Öğretmenlerin hiçbir şey yapmadan para alması ve sabah akşam tw'da ağlamaları
-
-
Her öğretmeni aynı tutmayın ya. Bilmiyorum ben işini iyi yapan öğretmenlere denk geldim ama bu konuyu açtıkça açıyorsunuz. Bu ülkede tek sorun bazı öğretmenler değil sonuçta. Her işte işini düzgün yapmayanlar var sadece öğretmenlere laf. Evet bir sürü öğretmen atanamıyor hepsi de iyi kalifiye olmuyor ama napalım ülkenin hali ortada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
on numara iş abi hayali saç beyazlatır
-
Her öğretmeni aynı tutmuyorum ama %90+ böyle zaten öyle olmayan öğretmenler kendilerini bir şekilde gösteriyor.-tabi branştan branşa biraz fark etse de-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu rahat atanmış. Kendi branşlarında bile günceli yakalayamamışlar. Artık KPSS ile atama da olmayacak nerdeyse valla güzel meslek.
KPSS ile atanma yaş bugün bakan işi yokuşa sürdü memlekette para kalmadı.
3 sene boyunca yav sadece, 3 seneden sonra eskisi gibi olur hatta 3 sene boyunca atama olmayacağı için 3 sene sonra fazla kadro açılır. Üstüne bence 3 sene sürmez gibi bakalım
-
Aynen doğru her şey olabilir
15 çok olmadı mı
15 ders saati bir de , 40 dk nın 5 dksı genelde geç geliyorlar 5 dk da erken bitiriyorlar
Paso yatış durmadan daha fazlasini isteme
Turkiye gercekten bunlara calisiyor en beles meslek
5 tane ogretmen tanidigim var tamami lise ortaokul
Hicbir sey yapmiyorlar demek haksizlik olur
Nadiren islerine gidiyorlar kalan vakitte sahibinden al sat borsa vb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 14 Mayıs 2024; 7:28:26 >
+ olarak okuması kolay ve eğitim fakültesi üniversitelerin mutluluk oranı en yüksek fakültesi oluyor genelde. Dilcilerle kapışırlar.
Doğru hiçbir şey yapmıyor demek bayağı haksızlık olurdu :)) cidden ya hepsi mi al satcılık yapar
O kadar rahatlar ki haftada 15 saat dersleri tek var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-565559509 -- 14 Mayıs 2024; 13:23:35 >
Öğretmenlik yarım gün çalışmaya döndürülebilecek bir meslek evet ama canını dişine takan hocalarım da vardı. Evinde bile mesai yapıyordu yarın şunu veririm şu programdan bir şey yaparız şu etkinlikleri çözeriz gibi gibi.
Aldıkları aylık maaş da 1400 dolar var yok. İşini yapmayan hoca olduktan sonra 1 dolar da olsa maaş hak etmemiş oluyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 14 Mayıs 2024; 11:2:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Linççi tayfa daha gelmemiş :) Karı koca öğretmen tanıdığım var, akraba çakması aslında. Altlarında Passat ve Golf var. Ceplerinde İphone 14-15 var. Kollarında apple watch var. Ayaklarında skerchers, nike, adidas vb. var. Rezidansta oturuyorlar. Her haftasonu dışarıda yiyip içiyorlar. Her sene 5 yıldızlı otelde tatil yapıyorlar. Ev mobilyaları lüks. PS5leri, son sistem PC leri, MACleri falan da var. La oğlum buna rağmen az maaş alıyoruz diyorlar. Çok yoğun çalışıyoruz diyorlar. Tatilimiz yok, kafa dinleyemiyoruz diyorlar. En son yazlık alma planı vardı bebenin. Nasıl oluyor lan bu :D Kıskandığımdan falan değil. 2+1 evimde bekar halimle mutluyum. Lükse asla düşkün değilim. Memleketim zaten tatil yöresi. Kaydırağa 50 k verecek kadar enayi değilim. Ruslarla aram iyi :) Asla param yok, tatil yapamıyorum, aşırı yoğunum demiyorum. Ağlamıyorum onlar gibi. Şımarıklar. Bir de atama bekleyen uzak kuzen var. Sabah akşam öğretmenler sayfasından durum paylaşıyor WP durumda. Atama olmalıymış, eğitimin geleceği tehlikedeymiş, işsiz kalmışlar, devlet el uzatmıyormuş falan. Ulan dangoz sana kim git resim öğretmeni ol dedi. Baban yalvardı sana tekstilin başına geç işleri devral dedi. Tek çocuk şımarık. Babasında çuval çuval para var hala devlete atanmak istiyor. Babası da pammuk gibi şeker gibi adam. Keşke beni alsa evlatlık :D Çoğu da zaten entel dantelci. |
Burada yorum yapanlar içinde eğitim fakültesini 1 yarı yılda 4.0 ile bitirecek adamlar var hala sanki öğretmen olmayı becerememiş de eleştiriyormuşuz gibi konuşuyorlar |
adam say5k, senin mat hocandan daha iyi mat çözüyordur |
5 tane ogretmen tanidigim var tamami lise ortaokul
Hicbir sey yapmiyorlar demek haksizlik olur Nadiren islerine gidiyorlar kalan vakitte sahibinden al sat borsa vb |
Daha 6 ay tatilimiz var ya onu kimse yazmamış |
Çoğu rahat atanmış. Kendi branşlarında bile günceli yakalayamamışlar. Artık KPSS ile atama da olmayacak nerdeyse valla güzel meslek.
|
Önümüzdeki sene meslekte 20. yılımı doldurmuş olacağım... Konu içerisinde 20 civarı bloklama yaptığım beberuhilerin (konuyu açan dahil, hepsine çok tşk. Mümkünse denk gelmeyelim bir daha) haritada bulmak için en az 5 dk harcayacağı yerde göreve başladım. Ancak 13 sene sonra memleketime İzmir'e geri dönebildim. O da 80 km merkezden uzak ilçesine. Velhasıl kelam bu tarz "varlıklar" hep vardı, var olmaya devam edecekler. Boşuna nefes tüketmeyin, bloklayın geçin. Çünkü; |
Benzer içerikler
- msü sıralama hesaplama
- noktanın doğruya göre simetriği
- testokul cevap anahtarı
- işler referans kodu
- l"hospital yasak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X