Şimdi Ara

10 kisiden dayak yedim karsilik verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldan cıktım arkadaslarla vedalastiktan sonra 5 kisi az uzagımdaymıs gel lan buraya diye bagırdı biri ilk aldiris etmedim sonra gelsene oglum az muhabbet edicez dedi tabiki ugrasacagını biliyordum gittim yanlarina sopalilardi ama kisalardi azcik tirstim ama doverdim boyum 182 hayırdır ne konusacaksin dedim oda bizim bi arkadasa artislik yapmisin sen hayirdir dedi sonra benim 5 tane cok siki arkadasim geldi bende siz nerden ciktiniz lan dedim murat diye bi arkadasim vardi sen bana artislik yapmissin kuzenime asilmissin biz namuslu adamiz lan dedi bende o kim on bile bilmiyom ne diyon lan dedim ama dinlemedi sopayla vurmaya calistilar ama iskiv biliyordum iskaladilar bende 4-5 tanesine ve muratin cenesine yumruk vurup kactim kacarken murat pazartesi 30 kisiyle gelcem lan bu burda bitmez dedi ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN SOPALI KARA MURAT!!

• Bugün okul yok, fail xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bugün okul yok, fail xd

Asil fail sende adam bana pazartesi erkeksen gel dedi ve bunu cuma demis olabilir ve bende bunu okul yarin oldugu ve napmam gerektigini bilmedigim icin yazmis olabilirim ve sende direk mantik yurutmeden cevap yazmis olabilirsin ve bu yazdigim yorumdaki mantikda sana koymus olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirli Araba

quote:

Bugün okul yok, fail xd

Asil fail sende adam bana pazartesi erkeksen gel dedi ve bunu cuma demis olabilir ve bende bunu okul yarin oldugu ve napmam gerektigini bilmedigim icin yazmis olabilirim ve sende direk mantik yurutmeden cevap yazmis olabilirsin ve bu yazdigim yorumdaki mantikda sana koymus olabilir.

Ok

• quote:

quote:

Bugün okul yok, fail xd

O zaman cuma yazardın xd

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bugün okul yok, fail xd

O zaman cuma yazardın xd

Yarin okul var cuma cumartesi oyun oynadim onn icin yazdim onceki yorumdaki mantigi anlanamissin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.