Gelen post kastı Giden post kastı Yardımcı olabilen yok ne yazıkki..
Zeki düşün diyen arkadaş için 50 Farklı zekice yöntem ayarladım
Bugün Türkçe support Normalde yapmıyoruz ama Sana yaparım mesajı gönderdi Bilgileri istedi Verdim bende Büyük bir sevinçle , Ardından Adi herif , Şirket politakamıza uygun değil dedi.Ulan senin t..........................
İ ?
quote:
Orijinalden alıntı: Reo*
quote:
Orijinalden alıntı: fvs
Hay senin gibi Supportun allah belasını versin yeter ya
Resime bakın 2 Dk'da mesaj gönderdiler.Gönderdiği mesaja bak.Yeter kusucam artık şu mesajı görmekten
Yukarıdaki adam dandik ingilizce ile yaz demişte böyle ingilizce görmedim Bence seni anlamadıkları için yapmamışlar kardeşim
istersen bir refund mesajı hazırla Onu göndereyim.Varus ve Dariusu verebilirim
quote:
Bugün Türkçe support Normalde yapmıyoruz ama Sana yaparım mesajı gönderdi Bilgileri istedi Verdim bende Büyük bir sevinçle , Ardından Adi herif , Şirket politakamıza uygun değil dedi.Ulan senin t..........................
ilginç numaralar hep yaradı bende açıkcası 12 tane verebildim kazıklayarak.Şey öyle tipler bakmadan direk istiyor mesela o mesajda o bilgileri yazsaydın istemeden direk yapardı bakmadığı için (ilk mesajında baksaydı zaten bilgi isteyen hazır yazıyı atmazdı.)Bazıları mesajın içini okumuyor mesela içinde olsa bile yorum olarak o bilgileri göndermen şansını yükseltebilir falan filan.Elbet biri kabul eder.
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
quote:
ilginç numaralar hep yaradı bende açıkcası 12 tane verebildim kazıklayarak.Şey öyle tipler bakmadan direk istiyor mesela o mesajda o bilgileri yazsaydın istemeden direk yapardı bakmadığı için (ilk mesajında baksaydı zaten bilgi isteyen hazır yazıyı atmazdı.)Bazıları mesajın içini okumuyor mesela içinde olsa bile yorum olarak o bilgileri göndermen şansını yükseltebilir falan filan.Elbet biri kabul eder.
İyi hadi bakalım birde Bu öner üzerine Tüm bilgilerle Ticket açayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme