Şimdi Ara

10 günlük tatil planı nasıl sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biyoloji 2 doğru 4 yanlıştan 1 net (yanlışları salladım) hücre konusundayım da unutuyorum hücre konusuna kadar geldim tekrar edicem ve sınıflandırmayı da bitirecem bu hafta. kimyasal türler arası etk konusu hariç kimyam tam onu da bu hafta halletmeyi dusunuyorum 3d simulasyon kimya denemelerine basladım 5 6 dogrum cıktı. fizikte de 3 dogru yaptım 2 optik ve elektrik devresi cıktı mantıkla yapayım dedim 3 netin 1i gitti işte konu bilmiyorum / Mat 22 geo 2 tr 18 sos 2 fen 6 yaptım işte türkçe ve sosyal hatamı anladım çok laylaylom çözmüşüm sıkıldığım için ve cografya geo eksik onlara ağırlık vercem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fen ve tr bu haldeyken cografya calismazdim onumuzdeki gunlerde tyt calisacak biri olarak ama yine de siz bilirsiniz hocam paragrafi hizli okumayi ogrenin

• neyse ne acelemiz var coğrafya bitirmiyim de 2 3 ünite ilerliyim her ara tatil şunu yapsam biter zaten fen geo odak 👍

• bence de

• Sosda zaten coğrafya dışında aşırı bilgi yok coğrafyayı sen önce türkçeni matını düzelt arada fen bak buraları düzelt sos zaten her yaptığın denemede yaptığın yanlışlarda konulara bir baksan zaman içerisinde sağlam noktaya geliyor vakit değerli fasafiso işlere harcama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.