Bildirim
10 km. de 14 lt LPG yakan palyoma çare aryorum.Ne yapsam olmadı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aman hocam naptın....100 km'de olmasın sakın? -
:):):)
doğru pardon 10 yazmışım
100 km. o kdarı da anlaşılır canım?jet diil ya bu -
100/km 14 düşündüğün kadar çok değil bence belki biraz fazla ama abarttığın kadar değil normali 12-13 sakin ol bence -
Karbüratörlü aracım 15 lt yakıyor hocam sen ne diyon??? -
yani km de 220 tl odeyip bunu içime atayım diyosunuz . peki ole olsun. -
Hayır sen yazmışsın ya yanlış değil.. vs gibisinden. =)
BU arada 100 kmde 14 lt şehiriçiyse ve agresif kulanıyorsan yakabilir. Hele palio ise yakar.
quote:
Orjinalden alıntı: kskkskksk
:):):)
doğru pardon 10 yazmışım
100 km. o kdarı da anlaşılır canım?jet diil ya bu
-
Bilgisayar bağlatabilirmisin. Oksjen sensörü çalışıyormu bir baksın. Her şey normal çok yakıyorsa oksijen sensöründende olabilir. -
99 model palio helede km si çoksa yani 100.000 km yi geçmişse vede başkent trafiğinde çok da sayılmaz.
ha gönül isterki 10 olsun -
paliolar yakıyor ne yazıkki, zamlardan önce litre bazında tüketim artınca ayar yaptırarak tekrar denedim tüketim bi anda 16 kuruşa kadar düştü ancak bu seferde araba rolantide titremeye başladı böyle titreyeceğine tüketim artsın dedim ve tekrar gazı açtırdım araba kendine geldi şu an 19-20 kuruş seviyelerinde yakıyor. Aracım 99 palio 1.4 -
lambda sensörüyle alakası yok. Lpgden dolayı zaten kesin arıza verecektir lambda, eğer bilgisayara bağlatılırsa..
quote:
Orjinalden alıntı: sonfilika
Bilgisayar bağlatabilirmisin. Oksjen sensörü çalışıyormu bir baksın. Her şey normal çok yakıyorsa oksijen sensöründende olabilir.
-
Palio başa bela
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X