Şimdi Ara

70 quest (görev) itemini +7 ye basmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
25.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 70 görev stafımı +7 ye basmayı deneyecem 2 aydan beri +6 kullanıyorum sıkıldım artık yanarsa yanar ama biraz taktik almak istiyorum ilk önce 3 tane +7 fp yakacam ondan sonra 4 tane +8 paper elbisesi yakacam ve daha sonra 3 tane +7 rogue chtin yakacam ve görev stafını koyup 2 trina ile birlikte basmayı düşünüyorum ve bu işlemi sabaha karşı 4 gibi yapmayı düşünüyorum sizce uygulamayı düşündüğüm taktik yanlışmı daha farklı düşünceleri olan varmı önerilerinize açığım arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim....

• mırage glave gibi itemlerde yakmanı öneririm
    bol şans şimdiden bide merak ettim ne basıcaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 7 Şubat 2007; 20:43:24 >
  • Oha!! O kadar item yakıp üstüne trina kullanarak +8 raptor basılır be..
  • shell yak priest 3 4 tane
  • o kdr item yakıon işallah olur
  • e artık o kadar item yaktıktan sonra basarsın die düşünüyorum ben
  • inş. gecer bol şanslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk +8 bastığınız item :D
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

mırage glave gibi itemlerde yakmanı öneririm
    bol şans şimdiden bide merak ettim ne basıcaksın?

eet mirage fln warsa yak...
  • hımm ozaman ben bu fp ler yerine md glave shel complate falan falan yakayım yanarsa çok kötü olur çünkü harika bi staf yanii 375 hp 500mp 45 defans ve fr lr gr resistance veriyor +7 de çok daha iyi olacak o yüzden yanarsa harbi üzülürm bu neden la yakacağım itemlerin değerlerine parasına bakmıyorum 2 trina ile basacam hatta trina sayısını 3 e çıkarsammı diye düşünüyorum...
  • bence sılaha karsı elbıse yakılması lazım shell yak
  • İtem yakmakla alakası yok bas olursa olur
  • benim bildiğim 1 upg için 1 trina kullanılıyor.. 2-3 trina nasıl kullanacaksın ki ?
  • Uniq item yakarsan uprage şansın artar s.o.d(sword of dead) falan birazda +7 horn yak büyük ihtimalle geçer
  • ya omassa bnece basma takas yapppppppppppp

• Son durumu yazmayı unutmaa
  • söz konusu trina olunca bütün kutuları soldurabiliyorsun bus sadece 1 tane koyabilirsin bilgin olsun

quote:

Orjinalden alıntı: roqqua

benim bildiğim 1 upg için 1 trina kullanılıyor.. 2-3 trina nasıl kullanacaksın ki ?
  • değerli itemler yakarsan +7 shell chitin glave md vb. hatta bazı dandik unique itemler yakar trina ile basarsan +7 olur(olmassa kızmak yk)
  • kardeş al sana taktik her basmanda en az 6-7 tane +8 item yakarsan iyi olur.Sonra bastığın itemin upgrade olmasını sağlar.En büyük önerim +8 stiletto
  • olmazsa takas yap demişin ama 70 görev itemleri taradeye konmuyor satılmıyor sadece kendin kullanabiliyorsun bilgin olsun birazdan resmini koyacam zaten altında açıklama var

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcan

ya omassa bnece basma takas yapppppppppppp

• resmini koy pls wallaha cok merak ettim bakalım neymiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.