iyi oldu ama pek sevinemedim özel durumlardan dolayı. zaten çok sıkıntılı oldugum için denedim ama şansa tuttu işte
dikkat ederseniz sağ allta alchemy uyarısıda var
Ho :)
Bu arada pt nin hali fena xD
chatte can you f**k me yaziyor
H.olsun
Hayırlı olsun öncelikle çok iyi olmuş silahın Sanırım arkadaşının staffına + denerken tutmamış ona canın sıkkın öylemi?
iki arkadaşa +7 bastım üçüncüye olmadı, bende kendi silahıma deniyim bide dedim; tuttu işte.
bi gıdım sevinmedim.
Hayırlı olsun darısı başımıza
Seti silahi bosver de buildin bir sempatik geldi gözüme
sağolun.
evet buildim iyidir
+10 yapmak için kaç elixir yaktın ? Bu soruyu sorma nedenim : ben +5 basmaya uğraşırken bir depo elixir yedim.
helal olsun :))))) darısı başımıza
quote:
Orijinalden alıntı: Y[g]T
+10 yapmak için kaç elixir yaktın ? Bu soruyu sorma nedenim : ben +5 basmaya uğraşırken bir depo elixir yedim.
bazı itemler öyle lanet bişey ki +1 basarken bile yanıyor.. 101 level shield vardı kolay kolay +2 yi geçemiyordu dediğin gibi depoyu fulledim en fazla +4 bastım delirdim :)) plus+lucky dress bile vardı. Ne hikmetse sonunda +6 bastım :D ama ona harcadığım shieldi 100k dan satsam sürümden kazanırdım
5sayfa elixer gitmiştir tamda saymadım gerçi.
quote:
Orijinalden alıntı: okanisman90
quote:
Orijinalden alıntı: Y[g]T
bazı itemler öyle lanet bişey ki +1 basarken bile yanıyor.. 101 level shield vardı kolay kolay +2 yi geçemiyordu dediğin gibi depoyu fulledim en fazla +4 bastım delirdim :)) plus+lucky dress bile vardı. Ne hikmetse sonunda +6 bastım :D ama ona harcadığım shieldi 100k dan satsam sürümden kazanırdım
Bir de astrala gereksiz derler peh
astral gereksiz
Silah tam bir mükemmel ama partideki adamların hayatı bitmiş. :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme