Şimdi Ara

10 Bine araba....... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arabayı Allah izin verirse seçimden sonra almayı düşünüyorum. Fıyatları biraz düşer dediler.
    Opel Corsa 1.2 13-15 bin arası almayı düşünüyorum. Evet farkındayım fiyatı çok geçtim. Ama bir kere alacam 5-6 yıl kullanıcam.

Opel corsa şirket çıkması olmamak kaydıyla sizce lpg olarak nasıl?

Dizel hakkında bilgim yok. Kimseyi de kandırmıyorum. Ama kararsızım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caylak42 -- 13 Ekim 2015; 17:39:07 >
  • benim de 1,5 ay once acmis oldugum bir konu var.
    yaklasik sizin butcelerinizde araba bakiyorum.
    suan en yakin oldugum 100. yil corsa.
    kullanmadim ama tavsiye ederim.fakat 13'e bulamayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95 model doğan slx alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Twingo al. Hem a yakar hem de reno kolay satılır. Tipo ve uno sana gelmez çok yakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

uno alma ciddi söylüyorum ufak bir elektrik arızasında araç pert anlayan yok ne yol tutuşu nede bagaj araştır göreceksin sonuçları hatta bi yerde okudum İtalyan üreticiler unonun arızalarından bıkıp biz unoyu öğrenciler okuldan eve gitsinler diye ürettik demiş.... unoyla hiç uzun yol yapamamış 3 senede sadece 1 sene aktif binmiş tam 7 kez yolda kalmış 3 senelik uno sahibi olarak söylüyorum uno alma aldırma... Forumdakiler sevmese de tavsiyem 96 üstü Tofaş almandır parçası ucuz anlayanı çok pazarı ekmek misali...

uno'yu övmek için girmiştim, size de sorunlusu denk gelmiş galiba. 5 yıl uno sx.ie (tüpsüz) kullandım, 2007-2012 arasında, 1 defa ustalık masrafı dahil 300TL'lik bir boru değişim masrafı oldu başka da hiç bir ekstra harcama çıkarmadı. satacağım zaman da sabah ilana çıkan aracım öğleyin 7.000TL'ye satıldı, üstelik gelen arkadaş kontağı çevirmeden direkt notere, satışa gittik.

• Mazda 323 diyorum.

• 10 yıl tipo kullandık toplasan 500 tl masraf etmedik. benzinde 50 kuruşa yakın yakıyordu km de. lpg de sorun olmaz
  • Uzun bir aradan sonra Skoda felicia 1.3 GLX almaya karar verdik . Son olarak fikirlerinizi almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caylak42

Tipo çok yakmaz mi?
    fiat uzak durasim var babamin şahini var (aile arabası) çok yakiyor.

Okul ev arası 6 kilometre .
    Okulun yaninda hastane olunca toplu ulaşım sıkıntılı . 10bine piyasa nasıl bilmiyorum beni 5 yıl idare edecek sorunsuz En önemlisi az yakan araba lazim.İstediklerim 10bine çok mu.Para bu kadar Şükür her halimize.Önerileriniz için şimdiden sağolun.

Senin bütçe 10.000 Babanda şahin varmış onuda 8.000 den saysak 18.000e çok güzel bir megane 1 alınır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.