Şimdi Ara

10 Ekim pazartesi TV2 kanalı TEVE2 oluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • akşamları güzel bir hint dizisi yayınlıyorlar bu akımı kanal 7 başlattı diğer kanallarda da artacak galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

akşamları güzel bir hint dizisi yayınlıyorlar bu akımı kanal 7 başlattı diğer kanallarda da artacak galiba...

Evet dizinin çok takipçisi varmış sanırım senaryosu Türkiye'den satın alınıp yayınlanan bir dizi. Dizi süresi kısa diye 2-3 bölümü birleştirip bizde bir bölüm yapmışlar sanıyorum.
  • LNB L kullanıcısına yanıt
    evet bende çok severim hint dizilerini ama ben daha çok meksika latin amerika pembe dizlerini tercih ederim PLANET PEMBE kanalınıda çok seyrederim.birazda bizim ulusal kanallar bu dizilerden verseler daha iyi olacak.benim şahsi görüşüm bu diziler bizim dizilerden beş gömlek daha üstün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

evet bende çok severim hint dizilerini ama ben daha çok meksika latin amerika pembe dizlerini tercih ederim PLANET PEMBE kanalınıda çok seyrederim.birazda bizim ulusal kanallar bu dizilerden verseler daha iyi olacak.benim şahsi görüşüm bu diziler bizim dizilerden beş gömlek daha üstün...

Birkaç amerikan dizisi dışında dizi izlemediğim için dizi hakkında yorum yapamıyorum. İnsanlar sizinden dediğiniz gibi Hint dizilerini sevmeye başladılar inşallah ulusal kanallarda bu dizileri gösterirler.
  • inşallah...
  • LNB merhaba teve 2 hd kanalı teledunya platformuna hala gelmedi.bir sorunmu çıktı bılgınız varmi bu konuda.kanalla gorusmemde gelecek dendı ama hala ses yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: night owl

LNB merhaba teve 2 hd kanalı teledunya platformuna hala gelmedi.bir sorunmu çıktı bılgınız varmi bu konuda.kanalla gorusmemde gelecek dendı ama hala ses yok.

Merhaba. Bilgim yok fakat sizinde dediğiniz gibi izleyici temsilcisi ile görüşülünce gelecek diyor. Ayrıca şöyle bir durum var, Kanal D HD, CNN Türk HD, Teve2 HD kanalları Doğan TV paketindedir ve anlaşma kanal adına değil Doğan TV paketi ile yapılır. Diğer 2 kanal geldiğine göre anlaşma var bu aşamadan sonrası Tekedünya'da bitiyor. Buna diğer bir örnek olarak Ciner medyaya ait HT paketi gösterilebilir. HT paketinde de Show HD, Habertürk HD ve Bloomberg HT HD bulunuyor. HT paketindeki yine iki kanal Teledünya platformuna gelmişti ama Bloomberg HT HD çok uzun bir süre sonra gelmişti. Kanala sorulduğunda anlaşmamız var eklemek istiyorsa Teledünya ekleyebilir onlara kalmış bir durum denmişti. Yine benzer bir durum olduğu için Teledünya ne zaman eklemek isterse o zaman gelecektir.

• Benim aptal Lg TV , arada bazı kanalları kendi siliyor. Otomatik arattırıp tekrar duzenliyorum.

Teve2 yok şimdi . İnternette yer alan frekans bilgileri işe yaramadı .

Bilen var mı?

• bende345 kullanıcısına yanıt
    benimde tv uydusu geçen böyle yaptı frekans fazlalığından şişmiş :D kanalları sildim yeniden yükleyip sıraladım tertemiz oldu
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Çok saçma bir yapısı var LG nin. Tek kanal da sildirmiyor .

Akşama bir bakayım.

• bende345 kullanıcısına yanıt
    benimki de tek tek frekans sildirmiyordu
    benim konuda bu kimse yardım etmedi kendim 2-3 yol denedim olmadı son çareyi yaptım
    https://forum.donanimhaber.com/sinyal-yok-hatasi--134973281
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.