Şimdi Ara

10 dakikada 10 saatlik uyku (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
29
Favori
24.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Okumadım biri özetlerse sevinirim. Ama 2 ve 4 saatleri arası uyku bana gün boyunca yetiyor.
  • E fazla 9 en az 5 saat yoksa ruh gibi oluyorum
  • Şimdi yatarken deniycem , 9 saat uyumamı , 5 saate düşürsem yeter bana

Bu arada kaslarımızı nasıl gevşeticez diyenler ;

Beyler şimdi , pcye otururken kollarınıza bir güç uygulayıp klavyeye uzanıyosunuz ya , şimdi kolunuza hiçbi güç uygulamayın bırakın , kollarınız yer çekimi etkisiyle aşağı düşücek , işte bunun gibi , sırt üstü yatın ve ayak parmaklarınızdan kafanıza kadar tüm kaslarınızı bırakın hiçbişeyinizi oynatmayın , beyazı düşünün
  • Mesajım bulunmalı
  • sonra okuyacağım
  • mesajım bulunsun
  • Bu yazıda bahsedilen yöntemi bir iki kere rastgele istemsiz olarak yaptıydım ve garip garip sesler duymaya başlamıştım.

Gözlerimin yarısı açık ve etrafı kızıl olarak görüyordum ve vücudumu hareket ettiremiyordum.

1-2 dakika sonra düzeliyordu ama üzerimdeki tüm yorgunluk gitmiş oluyordu fakat bayağı korktuydum.

Sonra bir daha denemedim tabi.

Denemeye başlayacağım ben de.

Bu astral seyahat, lucid dream gibi şeylerde de vücudu böyle rahat ve serbest bırakmak gerekiyormuş, bir ilgisi olabilir mi?
  • buna pek gerek yok bence her gün belirli bir saatte yatın ve 1 veyahut 2 saat sonraya saatinizi kurun ve bunu günlerce tekrarladıktan sonra vücudumuz alışacaktır zaten
  • yapabilen oldu mu . ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

yapabilen oldu mu . ?

Aynen ben de merak ediyorum

Belki de ölmüştür yapan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

denedim kalbim hızlı atmaya başladı tırstım kalktım ama hergün deniycem.

ekleme olarak ayağımda karıncalanma oldu ve kalktığımda kendmde bi rahatlama hissettim zihinde gibiym sabah kalkmış gibi falan bki psikolojiktir

o gunden beri hergun deneyince ne oldu sonunda

var mi bir gelisme
  • quote:

quote:

ekleme olarak ayağımda karıncalanma oldu ve kalktığımda kendmde bi rahatlama hissettim zihinde gibiym sabah kalkmış gibi falan bki psikolojiktir

var mi bir gelisme

Öldüm aga

• quote:

quote:

quote:

var mi bir gelisme

Öldüm aga

ise yaradi mi bari . kendi kendini hipnoz gibi bir sey mi yapmis oldun

• quote:

quote:

quote:

quote:

var mi bir gelisme

Öldüm aga

ise yaradi mi bari . kendi kendini hipnoz gibi bir sey mi yapmis oldun

bir halt olmadı dostum o gün denemişim denediğimide şimdi bu konuda hatırladım çok eski konu hacı

• http://www.haber10.com/haber/116634/#.Uug_hxw1jsM

10 dakikada 10 saatlik uyku derken 50 senedir hic uyumayanda varmis
  • Bütün yazıyı kelime kelime okudum ama nasıl gevşetme hareketini yapacağımız konusunda hiç bilgi vermemiş.

İkinci olarak; uykuyu zaman kaybı olarak görenler bence çok yanılıyorlar. Çünkü vücudumuzda, en az 6 saatlik bazal metabolizma yani uyku sonrasında salgılanan ve biyolojik ritmimizi sağlayan "Melatonin" adlı bir hormon var. Bu hormonun az veya hiç salgılanmaması durumunda gün geçtikçe bir çok olayı anlayamama, çabuk yorulma, kısacası vücudun dengesinin bozulması gibi sorunlar görülebilir.

Hiç uyumama yerine geceleyin en az 8 saatlik uyku haricinde öğle vakti en azından 30 dakikalık bir uyku, bizi gün boyu zinde tutar.

Unutmadan, bu yazdıklarım tamamen şahsi görüşümdür, bütün bilgiler doğru olmayabilir.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoman245 -- 29 Ocak 2014; 2:05:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.