biz erkeklermi kızların zengin erkek aradığını idda ediyoruz bence biraz aynaya bakmalısınız
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    biz onları dış görünüşe bakıyoruz ,ceplerine değil ,bu bütün canlarda olan bir şey yapılan araştırmalar aileler bile en sevimli çocuğunu daha çok seviyor ,aynı şey değil ,biri içgüsel ,biri sinsilik

• Hal böyleyse o zaman napman gerektiğini biliyorsun alayına pandiz, en iyisi tek tabanca halimden çok memnunum emin ol

• Gözlerime bir ışık geldi :) Bir talihsiz ben değilmişim

Hoş talihliyiz de denebilir içimizdeki ateş ve potansiyeli görmek adına onların bu yüzünü görmek gerekiyor.

Ben de üniv 1. sınıftan beri mühendislik firmasında çalışıyordum part time, ve son sınıfta biriken dersleri bitiriyim diye istifa ettim. O sırada vaktim olduğundan hatunlarla tanışma imkanım oldu. En iyisi bu dediğim en güzel ve efendi hanım kızla sevgili oldum. Tipim de yerinde elektrik müh okuyodum

Neyse bi süre sonra abim evlendi ve babam zora düştü borç harç taksitler adam arabasını sattı, kız ailesi üst perdeden biz sizi bırakabiliriz diyor, resmen içim kan ağlıyordu avuç içlerimi sıkıp gururuma yediremiyordum ama sinirimi boşaltamıyordum babamı boynu bükük görmeye...

Final haftası sevgilim bi işe gir iki haftan boş dedi evet giriyim ben de diye düşündüm ve eşeklik ettim...

Ama firma patladı ben de maaşa güvenerek yaptığım harcamaları düşünerek uykusuzluk çekiyodum

Okul uzamış , babam borçta , neyse dedim akbilimi doldurur gider gelirim okula. Ekmek arası peynir yaparım vs.

Baktım haberlere köprüyü kapatacaklarmış bakım için. karşıya da geçemeyecem canım çıkacak diye düşündüm ..

Uykusuzluk başgösterdi ama bir süre sonra mail aldım ve dubaiden iş teklifi geldi mülakatlarından en başarılı şekilde geçen kişi oldum. öğrenci olmama rağmen beni işe aldılar tabi bunu duyan uzun zamandır beni aramayan kız arkadaşım whatsapta beni sürekli dikizler oldu. Dubai onun hayaliydi ve hayali olmaya devam ediyor.

Sonra en yakın arkadaşımla dertleşmeye başladım ve kız arkadaşım zırt pırt kimle konuşuyosun diye sormaya başladı aşırı soruyor ama. Dedim sinanla. Bi aksiyon filmi gelmiş ona gidecez de param az sana şifre gelcek onu bana yollasana sen vodafonesun indirim alacam dedim ve bu şekilde onun online işlemlerine girip kimle konuşmuş ona bakacaktım.

okadar sık beni darlıyodu ki lan bi insan bi konuda birini suçluyorsa bana zırt pırt aldatıyosun beni kimle konuşuyosun diyosa kesinlikle bi haltlar karıştırıyor

Baktım bi numara sürekli aranmış..

Adamla gayet seviyeli konuştum.adam da bukadar düzgün sorduğun için teşekkür ederim demekki burnuna kadar gelmiş her şey, dertleşiyorduk seni de söyledi bana ama henüz genç birisi önünü kapatmak istemem dedi bana ve bu yüzden senden ayrılmak istediğini söylemiş dedi bana.. Karnıma sancı saplandı. Ailemle tanıştırdığım tek kadın gitmiş bi pratisyen doktora bildiğin kendini acındırarak yürümüş . Oysa bana dubaiye gitme diye yalvarıyordu ama adama da onun önü açık ve yaşı benden küçük önüne engel olmak istemem dedim diye melek rolüyle yürümüş..

İşin daha kötüsü dubaide çölde boxerımdan ter gelene kadar çalıştığım sıralarda bana mesaj çekti biz artık o doktorla sevigiliyiz ahahaha yazma bana dedi ki yazmıyodum da. bir kez daha vuruldum

bunu en güvendiğim hatun yaptı :)

aradan seneler geçti . ne mi oldu ?

dünya devi şirketlere transfer oldum bikaç ülke daha gördüm. o hala piyasaya tutunamadı. o pratisyen de bunla muhabbeti kesmiş.

gece gündüz bana mesaj çekiyor. dizinden ayrılmam kahvaltını eksik etmem nolur affet beni diye.. bi tarafı özel sektörde çalışmayı yemedi tabi :)

böyle olsun istemezdim

ama hayatın gerçekleri bunlar

genç arkadaşlara tek tavsiyem. önünüze işinize bakın hiç bir durumda pes etmeyin kazanan siz olursunuz

Rusyadan selamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazarov0734 -- 28 Ocak 2018; 13:18:27 >

• Doğal seleksiyon

• bazarov0734 kullanıcısına yanıt
    Okudum hepsini allah belasını versin o kızın. Sen o kıza ne etsen müstehaktır. Kızlar kadar çıkarcı menfaatçi kimseler erkeklerde yok mesele özellikle karşı cinsten menfaat sağlamaksa.

• bazarov0734 kullanıcısına yanıt
    süperdi hocam

• Sadece para değil önce tipe bakarlar.tip yoksa paran olması önemli değil.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.