Şimdi Ara

BÜTÜN TÜRKİYE TYT DE BATIRMIŞ FORUMDA 80 DEN AŞAĞI YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yıllardır forumdayım fazla yazı yazmasamda iyi bi gözlemci olduğumu düşünüyorum
    +++Tyt-Ayt forumunda takılanların %10luk kısmı
    -Yardımsever
    -Sorulan sorulara elinden geldiğince yardımcı olurlar
    -Kimseyi aşagılamazlar
    +++Şimdi gelelim forumdakilerin %90lık kısmına;
    -Her olayda kendilerine ego kasacak bişey bulurlar
    -Insanları aşagılamaya çalışırlar
    -80 net yapıp +100net bekliyorum kolay bi sınavdı derler
    +++Bu %90 lık kısım neden böyle yapiyor derseniz
    -Arkadaşları,sosyal çevreleri yoktur
    -Heryerde dışlanırlar ama gelir DH'de ego kasarlar
    -Hepsi YIKIK ve ASOSYALdir o yüzden fazla takmayın forumu şurda dogru duzgun 3-5adam kalmis zaten onlarda yavas yavas forumu birakicaklardir hepten çöplük olacak burasi
    bafanu b kullanıcısına yanıt
    B bafanu demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: bafanu

Bu forumda mezunlar mı yoksa 12.sınıflar mı daha yoğunlukta ?
    bu forumda senelerce üniversiteye yerleşememiş boş insanlar yoğunlukta kardeşim. ağızlarına sakız etmişler bi 2010 dur gidiyor. yok standart sapma yok yığılma diye insanların kafasını sikiyorlar afedersin. Bi kere YGS-LYS sistemi ile TYT-AYT sistemi karşılaştırılamaz. Yani şurada siyasilerin ona buna sormadan +30 dakika eklediği soru hazırlayıcılarının buna nispet yaparcasına dilbilgisi sorusu sormadığı zaman alıcı bir Türkçe sınavından bahsediyoruz forumda maşallah EA da 80 den MF de 110 dan aşağı net yapan adam yok. Birisi de çıkıp bunları söyleyince kendilerini kaf dağında görüp ''yapan yapıyor'' triplerine girmeleri yok mu?
    E açıklanınca göreceğiz kaç kişi full çekmiş TYT de

Bu arada konu başlığında ve başından beri AYT yi karıştırmadım çünkü AYT gerçekten kolaydı. Ona lafım yok. Gerçi AYT için de burada 39/1 40/0 38/2 yazan birsürü EA adam var ama bunların içinde troll olma olasılığı TYT de 90 net yaptım diyenlerin içindekinden daha az olduğunu düşünüyorum
  • Bu forumda bu işe gönül verenler, ciddiye alanlar var o yüzden. Evet trollerde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 115 net bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün Türkiye dediğin hayatında 3den fazla test cozmeyip 7 24 Twitter'da ağlayan kitle ise evet. zaten kimse onlardan iyi yapmasını beklemiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4h062020

Bu forumda bu işe gönül verenler, ciddiye alanlar var o yüzden. Evet trollerde var.
    trollüğe gönül vermiş bunu hayat felsefesi haline getirmiş adam çok, doğru söylüyorsun
  • Burası dh dostum, aslanlarla çakalların ayrıldığı yer

• Aynen onlarda var. 2010'dan sonraki her yıl 2010 gibi gelecek yazarlar sonuçlar geldikten sonra bir sonraki yıl için hazırlık yapmaya başlarlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumun gecen seneki gurur tablosuna bak istersen. her sene yuksek net yapan insanlar cikiyor forumdan. sonuçlarını da paylasiyorlar.

• 75 yaptım hocam :)

• Bu forumda mezunlar mı yoksa 12.sınıflar mı daha yoğunlukta ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafanu

Bu forumda mezunlar mı yoksa 12.sınıflar mı daha yoğunlukta ?
    bu forumda senelerce üniversiteye yerleşememiş boş insanlar yoğunlukta kardeşim. ağızlarına sakız etmişler bi 2010 dur gidiyor. yok standart sapma yok yığılma diye insanların kafasını sikiyorlar afedersin. Bi kere YGS-LYS sistemi ile TYT-AYT sistemi karşılaştırılamaz. Yani şurada siyasilerin ona buna sormadan +30 dakika eklediği soru hazırlayıcılarının buna nispet yaparcasına dilbilgisi sorusu sormadığı zaman alıcı bir Türkçe sınavından bahsediyoruz forumda maşallah EA da 80 den MF de 110 dan aşağı net yapan adam yok. Birisi de çıkıp bunları söyleyince kendilerini kaf dağında görüp ''yapan yapıyor'' triplerine girmeleri yok mu?
    E açıklanınca göreceğiz kaç kişi full çekmiş TYT de

Bu arada konu başlığında ve başından beri AYT yi karıştırmadım çünkü AYT gerçekten kolaydı. Ona lafım yok. Gerçi AYT için de burada 39/1 40/0 38/2 yazan birsürü EA adam var ama bunların içinde troll olma olasılığı TYT de 90 net yaptım diyenlerin içindekinden daha az olduğunu düşünüyorum

• sınava giren 2.5 milyon kişiden 2.45 milyonu yani %98 i 80-85 net altı yaptıgı için normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

sınava giren 2.5 milyon kişiden 2.45 milyonu yani %98 i 80-85 net altı yaptıgı için normal
    geri kalan seçkin 50k öğrenci de hep donanımhaber forum'a takılıyor işte ne şanslı adamlarız kaçırmayalım bu adamları
  • gri koç uygulaması sana daha uygun hadi yallah oraya
    donanımhaber forum
    DONANIM HABER GURUR TABLOSU [ 2019 Edition ] » Sayfa 1 - 13
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139282398#139282398

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • forum en cop ogrencisiyimdir belki ona ragmen tytde 65 netim falan var hocam
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    oda sosyalin yüzünden oldu. sosyalim hic degilse msu gibi gelseydi bile 72 73 netim vardı yaklasık
  • msü sonuçları açıklandı 115-116 yapan adamlar var neyine inanmıyosun anlamıyorum ha sallayanlar var tabiki 20 net arttıranlar var ama genel olarak başarılı öğrenciler burda,ayrıca 80 net yüksek falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 3 Temmuz 2020; 20:48:20 >
  • Mezunların ne yaşadığını bilmiyorsunuz ve bir kere bile sınava girmediğiniz YGS-LYS sistemi ile bunu karşılaştırmanız ise çok komik. Daha fazla yazardım ama sizin gibi insanların bizi anlaması için birkaç sene mezuna kalması lazım.
  • Yıllardır forumdayım fazla yazı yazmasamda iyi bi gözlemci olduğumu düşünüyorum
    +++Tyt-Ayt forumunda takılanların %10luk kısmı
    -Yardımsever
    -Sorulan sorulara elinden geldiğince yardımcı olurlar
    -Kimseyi aşagılamazlar
    +++Şimdi gelelim forumdakilerin %90lık kısmına;
    -Her olayda kendilerine ego kasacak bişey bulurlar
    -Insanları aşagılamaya çalışırlar
    -80 net yapıp +100net bekliyorum kolay bi sınavdı derler
    +++Bu %90 lık kısım neden böyle yapiyor derseniz
    -Arkadaşları,sosyal çevreleri yoktur
    -Heryerde dışlanırlar ama gelir DH'de ego kasarlar
    -Hepsi YIKIK ve ASOSYALdir o yüzden fazla takmayın forumu şurda dogru duzgun 3-5adam kalmis zaten onlarda yavas yavas forumu birakicaklardir hepten çöplük olacak burasi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.