Fikirlerinizi alalım bu konu hakkında bilgisi olan dostlar cevaplarsa sevinirim derece indirimim var girsem fayda sağlar mı acaba? |
Dus/tus dershaneleri ne kadar gerekli gerekli mi?
-
-
Sana cevap yazmak için girdim dostum direk yazıl bence kendi başına getirmek zor baya şuan ben o durumdayim indirimim var diyorsun bir de daha ne not:tıp 5 ogrencisiyim
-
Diş 2 yim %80 indirimim vardı ikincilik indirimiydi 30k gibi bir paraya taksit yaptırdım 1 sene sonra baslayacağın ödemeye yaptıktan sonra bi ağız diş çene cerrahi asistanıyla konusurken o ben kaydolmadan geldim deyince aklımda soru işaretleri oluştu
-
gereksiz -
Keşke nedenleriyle yazsaydınız
-
Hangi dershane?
-
Yks için olan dershanelerle bu biraz farklı ben de zamanında yks dershanesine gidip bırakmıştım
-
Tus girceksen yazıl -
Ben kendim halletmeyi düşünüyorum hocam. Online setlerle 65+ gayet alınabilir -
Dus için
-
Hangisini almayı düşünüyorsunuz hocam bir de kitaplara baktığım zaman fiyatları bayağı bir uçmuş peşin verseydim neredeyse sadece kitap parasına kaydolacaktım
Tabi yine insanın kendisinde biten bir durum ama yine de sormak istedim
-
Hocam tus veya dus ta bir ösym sınavı olduğu için bol soru çözmek lazım. Tusdata yı bayağı öneriyorlar onun setini alırım ama dershaneye kaydolmayacağım için tusem, tus time gibi kitaplardan da faydalanmayı düşünüyorum.
-
Bilgin olmadigi konuda yazma kardesim sikintili misin yks ile tus dus ayni mi -
Yazıl yüksek yapmak önemli
-
Biraz sana bağlı ben dönem 2 ykende gereksiz dediler ama 5 e gelince diğer arkadaşların haftada bir ders bitirirken sen çok geri kalıyorsun,kendin halledebilirsin ama bence daha zor çünkü hem disiplin için hem de yavaş kalıyorsun bence tabi en son karar senin bana 30 kya olsa yazilirdim :)
-
o rekabet ortamını görmek önemli hocam yoksa aklıevvel bir insan sabah 9 akşam 9 ders çalışamaz ama dersaneye gidip o sıraya oturunca insanın çalışası geliyor. 30k para da bi dişçi için hiçbir şey zaten alacağın kaynaklar 10k tutar. dusem/datadan birini öneririm -
Yazıldım hocam fiyatı çok uygundu kitaplar simdi 10 12k arasına denk geliyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bilgin olmadigi konuda yazma kardesim sikintili misin yks ile tus dus ayni mi
|
Benzer içerikler
- evde çalışarak hukuk kazanmak
- 9.sınıf kaynak önerileri anadolu lisesi
- tus zor mu
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- üniversite hocası nereye şikayet edilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X