10 GB / 140 TL ~ 30 GB / 227 TL TURKCELL EFSANE YENİDEN KAMPANYASI (11-17 EKiM) (8. sayfa)
-
-
Ne zamana uzatılmış bilginiz var mı,hangi gün son?
Bol Star paketlerden daha uygun bu fiyatlara veriliyorsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni tarife olabilir , konusu buradahttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157178655
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 26 Ekim 2023; 19:55:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben de geçen günlerde bu tarifeler kapsamında 152 TL ye 1000 dk + 10 GB+ 5 GB sosyal olan tarifeye geçtim. Hat taşıma işlemi biteli 2 gün oldu. Şimdi 152 TL ye 1000 dk + 20 GB yapmışlar. Çok sinir oldum hemen aradım Turkcell' i. Bişey yapamayız diyor. 1 ay sonra tarife değiştirebilirsiniz diyorlar. Çok saçma bir durum. Şikayet maili yazacağım. Resmen bizi enayi yerine koydular.
Var mı başka yapabileceğimiz birşey?
-
Faturasızdan faturalıya geçişlerde faydalanılıyormu bu kampanyadan
Yoksa illa başka operatöre git gel yapmakmı gerekli
-
152 TL 20 gb tarifesinde 5 gb sosyal medya varmı acaba.Linkte yazmıyor 5 Gb sosyal medya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yoktur. Her yerde geçerli 20 GB olması lazım.
Geçen haftaki kampanyada aynı fiyata 1000 Dk. + 10 GB + 5 GB Sosyal medya internet olarak vardı.
Ondan faydalanmıştım şimdi adamlar bizi üçkağıda getirdi. 4 gün sınırlı süre deyip tekrar kampanya yapıyorlar. Milletin git gel yapmasına süre tanımamak için 4 gün demiş bence. Geçen hafta 4 gün var diye 1 ay önceden hattımı Telekom dan taşıdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X