Şimdi Ara

+10 item ler nerden geliyor bakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
45.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazını okuma gereği bile duymadım. belliki sende bu oyundan para kazanmaya çalısan birisin knight online bir iş değil bir oyundur hatırlatırım
  • çok uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: docka34

yazını okuma gereği bile duymadım. belliki sende bu oyundan para kazanmaya çalısan birisin knight online bir iş değil bir oyundur hatırlatırım

okumadığından sallamışsın hatat saçmalamışsın desem yeridir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _baron_

quote:

Orijinalden alıntı: docka34

yazını okuma gereği bile duymadım. belliki sende bu oyundan para kazanmaya çalısan birisin knight online bir iş değil bir oyundur hatırlatırım

okumadığından sallamışsın hatat saçmalamışsın desem yeridir :)

bu anlattığın hala devam ediyormu ?
  • valla oyunla alakam 3 senedir yok biri alıntı yapmış ona cevap verdim
  • 80 lwl carım vardı 2 senedir girmiyorum isteyen varsa bedavaya vericem arkadaşlar gizli sorularıda var 05310148291
  • Okumadım.
  • Yıllar önce okuyup bu yazı sayesinde oyunu bırakmıştım,DH üyesi değildim o zamanlar. Şimdi tekrar gördüm ve teşekkür etmek istedim.

Teşekkürler Dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gerçeği yeni anlamanız hayret doğrusu,zaten oyunun kurgusu ve drop oranları bu sistem üzerine kurgulanmış.oyunun tamamı hile üzerine ve bu 2004 ten beri var.item satışları önceleri belirli karakterler üzerinden yapılırdı,kurumsal bir statüye dönüşmesini mi yadırgadınız.oyunu oynayan herkes bunu kabullensin ve buna göre oynasın.zoruna giden de wow oynasın.sorunun çözümü bu kadar basit.
  • Nayt onlayn hala duruyor muymuş la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Özeti Çıktığında Okurum. Mesajım Bulunsun

+1
  • Trajik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri özet geçsin
  • _baron_ kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yazdın bunu? Yemın ediyorum üşendim okumaya.
  • en baştaki yazyı yazıp alıntı yaptım okadar yazıyı şimdi ben bile üşenirim herhalde

birde sene 2011 kim alıntı yaptıysa :)
  • hakkatten sıkıntı
  • arkadaşlar açıkcası yazılanlar gerçek koda olmasada bu ticaret işinde böyle şeylere çok tanık oldum ve g1 yani gamersfirst in item sattığını biliyorum zamanında ha şimdiye gelecek olursak yeni açılan serverda ilk günde +8 full chitin setler hell breakerlar uniqe takılar drop olarak düşme ihtimali çok düşük olan itemlerden düzinelerce var. bir oyun buraya geldikten sonra bence oynanmasının bir mantığı yok.
  • oyundan valla garip kokular geldi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 22 Ekim 2020; 0:38:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

off bu yazıyı okusam kitap okumam geliir bukadar uzun yazman bu konuyu okunmazyapar bence =)

ulan 10 yil olmus vay anasini gelecekteki gözlerimi kanatmisim  

dedim bi bakayim knight online forumuna kendimi görünce garipsedim

Edit: hala kitap okuma aliskanligim yok  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loses -- 25 Şubat 2021; 12:46:12 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.