Şimdi Ara

10.Hafta Fenerbahçe Galatasaray Derbisinde Neler Olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: freestyle_

quote:

Orjinalden alıntı: ugur_58

bence fenerbahce rahat kazanır fenerin ölüsü bile gsye yeter bu arada beşiktaşlıyım;)

Hiç Beşiktaşlı yorumu değil bu. Ölüsü bile yeter falan... Tahrik etmeyecek şekilde yazabilirdin. Fenerin Galatasaraya şansı tutuyor gibi...

nereden vardın bu kanıya?
  • Biz tam kadro sahaya çıkarsak bu fenerin savunmasına fark atarız. Fenerde adam akıllı oynayıp bizim zaaflarımızdan yararlanırsa müthiş bir derbi olur. Bol gollü izlemesi keyif veren bir derbi. Gs %65, Fb %35 şimdiki performanslara göre.
  • Vallahi Galatasaray iyi oynuyor olsa rezil eder derdim ama bu futbolla kim kimi rezil ediyor iki tarafında defansı yok 3-3 veya 4-3 3-4 gibi bir skorla biter diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

bence fenerbahce rahat kazanır fenerin ölüsü bile gsye yeter bu arada beşiktaşlıyım;)

Hiç Beşiktaşlı yorumu değil bu. Ölüsü bile yeter falan... Tahrik etmeyecek şekilde yazabilirdin. Fenerin Galatasaraya şansı tutuyor gibi...

ister inan ister inanma ben BEŞİKTAŞlı doğdum BEŞİKTAŞlı öleceğim fakat yazıda benim hatam olmuş kadıköyde demeyi unutmuşum mesela ali samiyendede gs bize karşı üstün
  • Galatasaray alır bu maçı.gollü geçecektir.Biz çok yiyoruz,ama daha çok atıyoruz
  • bence 1-4 bitecek
  • eksik olmazsa kadköyde alırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

Vallahi Galatasaray iyi oynuyor olsa rezil eder derdim ama bu futbolla kim kimi rezil ediyor iki tarafında defansı yok 3-3 veya 4-3 3-4 gibi bir skorla biter diye düşünüyorum

sizde sadece defans yok sadece
    biz ise bir tane bile organize atak yapamıyoruz şu an , ne defans ne hücum ...
  • 1-4 bitecek alın bakim bu yazdığımı alıntıya !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknode

Fenerliler artık korkar hale geldiler,takımlarına olan güven diye birşey yok ve bu çok çok kötü birşey.
    Sen takımına güvenmezsen takım takım değildir bence.Çünkü futbolcularda bunun farkındalar oyun oynayamıyorlar.
    O derbi bence unutulmaz bir derbi olucak.Gs feneri farklı yener diye düşünüyorum.Baros Kewell Lincoln Arda kasıp kavırır ortalığı.
    Fener daha adam olamaz.Adama baksana 4-5 ay da takım oluruz diyor.

sen o kadar ofansif oyuncuyla maça çıkarsan 6-0 rekorunu geliştirmekle kalırsın
    biraz mantıklı yorumlar alalım.

• Kayseri bile yendiğine göre GS rahat kazanır.. gerçi GS bu sefer de yenemez ise ne zaman yenecek
  • o günkü tarih-0
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir
    ...............
    Ama şu anki şartlarda GS çok üstün.

Bence bizim sadece "Kâğıt üzerinde" bir "isim üstünlüğü"müz var. Bakmayın siz, bizim (GS) 3 maçı 4-1 almamıza veya Bursaya 2-1 kaybetmemize. Eğer Bursa forvetinde Kewell/Baros/Agahowa gibi gol vuruşu düzgün olan bir adam olsa bize attıkları ilk gol 4. golleri olurdu.
    Bugün işyerinden FB li bir dostuma gönderdiğim mailde aynen şunu dedim :
    "Yok aslında birbirimizden farkımız"
    Her iki takım da seyircisini memnun edecek futbol oynamaktan çok uzakta. GS nin bir farkı; eğer bir "futbolsever" iseniz GS maçlarından futbol adına çok keyif alırsınız. Zira her maçta rakibe en az 4-5 pozisyon vermekte ve bir o kadar da kendisi pozisyona girmekte.
    Kadıköydeki maçta da herşeye rağmen Fenerbahçenin taraftarının da desteği ile çok baskılı oynayacağını düşünüyorum . Ama aklımdan "bu maçta tuhaf bir skor (her iki taraf için de) çıkacak" düşüncesi de geçmiyor değil.
    Umarım şiddetten, küfürden, sakatlıktan uzak düzgün bir maç olur.
    Saygılarımla.

• Biz kötü oynuyoruz.fenerbahçe daha kötü benim tek korkum lorant zamanında fenerbahçe çok kötüydü ama sonuç malum,skibbe takımın başında çıkarsa o maça %90 kaybederiz
  • böyle giderse ikimizde yeniliriz
  • Banko üst olur da bu sefer kazananı tahmin etmek güç.
  • fenerbahçe nin ihtiyacı olan maç yaklaşıyor......!!!
    ilaç gibi gelecek
  • Galatasaray 0-963 kazanır... bööö

Ne alaka şimdi böyle yorumlar mı bekliyorsunuz=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

quote:

quote:

nereden vardın bu kanıya?

son zamamnlarda fbye karşı kadıköyde alınan skor ve oynanan güsel futbol olabilir

• arkadaşlar lütfen biraz gerçekçi olun fenerbahçe en kötü zamanında galatasarayı sami yende hemde en iyi zamanında yenmiştir ne çabuk unuttunuz fenerbahçenin galatasarayı yenmesi gelenekselleşmiştir maç sami yenede olsa yine fenerbahçe alırdı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.