< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 15 Mayıs 2017; 11:28:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 15 Mayıs 2017; 11:28:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CA18DET demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
bırak hocam bende anlattım anlamiyorlar burada hava eksi 30 oluyor kışları sabah 6 gibi ,bu delikanlılar da 3 cm karda tatil istiyorlar .adama dedim inek sidiği yüzüne sicrarsa hatırla dediklerimi diye ,duş alırım diyor , kışın köyde sular akmıyor:) hepside besiciler çok kazanıyor diyor millete muhtaç olalım istiyorlar sanırım f/p açısından en kötü iş olabilir çok kazanioz bide hala torosa binioz nedense |
Ben silivri tarafinda oturuyorum ve kahvehanelerde dinledigim kadariyla hayvancilikla ugrasanlar ve ayni zamanda tarim ile ugrasanlar da devletin koydugu vergilerden muzdarip (buna mazot vergisi baslica olmak uzere geri kalanlarin hepsi dahil) tabii isin icinden birisini karsina alip konusmak lazim.
Tek soyleyecegim sey su : cocugu tutsan kisin tepelere otlatmaya cikarsan daha meraya gelmeden donelim diye aglar gelmis burada "hayvancilik kolay yiaa" tavri takiniyor. Bilader Istanbulun icinde yasayan insanlar veya hayatlarinda koy hayati yasamayan insanlar cikip koy isleriyle alakali konusmasin. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |