Şimdi Ara

10 günlük tatil planı nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 10 günde coğrafyayı (0'dan) , dilbilgisi ve tyt kimya (temel var çok az eksik) , geometride dörtgenleri ,ayt matta polinom ve 2.dereceden denklemleri, fizikte elektriğin az bir kısmı ve dalgalar, biyolojide canlıların sınıflandırılması bitiyor paragraf problem derken 10 günde 50 netten 90lı netlere çıkıyoruz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• coğrafyayı nasıl yapıcaksın

• bilmiyorum coğrafyanın kodları 40 küsür video var günde 4 tane izleyip meb 4 4lük mıydı neydi o kitaptan çözcem her gün günde bi 3 4 saatimi coğrafyaya vercem biter gibi

• ben ona başlamıştım her seferinde haritalar kampına git diyince kökten saldım... işe yararsa haber ver hocam

• başka kanal bulursam onu izlicem bu coğrafyanın kodlarının sahibinin yüzü çok terli ter kokuyor gibi hissediyorum izlerken okuldan coğrafyaya vakit kalmıyor mecbur böyle tatillerde üstüne gitmem lazım

• 50 netlerdeysen coğrafya çok öncelik olmasın ama ara tatilde kampını bitirsen çıtır olur

• İMPARATOR...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 50 net de yani yarısı matematik öyle düşün türkçe sos çok düşük fende de kimya hariç pratiğim zayıf

• Coğrafyanın kodlarını izle, güzelce not al yeter. Ondan sonra denemelerde çıkan hatalarına bakar fullersin

• Biz bu millete her şeyi öğrettik ama 50 net yapıyorken sosyal yerine mat ve tr ye önem vermesi gerektiğini öğretemedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampı bitirse ne olacak bayan ilerle ya

Adam 50 net yapıyor #ELLİ# ve coğrafya çalışıyor milleti yanlış yönlendirmeyin

• tatil planı diyince bizim aklımıza bu geliyor 😉 elemanın tatil planına bak fark var be kardeşim hahahahaah 😁😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 9 Kasım 2023; 19:28:36 >

• zamanı bol zaten heveslenmişken hepsini çalışsın

• Şu şekil kitlendim radarıma aldım seni

• 50 netin 25 neti matematik zaten mat mı çalışayım hocam türkçeden de dikkat hatalarım var analiz ettim sınavı 18 net yapmışım dilbilgisi de calıscam turkcede daha dikkatli olcam vs. coğrafya calısmak mantıklı degilmi

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ciddi söylüyorum vallahi de billahi de değil. Git ayt çalış onun yerine madem diğerleri o kadar iyi. Veya branş çöz

• 50den 90a cikarken mat geo turkce degil de cografya calismak...yapmayın hocam

• hocam matematiğim iyi 50nin 25i zaten mat geo dışında eksiğim yok ve zaten şu 10 gunde en çok coğrafya ve geo bakıcam. türkçe analiz ettiğimde 1 konu dilbilgisi ve dikkat eksikliği var onu da aşıyorum gibi sosyalde de öyle bir şekilde yapılıyorlar orda da dikkat eksikliği olmuş ama coğrafya full boş ve ara tatillerde bitiremezsem başka zaman çalışamam gibi duruyor

• fen ne durumda hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.