Şimdi Ara

Bu kız milleti zenginlikten ve paradan başka birşeye bakmıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
15
Favori
16.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas kizlar napsin. Ya bana ya bir baskasina yaslanacak. Ama en iyisi mi arabasi olana yaslanayim diyor. Bari eve birakir evden alir diyor. Onlarda hakli.

O yuzden sansimiz yok cok da seyapmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden Türk kızları ile uğraşmıyorum.
  • Yasiniz kac bilmiyorum ama sizlerden ogrenecek cok tecrube var ! Isin kotu ne tarafi biliyormusunuz bu tip kadinlarin erkeklerin onularini, sereflerini iki paralik ettikleri zaman bu forumda sirf kadindir diye bu model tipleri savunan erkekler var

dusuncelerinizi ve tecrubelerinizi bol bol paylasmaniz dilegi ile
  • Genel olarak sizinle ciddi düşünmeyen bir geleceği olmayan ilişkilerde kızlar tamamen maddiyatınızı kullanmaya çalışır bu durumda bir erkek almak istediğini alır kızda maddi hedeflerine ulaştıktan sonra ayrılır. he herkesin niyeti değişkenlik göstereceği için her ilişki kendi içinde ayrı bir durum teşkil etmektedir. Zamanında çok para yedirip gerekeni yapmayan bir erkek olarak pişmanım tabi
  • Bu konu doğru ama zaten herkes bu durumun farkında diye düşünüyorum. Millet buna göre yaşıyor. Hani olmayan şeyi sosyal medyada varmış gibi gösteriyor. Bildiğin yalan söylüyor.

Ben hep şunu söylüyorum . Bizim erkeklerimiz hemen karı kız istiyor. Fakat hani anlasa her şeyin ilk kuralı para. İşini gücünü kurduktan sonra istediği kızı bulmaya çalışsa kimse böyle problemler yaşamaz. Sadece kadınlara yüklenmek saçma olur. Herkes kendine göre haklıdır bence.
  • em2018 E kullanıcısına yanıt
    Param olsun türk kızıyla mi çıkarım sanıyorsun

• La işinize gücünüze bakın, okulunuzu bitirin, yabancı dil öğrenin, birkaç ülke gezin. Kendinizi geliştirin.

Kendinize yatırım yapın

Siz kendinizi geliştirin ki ileride düzgün bir hayatınız olsun,

Artık herşey para , parası olmayana adam gözüyle bakılmıyor.

Kendiniz için yaşayın hayatı

Hedef koyun.

Hedef olmadan olmaz.

Kızlar elbet girer çıkar hayatınıza , siz ilk önce kendinize yetin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhiLum

geçen yine üniversite okumuş işşizim

Üniversite öğrencilerinin işi çok zor. Çok çalışıp fark yaratmak zorundalar aksi durumda asgari ücreti bile bulamayacaklar.
  • Kızı,erkeği yok.Günümüzün en geçerli kriteri paradır...Arkadaş çevrenizde bile gözlemleyebilirsiniz.Fakir bir coğrafyada yaşıyoruz,kızların paracıl olması çevreleriyle de orantılı.Babasında,çevresinde göremediğini başkalarında yaşamak istiyor.

Ortaokul,Lise dönrminde tipe bakan kızlar,sonraki dönemde Para+ İş+ tipe bakıyor.Kendilerince haklılık payları da var.Adam istediği kadar yakışıklı olsun parası yoksa o yakışıklılık vitrine konulup yenmez.35 yaşından sonra yakışıklılık,güzellikte pek kalmıyor.

Konuyu açan arkadaş Türkiye'de kız olsaydı,onun da bakacağı ilk şey para olurdu.Bu coğrafyada böyle ne yazık ki !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Ocak 2018; 13:24:29 >
  • Örneği uzaklarda aramayın şu inşaat sektöründe deli gibi para kazanan adama ve kızı yaşındaki sevgilisine bakın.O adam zengin olmasa ve şimdiki sevgilisiyle yolda karşılaşsa eminim o kız tipe bak diye dalga geçer,ama zengin diye sevgili rolü yapıyor işte

• Tipe bakıyorlar mesela kardeşim insanın dış görünüşü para kazandırmıyor ama nedense dış görünüşüne bakıyorlar insanların ona ben çok kızıyorum.

Para olsun tip olmasın cidden bak bakıyorlar para var ya tip yok para yok elle devam diyor :D

Ağızın laf yaparsa kapamıcağın kız yok buda gerçek kardeşim ben bunu denedim gördüm.
  • Bu tür para delisi kızları zengin gibi davranıp düdükleyip bırakacaksın.

• Hocam ben normal zamanlarda nemo araç kullanıyorum . Park etmesi kolay ufak kazalarda can yakmıyor vs. Kızın birisi var nemo ile görünce yüzüme bakmıyor geçen bmwyi garajdan çıkarıp az turlayalım dedik anında yanımızda bitti. Nasılsınız diye

• Öğrenirler hocam daha yaşları ufak takma kafanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konudaki yorumlar güzel. Erkek milleti olarak kadınların çakallıklarının keşfedilmesi güzel. Bu tip kadınlar hep kendini masum gösterip 15 kişiyle sürekli yazışıp içlerinden kendilerince en varlıklısnı seçer diğerleriylede arkadaşlarıyla alay eder. Daha sonra seçmiş oldukları kişi çakılınca diğer yükselenlere yalvarırlar. Kadınlarınlarımızın malesef ciddi anlamda kişilik bozukluğu vardır. 100 kadından bence en fazla 10 tanesi doğru düzgün insandır. Gerisi 5 para etmez.

Herşey para mı? Evet. Peki paranız yoksa bu işler nasıl ilerliyor. İyi kötü karizmanız, bir ortamda da havanız olmalı. Herhangi birşey okuduğunuz bölüm, işiniz, sanatınız.... Daha sonra siz kendinizi kıza belli etmeden 1 iken 1000 göstermeniz lazım. Kısacası yalan ve hayal satmanız lazım. Bunun başka yolu yok. Kadınlarımız gerçekleri hiç sevmez. Sabahtan akşama kadar yalan söyleyin on numara insan olursunuz. Çok net bir örnek veriyorum. "biraz kilo mu aldın" derseniz mahfolursunuz. "biraz kilo mu verdin" derseniz bu yalan bile olsa sevinirler. Kendileride bilirler yalan olduğunu ama bunun gerçek olduğuna kendilerini inandırırlar. Hayal satmanız lazım. Kısacası ciddi psikolojik sorunları olan varlıklardır. Kızların konuştuklarına anlattıklarına inanırken 2 kez düşünün derim.

• Aynen oyle. Benım bı arkım porsche aldı mekanda masaya anahtarı koyunca kızlar bıze salca oluyor :)

Dısarda da cok kız dusuruyor ama oda alısmıs artık 100 tl vsrmektense tek gecelik bısuru kızla takılıyor ama enayı degılım evlenmem dıyor bakalım kaza kursunu fln olmazsa ıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut1221 -- 28 Ocak 2018; 13:43:46 >
  • Bu işler önce yaşa ve konuma göre değişiyor. Üniversite okurken mesela çoğu kız paraya bakmaz. Çoğu erkek öğrenci de zaten anca geçiniyor. Bir de ilişkilerin çoğu da evlilikle noktalanmıyor üniversitede. Kısaca üniversitede her iki taraf için de duygular ve veya cinsellik önemli. Üniversite okumayan kızlar için mal mülk önemli olabilir ki hayatı boyunca maddi zorluklar ya da standart hayat0 yaşamış, çalışmayan ya da asgari ücretle çalışan bir kız takılmak için de (çünkü görmemiştir) evlenmek için de paraya bakar. Üniversiteden mezun olduktan sonra ise kızlar da erkeklerde önce iyi bir iş bulma veya devlet memuru olma derdindedirler. Sonrasında kız ya da erkek statülerine uygun bir sevgili eş aramaya çalışırlar. Kızlar kendisi gibi üniversite mezunu ve işi fena olmayan birini seçerler evlenmek için. Erkekler ise hayata dini ya da mantıki bakmalarına göre çalışmayan ya da çalışan bir eş ararlar. Dini görüşleri neddniyle ya da herkesi kendisi gibi sapık olarak düşündüğü için karısının çalışmasını istemeyenler ev kadını alırlar, bunu bir kenara bırakalım. Hayata mantıki olarak bakan erkekler ise bu devirde geçinmenin zor olduğunu bilip (mesela her yer imam hatip oldu çocuğumu o yüzden özel okula yollıycam ve bına benim maaşım tek başıma yetmez) çalışan bir kadınla evlenmek isterler. (Buna ben de dahilim) Şimdi ben erkek olarak böyle düşününce çalışan ya da çalışmayan kadınların da maaşı ya da kazancı iyi erkek istemesi normal. Bir de kadınların gezmesi, elbisesi, saçı makyajı, parfümü vs var. Bu yüzden paraya önem veren kadınlara hak veriyorum. Ama ondan da önemlisi düzgün ve sadık bir adam olması gerekir. Arkadaşlarımdan da bildiğim üzere erkeklerin çoğu aldatıyor. Ev kadınıysa bir gün sokağa at0ılabilir dımdızlak kalır. Çalışan kadınsa hele üniversite mezunuysa salak gibi aldatışdığını bilmeden yaşar gider. Yakaladığında ise boşanırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 28 Ocak 2018; 14:56:5 >

• Sanki erkekler bakmıyor Her şey, herkes, her kurum öyle. Herhangi bir mekanda paranıza göre ağırlanıyorsunuz en basit örneği. Ya da en temel haklardan biri olan adalet; paranız yoksa adalet bile arayamazsınız daha ne diyeyim.

Ciddi ciddi işe girmek bile sorun paranız yoksa Sağlık kurulu raporu istiyorlar; 200 TL. Noter bir fotokopiye 100'lerce lira alabiliyor vs. Hadi bizim durum fena değil şükür, maddi durumu olmayan ne yapsın?

Konuya dönersek tamamiyle para odaklı biriyle zaten ciddi bir ilişki yürütmemenizi naçizane tavsiye edebilirim, daha genç sayılabilecek bir kardeşiniz olarak (yaş 25 oldu gerçi de neyse). Ancak parayı hiç düşünmeyen birini de çok zor bulursunuz. Her şeyden önce basit mantıkla eğer kızın durumu x seviyesindeyse ve evlenip/birlikte yaşayıp ya da her neyse x-1 seviyesine düşecekse tabii ki ilişki başlamayacaktır. Çok basit mantık kurdum, elbetteki bir sürü değişken var ama genel geçer kural bu. Günümüz dünyasında da seviye demek para demek açıkçası. Ben de çulsuzum ama gerçek bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 28 Ocak 2018; 14:12:59 >

• umrumda değil
  • Hayatında kadın olunca hayatının güzelleşeceğini sanıyorsan yanılıyorsundur op.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.