sokakta 1 afgan vardı çöpden bırseyler topluyordu üzüldüm ve ona 10 tl vermıstım sonra aldı ama bırseyler soyledı anlasılmıyordu bende arkamı dondum yoluma devam edıcem arkadan bırseyler dıyor bagırıyor sesını yukseltıyor,etraftan mıllet kavga var sanacak,yanı acayıp sey olmustu bugun yıne aynısı oldu,afgan ustu bası kotu durumda yanında kız cocugu ustu bası perısan 20 tl verdım aldı sonra ben para ıstemıyom dedı,bende kız cocuga ver dedım oda elını uzattı tokalasmadım cunku elden gecen hastalık ne olur ne olmaz,ayaga kalktı yanıma geldı dedı hastahanede hastası varmıs bılmem ne ben dedım acalem var saatı gosterdım acale dedım cunku bırakmıyor yıne aynı tarz sesını yukseltme bagırma olayı acayıp yapısıyor donup yoluma devam edıyom arkadan bagırıyor.. bunlar neden boyle yanı garıp seyler oluyor.al parayı sus tamam ıste yanımızdan gecen adama dedım her seferınde aynı para verıyom kavga cıkar gıbı oluyor dedım adam dedı para verme daha kotu olur dedı ıyıde dınımızın emrı yardım etmek lazım,ne olacak pekı |
Bildirim