|
Bildirim
|
bütün Türkiye dediğin hayatında 3den fazla test cozmeyip 7 24 Twitter'da ağlayan kitle ise evet. zaten kimse onlardan iyi yapmasını beklemiyordu.
|
Burası dh dostum, aslanlarla çakalların ayrıldığı yer
|
Yıllardır forumdayım fazla yazı yazmasamda iyi bi gözlemci olduğumu düşünüyorum
+++Tyt-Ayt forumunda takılanların %10luk kısmı -Yardımsever -Sorulan sorulara elinden geldiğince yardımcı olurlar -Kimseyi aşagılamazlar +++Şimdi gelelim forumdakilerin %90lık kısmına; -Her olayda kendilerine ego kasacak bişey bulurlar -Insanları aşagılamaya çalışırlar -80 net yapıp +100net bekliyorum kolay bi sınavdı derler +++Bu %90 lık kısım neden böyle yapiyor derseniz -Arkadaşları,sosyal çevreleri yoktur -Heryerde dışlanırlar ama gelir DH'de ego kasarlar -Hepsi YIKIK ve ASOSYALdir o yüzden fazla takmayın forumu şurda dogru duzgun 3-5adam kalmis zaten onlarda yavas yavas forumu birakicaklardir hepten çöplük olacak burasi |
B bafanu demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
E açıklanınca göreceğiz kaç kişi full çekmiş TYT de Bu arada konu başlığında ve başından beri AYT yi karıştırmadım çünkü AYT gerçekten kolaydı. Ona lafım yok. Gerçi AYT için de burada 39/1 40/0 38/2 yazan birsürü EA adam var ama bunların içinde troll olma olasılığı TYT de 90 net yaptım diyenlerin içindekinden daha az olduğunu düşünüyorum |
Ben yüksek net yapan insanların genel olarak sınav hakkında az konuştuğunu görüyorum. Sesi en çok çıkanlar kötü yapanlar oluyor. Arkadaş çevremden de doğruladım bunu.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 3 Temmuz 2020; 20:48:20 > |
|