Şimdi Ara

10 Bine araba.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tıp fakültesinde okuyorum.Okula otobüsle gitmek ölüm.Sabahları önümde 5 tane dolu dolu otobüsler durmadan geçiyor.1 saat durakta otobüs bile bekledim.10 bine sorun çıkarmayacak az yakan araba arıyorum.Şunları buldum sizden de öneri bekliyorum.Motor al demeyin. Aile uzak ona.

Lada samara

Opel Corsa

Reno dan baya var.

• uno al yada tipo olabilir. bu fiyata avrupa araca girme.
    yumurta accent te olabilir.
  • 10bine alacağın en iyi araç tipo olur kardeşim.
  • Tipo çok yakmaz mi?
    fiat uzak durasim var babamin şahini var (aile arabası) çok yakiyor.

Okul ev arası 6 kilometre .
    Okulun yaninda hastane olunca toplu ulaşım sıkıntılı . 10bine piyasa nasıl bilmiyorum beni 5 yıl idare edecek sorunsuz En önemlisi az yakan araba lazim.İstediklerim 10bine çok mu.Para bu kadar Şükür her halimize.Önerileriniz için şimdiden sağolun.
  • UNO 70s enjeksiyonlu düşük kmli bulursun 8-9a temizini alırsın sonuçta 5 yıl kullanacağım diyorsun 1-2 de cebinde kalır yakıt bakıma harcarsın.
  • uno alma ciddi söylüyorum ufak bir elektrik arızasında araç pert anlayan yok ne yol tutuşu nede bagaj araştır göreceksin sonuçları hatta bi yerde okudum İtalyan üreticiler unonun arızalarından bıkıp biz unoyu öğrenciler okuldan eve gitsinler diye ürettik demiş.... unoyla hiç uzun yol yapamamış 3 senede sadece 1 sene aktif binmiş tam 7 kez yolda kalmış 3 senelik uno sahibi olarak söylüyorum uno alma aldırma... Forumdakiler sevmese de tavsiyem 96 üstü Tofaş almandır parçası ucuz anlayanı çok pazarı ekmek misali...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eses26Es

uno alma ciddi söylüyorum ufak bir elektrik arızasında araç pert anlayan yok ne yol tutuşu nede bagaj araştır göreceksin sonuçları hatta bi yerde okudum İtalyan üreticiler unonun arızalarından bıkıp biz unoyu öğrenciler okuldan eve gitsinler diye ürettik demiş.... unoyla hiç uzun yol yapamamış 3 senede sadece 1 sene aktif binmiş tam 7 kez yolda kalmış 3 senelik uno sahibi olarak söylüyorum uno alma aldırma... Forumdakiler sevmese de tavsiyem 96 üstü Tofaş almandır parçası ucuz anlayanı çok pazarı ekmek misali...
    tata al 2005 06 model dizel hem az yakar hem yüksek model araç abs klima airbag gibi özellikleride olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_2120

tata al 2005 06 model dizel hem az yakar hem yüksek model araç abs klima airbag gibi özellikleride olur

Alıntıları Göster
    önemli bir kriteri unutmuşsunuz. Arabaya kız da atacak mısınız? :)
    ona göre tavsiye verelim
  • Caylak42 C kullanıcısına yanıt
    Corsadan uzak dur derim malum geneli dizel bakımı ağırdır. Lada samaranın da temiz , kaportası düzgün , motoru sağlam düşürürsen alınacak araç. Reno konusunda kararsız kalırsın araç bayırlarda çekmez kalır 1. vitesten 2'ye çekemezsin. Bende 1.4 RNİ vardı ondan bilirim. Ama Ladayı düşün derim hakkında hayırlısı olsun.
  • Tipo cok yakar soyliyim. Hele ki soguk havalarda. Zatdn genel olarak tofasin tum arabalari fazla yakar. Eski ve verimsiz motorlar var cunku. Gerci gunluk yolun 12 km oluyor. 30 kr yaksa hadi 35 yaksin yine bi sey tutmaz fazla.
    Uno lara a bakabilirsin. Karburatorlu 70 s al sorun cikarmaz. Tipo dan az yakar. Yol tutusu berbattir yalniz onu soyliyim.

Bu paralara avrupa araclara da bulasmamani tavsiye ediyorum. Ille de az yaksin diyosan broadway de bakabilirsin. 1.4 rn ve 1.4 rni modelleri vardir. Az yakar ama ogrenciye gore tipi yok arabanin. Gerci samara dusunuyosun broadway de dusunebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 8 Ekim 2015; 12:02:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

Tipo cok yakar soyliyim. Hele ki soguk havalarda. Zatdn genel olarak tofasin tum arabalari fazla yakar. Eski ve verimsiz motorlar var cunku. Gerci gunluk yolun 12 km oluyor. 30 kr yaksa hadi 35 yaksin yine bi sey tutmaz fazla.
    Uno lara a bakabilirsin. Karburatorlu 70 s al sorun cikarmaz. Tipo dan az yakar. Yol tutusu berbattir yalniz onu soyliyim.

Bu paralara avrupa araclara da bulasmamani tavsiye ediyorum. Ille de az yaksin diyosan broadway de bakabilirsin. 1.4 rn ve 1.4 rni modelleri vardir. Az yakar ama ogrenciye gore tipi yok arabanin. Gerci samara dusunuyosun broadway de dusunebilirsin.
    Palio yada 93-94 model honda civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

Palio yada 93-94 model honda civic

Alıntıları Göster
    2014 model mazda 6 var babamba bende kendıme 10 mılyara kadar araba bakarken 1990 model full orjınal her aksamı calısan motoru tam performansa yakın mazda 626 2.0 glx aldım aractannnnnn cok memnunummmm sıfır mazda bıle tadını vermıyor 180 190 bas bana mısın demıyor tavsıye ederım ıyı bır gaz ayarıyla da sehır ıcı 25 sehır dısı 20 kurus yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: açrap123

2014 model mazda 6 var babamba bende kendıme 10 mılyara kadar araba bakarken 1990 model full orjınal her aksamı calısan motoru tam performansa yakın mazda 626 2.0 glx aldım aractannnnnn cok memnunummmm sıfır mazda bıle tadını vermıyor 180 190 bas bana mısın demıyor tavsıye ederım ıyı bır gaz ayarıyla da sehır ıcı 25 sehır dısı 20 kurus yakıyor

Alıntıları Göster
    Mazda 626 güzel bi arabaya benziyor.Hidrolik direksiyon olması iyi.25 yıllık araba arızalanması çok olmuyorsa alabirim.

8 bin tlye samara alınmaz gibi.Piyasayı bilmiyorum ama alacaksan 4 bine alınacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

uno alma ciddi söylüyorum ufak bir elektrik arızasında araç pert anlayan yok ne yol tutuşu nede bagaj araştır göreceksin sonuçları hatta bi yerde okudum İtalyan üreticiler unonun arızalarından bıkıp biz unoyu öğrenciler okuldan eve gitsinler diye ürettik demiş.... unoyla hiç uzun yol yapamamış 3 senede sadece 1 sene aktif binmiş tam 7 kez yolda kalmış 3 senelik uno sahibi olarak söylüyorum uno alma aldırma... Forumdakiler sevmese de tavsiyem 96 üstü Tofaş almandır parçası ucuz anlayanı çok pazarı ekmek misali...

Arkadaş da zaten okuldan eve gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

quote:

Orijinalden alıntı: mkdkutalmış

Arkadaş da zaten okuldan eve gidecek

hiç mi uzun yol yapmayacak tavsiyem Tofaş yada r9

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

ona göre tavsiye verelim

Yanlış adama yanlış soru.
    Anca sobotta'ları atar. Hele bu sınıfta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

quote:

ona göre tavsiye verelim

Yanlış adama yanlış soru.
    Anca sobotta'ları atar. Hele bu sınıfta.

Alıntıları Göster
    Mazda bak.

• rabitelli kullanıcısına yanıt
  • quote:

r9 broadway ve ya küçük bir şehirde yaşamıyorsan mazda 323 güzel olur
  • Yedek parça biraz sorunlu bi araçtır ama temiz clio-1 kasa olabilir. Ort tüketimim şehiriçinde 7-9 lt lpg.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.