Şimdi Ara

10 gün oldu ama hala 2600xt gelmedi sorunlu diyorlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 gün önce spariş verilen his hd2600xt fan gddr3 ekran kartı daha gelmedi. alınanyer (spariş verilen ) iki sefer geldiğini ama iksinin de sorunlu olduğunu söylediler kart sisteme takıldığında galiba oyunlarda problem çıkartıyor muş renk karışıklığı falan olyor muş.. 2600xt nin böyle problemleri bulunmakta mı yoksa bizim şansızlığımız mı ???? 2600xt kullanıcıları yada bilgisi olanlar yadım ederse sewinirim .tşkler..

• Sipariş ettiğiniz yere ücreti peşin mi ödediniz?Güvenilirliğini araştırdınız mı ya da ürünün sizin elinize ulaşmadan kontrol edilsin diye belirttiniz mi?

Bunların dışında elektronik eşyalar da her türlü sorun olabilir ard arda tekrarlanması da olasıdır.
  • quote:

Sipariş ettiğiniz yere ücreti peşin mi ödediniz?Güvenilirliğini araştırdınız mı ya da ürünün sizin elinize ulaşmadan kontrol edilsin diye belirttiniz mi?

ewt fiyatını ödedim güvenebileceğim bir. ürünün bana ulaşmadan sorunsuz çalışıp çalışmadığına bakılmasını istedim ama dediğim gibi işte iki kes geldi kart ikisinde de sorun çıktı birde ben kayserideim bi iki yerden sordum ama yok kart zor bulunuyor burda galiba onun için ankaradan temin ediliyordu ikiside ordan geldi bu sefer başka yerden gelmesini bekliyorum...
  • yok mu 2600xt his modelini kullanan yokmu bilgisi olan yardım edebilecek kimse????
  • Kontroller de sorun çıktıysa yapacak bir şey yok.Hepsi sorunlu diyerek genellemek yanlış olur.İki nesil öncesinden bir kart olduğundan piyasa da bulmak zor olacaktır.
  • sapphire 2600xt ddr4 kullanıyorum son driverlarla problemsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.