|
2024'e 1.000 Mbps'ye varan hızda internet ile merhaba deyin!
-
-
Türknet daha önce kullandım genel olarak sıkıntı olmayan bi hizmeti var, Sıkıntı olduğunda kayıt açtığınızda çok fazla beklemeden dönüş alıyordum, Lakin bu reklamların sıkıntısı şu biz kullanıcı ve müşteriler için hiçbirşey ifade etmiyor.
GigaFiber altyapı olan yer sayısı yok denecek kadar az olanlar şanslı kesim, o yüzden buraya 200TL demek kolay ama heryerde olan Vdsl ise 300TL aşırı saçma bir pazarlama şekli.
-
Olmayan şey hakkında sallamasyon haber yapmak çok kolay :D
Gururunuzla şu başlıklara ADVERTORIAL falan yazın çünkü yazar ismi gördüm mü beni bir gülme alıyor :D
-
Olmayan hizmetin her hafta reklamını yaptırmak insanları sinir etmekten baska ne ıse yarıyor acaba? Merak ettiğimden soruyorum.
-
Rek-lam-lar!
-
Altyapı kurmaya zahmet etmedikleri için değil gigafiber, 100 mbps bile kullanamıyoruz. Yaptıkları tek şey, Haziran'dan Haziran'a veya Ocak'ta zam yapmak. Sözde sabit fiyat garantisi diyorlar da zam gelene kadar zaten fiyat her zaman sabit oluyordu.
-
Bende gigafiber var binaya geldi ve aktif ilk fırsatta geçiyorum, gigafiberi olmayan öfkeli grupların her hafta bu reklamların altında kin kusması ayrı komedi, buraya her hafta reklam vermeye devam eden türknet ayrı komedi.
-
Uluslar 6G de Boost yapıyor 1G demiyiz? Şükür diyelim.
-
Önce herkese verebiliyormuş gibi başlık atıp sadece 5 ilde olduğunu yazmak, kimse kusura bakmasın her seferinde ana avrat dalıyorum, sahtekarlık kanınıza işlemiş.
-
10 yıl önce de aynı şeyler deniyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turknete defalarca başvurduk koskaca siteyi sallayıpta alt yapı getirmiyorsa işi çok zor. Gerçi diğerleri de öyle. Mevcut altyapıyı geliştir diyorsun ona bile uğraşmak istemiyor 100 mbps yeterli görüyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sözde haber diye Turkneti öven reklam yapmışsınız + 5 il yazmışsınız ama o da 5 ilin her yerinde yok
-
Rek Lam Lar
-
Reklam vereceğine yatırım yap TürkNet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024'e zaten 1 GBPS ile merhaba diyoruz, sıkıntı yok. Ama hala daha kısıtlı yerlerde var iken bence bu kadar reklam yapmak pek doğru olmayabilir.
-
Arkadaş adam gibi reklam girin
Sanki haber girer gibi reklam giriyorlar ve sürekli ama sürekli aynı satırlar. Öfff dedirtiyorsunuz insana
-
Az yerde var reklamı 50 sene önce yapılmaya başlandı. Treni her konudan çoktan kaçırdık. Olay temelde... Temel var mı yok. Bitti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam Pendik Türk Telekom Müdürlüğüne 50m veya 100m mesafede bulunan Apartmanımıza 2014 Yılından beri devamlı Fiber bağlansın diye dilekçe veriyoruz. Aynı Zamanda Türk Net de müracaat ettim. Telefon kayıtları vardır. Muhakkak LÜTFEN ARTYK YETER Bu kadar yalan haberi bırakın iş yapın. Getirin fiberi bizde kullanalım.
-
Her gördüğüm Gigafiber reklamında küfürden dolayı eksi bakiye yiyip duruyorum :D Sanki marketten ya da online pazardan filan alınabilecek ulaşılabilecek bir şeymiş de biz almıyoruz, rahatsız gibi daha düşük hızlara daha çok para döküyoruz mu zannediyorlar ne yapıyorlar acep?!
Loooo Türknet! sen altyapı getirirsen biz gigafibere geçebiliyoruz!!! eğer bunun farkında değilseniz artık biliyorsunuz! dağa taşa reklam basacağına altyapını geliştir bea. Baksak 30.000 binada yoktur gigafiber ama youtuber fenomen vb. binanıza taşınırsa akşama sabaha gigafiber gelir, o konuda haklarını yiyemeyiz.
-
Reklama harcadıkları bütçeyi fiber altyapıya ayırsalar keşke! Şişli, Fulya ve Mecidiyeköy ücgeninde hiçbir yerde yok, koca apartmandan imza topladım yine yok! Ya gelseler deseler ki 1000 megabit 500 lira vereceğiz ama yok yok yok, yıllardır yok!
Olmayan hizmetin her hafta reklamını yaptırmak insanları sinir etmekten baska ne ıse yarıyor acaba? Merak ettiğimden soruyorum.
|
Olmayan şey hakkında sallamasyon haber yapmak çok kolay :D
Gururunuzla şu başlıklara ADVERTORIAL falan yazın çünkü yazar ismi gördüm mü beni bir gülme alıyor :D |
Önce herkese verebiliyormuş gibi başlık atıp sadece 5 ilde olduğunu yazmak, kimse kusura bakmasın her seferinde ana avrat dalıyorum, sahtekarlık kanınıza işlemiş.
|
Reklam vereceğine yatırım yap TürkNet.
|
Benzer içerikler
- apple intelligence nasıl açılır
- instagramdan nasıl para kazanılır
- deepfake yapma
- instagram yardım merkezi
- netflix şifre paylaşma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X