|
Taşıt Kredisi Tüm Detaylar Ziraat Bankası
Nvidia 472.12 güncellemesi sonrası sorun
Merhaba beyler,
Nvidianın son sürümü olan 472.12 ye güncelleme yapmış kardeşim şimdi sorun cs go veya warzone oynarken kulaklıktan ses açmaya kaltığımda ekran 1-2 saniyeliğine gidip geliyor bunun bir çözümü varmı?
EVGA 1080ti ftw3 Thermal pad ve macun yenileme
|
|
Millenicom ping sorunu..
pingim 1 haftadır bu durumda ve düzelmiyor haftasonu daha kötü duruma geliyor bunu nasıl çözeceğim?
Millenicom ping sorunu..
Konunun kısa özeti olarak evimde şuan 2 adet internet bağlı ilki türknet. speedtestte yaptığım test sonucunda türknet hep yüksek pingler veriyordu 13-17 arası. sırf bundan sebep denemek amaçlı evime 2. interneti milenicom olarak bağlattım.ilk 10 gün çok güzeldi. ping 9-10 arasındaydı 11 çıkmıyordu bile sonra ne olduysa pingim 14-17 altına düşmüyor cs go oynuyorum ama pingim 75 den aşağı düşmüyor. bu benim sorun haliyle.dedimki acaba yoğunluktan mıdır sabahın 7 sinde test yaptım sonuç yine aynı 14 den aşağı düşmüyor. kafayı yemek üzereyim
Merhaba arkadaşlar 100 mbit downloa 8 upload paketim var ama akşam 7 den sonra hızım çok düşüyor ve acayip ping oluyor bunun çözümü nedir? çağrı kaydı açtım ama çözerler mi?
Türknet Santral değiştirmiş
|
Xmp Konusunda bilgili bir arkadaşa ihtiyacım var
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 878
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 19.187 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 366 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic