Şimdi Ara

2024'e 1.000 Mbps'ye varan hızda internet ile merhaba deyin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olmayan hizmetin her hafta reklamını görmek , diğer arkadaşların da söylediği gibi sinir bozucu. Türknet reklama harcayacağı parayı eğer altyapıyı genişletmek için harcasa , kullanıcılar zaten reklamını yapar. Bunun için hiç para harcamasına gerek yok. Dediği gibi 1000 Mbps senkron bağlatıyı söz konusu fiyatlarla evlerimize getirebilse , ortalama zeka seviyesinindeki her kullanıcı Türknet'e geçer. Ama hizmet verebildiği alanlar o kadar sınırlı , o kadar küçük ki. Milli piyango'nun size çıkmasına yakın şansınız var altyapıya denk gelebilmek için.

Sonuç : Türknet lafı bırakıp işini yapsın.

• Türkiye de ferrarinin reklam yapması gibi bir şey yahu yok yok altyapın neyin reklamını yapıyorsun ki tamam kısıtlı müsterin var onlara veriyorsun madem şeffaflık hadi de bakalım toplam müşterilerin içinden kaç müşteri bu hızı kullanabiliyor?

• ramazankar kullanıcısına yanıt

Aynısı benim için de geçerli. Türk telekoma gidiyoruz "yatırım listemizde yoksuzuz" cevabı alıyoruz. Türknet zaten "adresime gigafiber istiyorum" diye bir link yapmış, kayıt yaptırdık ama yalan dolan.

• İçi boş reklamı izlediniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Aynen en iyisi youtuber olmak lazım

• bu gün 23 euroya 2.5 gb internete geçtim ayni paraya milanoda 10gb veriyolar, ufak bir şehirdeyim

• Adamlara diyoruz altyapıyı döşeyin geçelim diye fakat cevap mahalle olarak topluluk başvurusu yapmalısınız diyor acaba benden başka başvuran yokmu bölgede illaki birileride başvuru yapmıştır yani siz altyapıyı getirseniz kimse size abone olmayacak gibi bir tavır sergileniyor malum şartlarda hız olarak sunulan en avantajlısı sizsiniz zaten neye tereddüt ediliyor

• Yav amenna. Tamam. Kral sensin ama niye ha bre gözümüze sokuyorsunuz. Değil gigabyye 100 MB hız alamıyoruz. Fiber kabloya uzaklığım (apartman kutusunun uzaklığı) 5 metre yok. Telekom aşağı Telekom yukarı. Biz yazmadigimiz yer kalmadı. Siz bari tütün şu işin ucundan.

• Bu devirde hala binalarda fiber hat yok bakır kabloya devam

• Şu an hat var internetim var gelip bı modem takacak para istiyor sanki bana evin girişine kablo atıp kutu yapıp yukarıya kablo çekmiş . Neymiş bir ay beğenmezsen ucretsizmiş zaten modem kurulumunda iki buçuk ayın faturasını peşin alıyorsunuz. Turknete geçtim mi hayır ??

• Bölgemizde olmadığı için merhaba diyemiyoruz malesef

• İyide hep lüks yerlere yada yeni yerleşkelere yapıyorlar altyapıyı gelmediği için merhaba diyemedik bir türlü.

• Getirdiniz de bi mi gecmedik. Önce hizmet yapin biz peşinen gecmeye haziriz.
    Şu anki sartlar altinda gececegime dair garanti veririm. Siz yeter ki fiber altyapiyi ayarlayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clickbait haber

• Tamamen advertorial reklam sponsorlu. Youtuber ve twitch’cilere harcadıkları parayı altyapıya harcasalar zaten şuan beş il yerine 20-30 ilde olurlardı. 2024’e giriyoruz hala insanları yemleme mantığı ile hizmet veriliyor ve başlıklar atılıyor. İnsanların binasına ve bulunduğu illere getirdiler altyapıyı’da insanlar mı geçiş yapmadı? Geçiniz efendim geçiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dümenden haberler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 23 Aralık 2023; 12:11:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.