Türknet 100 mbit hızım akşam 7 den sonra 1-5 mbit e düşüyor.
-
-
https://www.speedtest.net/result/10410171910
https://www.speedtest.net/result/10410178582
test sonuçları ektedir.
-
Bölgesel yoğunluk bunun sebebi. Turknete bildirin ama çözüm hemen bulunur mu sanmıyorum. -
ya hiz düşsün eyvallah da pingim tr swlerinde o kadar dalgalı ki 70 den aşağı düşmüyor -
aynı sorunu birebir dsmartta yaşıyorum.
-
normal yogunluk fena altyapınız kaldırmıyor yogunluğu
-
sabit ip alsak çözüm olur mu? cgnden ötürü hızı paylaştırıyor olabilir mi aynı ip üzerinden?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aquilanisabit ip alsak çözüm olur mu? cgnden ötürü hızı paylaştırıyor olabilir mi aynı ip üzerinden?
Sizin bölgenizdeki satralden kaynaklıysa çözülmeyebilir. Ama biraz daha genel bir sorun ise çözülebilir. Denemekten zarar gelmez.
-
Hocam nasil cozeriz hiz cok önemli değil pingden cs go da hareket edemiyorum ya -
Merhaba, yaşadığınız performans sorunu test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak bilgi verecektir. -
inşallah cozerler kayıt açtım -
Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden en kısa süre içerisinde sorunu çözümleyerek size bilgi verecekler. Anlayışınız için teşekkür ederim. -
Son 1 haftadır bendede durum aynı eziyete dönüştü resmen.Tamam yoğun saatler akşam 7 ile 12 arası eyvallah ama normalde 75 mbps hız alıyorum şu an 5 mbps bile değil.Test yurt dışı vs değil bağlanmıyor zaten istanbul içi hız bu şekilde.
https://store.donanimhaber.com/e6/67/3b/e6673b707a66a5fea58f4233ea61bd02.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 13 Kasım 2020; 22:16:24 >
-
Aynı sorun bendede olmaya başladı, turknet üzerinden ticket açtım fakat her zamanki gibi modem, kablo ve dns gibi şeyler yazıyorlar. Hergün yazıyorum umarım bir sonuca ulaşır. Şahsen portumun değiştirildiğini düşünüyorum 2 ay boyunca çok güzel kullanıyorken birden ne olmuş olabilir. Yaşadığım yerden çok bir yoğunluk olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen yine turk telekomun eline kaldık.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Merhaba, sorunun çözümlenmemesi durumunda PM üzerinden benimle iletişime geçebilir misiniz? -
Merhabalar, bende dün hızımın yükseltilmesi için destek kaydı açtım hala dönen olmadı
-
Destek Numarası
38375275
Oluşturmuştum dün akşam bakalım ne olacak
-
Tabiki birşey değişmedi sen misin 5 mbps yi beğenmeyen al sana 3 mbps dediler
Benzer içerikler
- internet ışığı yanıp sönüyor
- vae fiber modem
- pon ışığı yanmıyor
- turknet statik ip
- türknet whatsapp
- turkcell abone sayısı
- turknet fiyat 2024
- zyxel modem kurulumu
- türk telekom port açma ücreti
- en hızlı internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X