Şimdi Ara

70 quest (görev) itemini +7 ye basmak... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
26.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla şimdi bu konuya kitlendim sonucu bekliyom he :P
  • Hadi bas bakalım sonucu merak ettim bende.
  • sabaha karşı 4 de yapacakmış siz beklersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

sabaha karşı 4 de yapacakmış siz beklersiniz

Doğru onu görmemişim .
  • 2 trina koyulmuyor beni bildigim
  • chitin set 7 yak bide +7 high class item geçer trinayla arkadaş öle yaptı elidne sword of ... war +7
  • buradaki kişiler nasıl basacağını söylemişler

Benim söyleyeceğim MD-Shell vb. yakıpta yine de basamazsan sende eşşek şansı var
  • +7 Horn ve Unique yamnaı Öneririm Okdr şey yakıcaksın İnş geçer sonucu beklıoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

2 trina koyulmuyor beni bildigim

anvili tıkabasa doldurabilirsin
  • kardeş bak beni dinle (ama yanarsa karışmam)
    2 tane prıest shell yak 1 tane +7 chitin sorasında o +8mage kıyafetlerini yak
    geldik işin zor kısmına:
    trınayı koy busu koy staffı koy
    ardından kimse basmıorsa biraz anvilin üstünde küüçük baloncuklar var.. onların hepsinin sarımsı bi renk olmasına dikkat et ve bas
  • unique yakman cok daha yararlı olacaktır
  • bence md,ıronbow gibi itemlerde yak
  • 3 ssat olmuş
  • bol şans
  • Ben görev Dagger'ımı yaparken hıc hıgh class ıtem yakmadım

+7 horn x aldım bı 10 tane +5 ve +6'da trına koydum bence +6 yapmak kolay

+7 ıcın hıgh class yakman şart.Ben sana warrıor axe def vs bunları öneririm ucuz oluyor
  • 2 trina ?
  • md glave shellde yak
  • Kardes Raptor Basarken Erenion Yakıyoruz Cünkü Oyunun İtem DeğerLiLiğine Göre Erenion Serisi Raptor ' da Daha DeğerLi Bence Sen 70 Staff ' ımı Daha DeğerLi Erenion mu Öğren ErenionLar Daha DeğerLi İse OnLardan Yak....
  • bence ilk 10 tane +7 fp yak sonra 4 tane +7 chitin sonra 3 tane +7 glave sonra 2 tane +7 mirage ve sonra trina ile bas
  • valla arkadaşlar öncelikle hepiniz sonucu bekliyorsunuz bunadn eminim ama şimdilik size ne iyi nede kötü sonuç verebilirm çünkü daha basmadım bunun sebebide burada okuduğum yorumlar benim kafamı çok değiştirdi çok daha güsel bilgiler öğrendim oyunun item değerleri tablosunu buldum uniq item eronion staflar dan yakacam onlarıda gece pazarda bulamadım o yüzden aceleye gerek yok dedim çünkü ben bu stafu +6 olarak 2 aydan beri kullanıyorum bi kaç gün daha idare edebilrim yakmaktansa ;) şimdi önerdiğiniz malzemelerden bulmaya çalışacam bugün inşş bu gece basarım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.