Simdi daha ben comez oldugum icin hala ne nerde anlamiyom. Benim simdi su Gavolt denen seyi bulmam lazim, bi de bi kac tane silian bones falan filan. Nerde bunlar? koordinatlar falan? bi de upgrade etsin diye proconsul'a gittim, adam aldimi 1000 altini! hic bisey de upgrade etmedi.. heralde olmadi dedim.. bi daha verdim 1000 altin.. gitti yani.. eh bi yardim edin :)
o gavold(yanlış yazdım) meleti morodondan pianaya ışınlanacan sonra byük bir kapı var topkapıya benzeyen ordan al sana çiftligi. Yanlız ben 44lvl her serverde oynadım o meletleri toplayamadım.ÇOOOOK ugraşmanlazım Birde onun bitirince ne veriyor bilen varsa bir yazsın
quote:
Orjinalden alıntı: coyotes
Simdi daha ben comez oldugum icin hala ne nerde anlamiyom. Benim simdi su Gavolt denen seyi bulmam lazim, bi de bi kac tane silian bones falan filan. Nerde bunlar? koordinatlar falan? bi de upgrade etsin diye proconsul'a gittim, adam aldimi 1000 altini! hic bisey de upgrade etmedi.. heralde olmadi dedim.. bi daha verdim 1000 altin.. gitti yani.. eh bi yardim edin :)
gavoltlar piana şehrinin dışındaki canavarlara deniyo
silan bone lar morodanın dışında ki silan ları öldüünce çıkıyo
upgrade işi de şöle senin o an giymediin kıyafeti upgrade ediyo belki satmışsındır ve de en ucuz ve giyilmemiş olan kıyafeti upgrade ediyo
simdi salak bi soru daha sorucam.. kusura bakmayin
Simdi 10. lvl altinda olanlarin basladigi sehir Morodan degilmi? Eger orasiysa, silanlar neye benziyo? wormlari, bandicoot'lari, bulcan'lari, bi de minik yesil adamlari (adini unuttum) oldurdum.. Werewolf'lara gucum yetmiyo. Baska da yaratik daha gormedim. Silanlar nerde peki?
baba sen bılen bırı ıle bı kac saat kassan olabılır aslında dıez 1 deyım ben bana pm at yardım ederım sana 10 dk ya 20 lvl garantısı bende sadece
Tako07 LvL : 44 assasıan resmım asagıda dır
quote:
Orjinalden alıntı: coyotes
simdi salak bi soru daha sorucam.. kusura bakmayin
Simdi 10. lvl altinda olanlarin basladigi sehir Morodan degilmi? Eger orasiysa, silanlar neye benziyo? wormlari, bandicoot'lari, bulcan'lari, bi de minik yesil adamlari (adini unuttum) oldurdum.. Werewolf'lara gucum yetmiyo. Baska da yaratik daha gormedim. Silanlar nerde peki?
silanlar şu small bulcanların kızıl olanları nehiri aşınca sola dönüyosun orda bi orman var işte orası silan dolu
silanları öldürmek 1 az kasıo :D ben de dalgayla smal bulcan sandım bi giriim dedim :D mahfetti beni :D gerçi o zaman lvl 10-15 arası bişeydi, şimdi sağlam 3-4 vuruşta indiriyorum allaha şükür :D
simdi lvl 15'im.. bi girisiiim.. genelde beramus serverlarin birisindeyim.. ya da ares falan. bilmem farki varmi, ama hangi serverdan girersem giriim (hepsini denemedim daha) biraktigim yerden basliyo.
Neyse parti olayi iyiymis.. bi anda level atliyom :) Nickim DaTurk, gorurseniz beni davet edin ("abi noolur abiii" diye de agliim bari)
mrb ben b1 de 69 lvl assasın elimde +8 shard var eğer kasılmak isteyen varsa bana pm atsın ıd:___DAYWAKER___ tür:assasın lvl:69 ırk:orc np:4967 manner:957
quote:
Orjinalden alıntı: _Duyuru_
ben yanlışlıkla kenan denen o.ç nun anasını siktim o dünyaya geldi
zzz
quote:
Orjinalden alıntı: _Duyuru_
ben yanlışlıkla kenan denen o.ç nun anasını siktim o dünyaya geldi
Mesajı Şikayet Et Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
alıntıları kaldırırsanız msj kalmıs zate
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme