Oha!! O kadar item yakıp üstüne trina kullanarak +8 raptor basılır be..
bencede:D
TAVSİYEM BASMA ARKADAŞIM BONUSLULAR DAHA KOLAY YANAR
İlla basıcam diyorsan bol şans dilerim.
Sonucu buraya yazmayı unutma
geçer çünkü çok fazla item yakıon bide trina kullanıon ama yanarsa yazık olur 3ü de süper 8(fd,gd,ld) ah ah bende bi 65 olsam 66 67 68 69 70 gerisi kolay 5 aydır 64 üm
kardeş sana tek şey diyorum son yaktığın 3 item +8 staff olsun yoksa çok zor bizim ark +7 shard için görev 2 +8 cleaver 1 tane md yaktı cazırt geçti inş................. yaparsın snn için çok ii bi silah olur sandımca
bence basarsın kardeş ama şansın varsa
yinede kesin deil ...
quote:
Orjinalden alıntı: TombulAdam
geçer çünkü çok fazla item yakıon bide trina kullanıon ama yanarsa yazık olur 3ü de süper 8(fd,gd,ld) ah ah bende bi 65 olsam 66 67 68 69 70 gerisi kolay 5 aydır 64 üm
olursun oılursun magesin biraz kafanı çalıştır çok seri ex kasarsın ;)
quote:
Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o
TAVSİYEM BASMA ARKADAŞIM BONUSLULAR DAHA KOLAY YANAR
Arkadaş haklı bonusluların yanma riski fazladır.
WAlla kardes dıkkatlı ol basarken... Benım kı yandı keske basmasaydım sımdı cok pısmanım... 68+ Char almayı dusunuyom yakma Dıkkat et !
quote:
Orjinalden alıntı: P0SeiD0N
WAlla kardes dıkkatlı ol basarken... Benım kı yandı keske basmasaydım sımdı cok pısmanım... 68+ Char almayı dusunuyom yakma Dıkkat et !
+7 ye basarkenmi yaktın ? ve nasıl bastın trina iemi basmadan önce neler yaktın biraz bilgi verirmisin arkadaşım...
quote:
Orjinalden alıntı: AgentSimit
chitin set 7 yak bide +7 high class item geçer trinayla arkadaş öle yaptı elidne sword of ... war +7
cypher da +7chitin 500milyon hocam 5tane yaksak 25gb yapar 25 gb ye ron staf +7 alırım hiç olmazsa yakma sansım olmaz xD
quote:
Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX
quote:
Orjinalden alıntı: AgentSimit
chitin set 7 yak bide +7 high class item geçer trinayla arkadaş öle yaptı elidne sword of ... war +7
cypher da +7chitin 500milyon hocam 5tane yaksak 25gb yapar 25 gb ye ron staf +7 alırım hiç olmazsa yakma sansım olmaz xD
ron staf ile bu stafın özellikleri arasındaki farka bakmadın heralde ikisni kıyaslaman çok saçma arada dünyalarca fark var
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan
ya omassa bnece basma takas yapppppppppppp
,
bu arkadaşa ve yakmakla alakası yok bas olursa olur diyen arakdaşa bittim :d
bence onceden bastıgın itemler den birisi kesin olcak ne zaman +8 basmadan once item yakıyım desem +8 e gecıyo senın fp veya bastıgın itemler kesın yanmaz hadi bol sans ins yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: KARBONAT_EROL
bence onceden bastıgın itemler den birisi kesin olcak ne zaman +8 basmadan once item yakıyım desem +8 e gecıyo senın fp veya bastıgın itemler kesın yanmaz hadi bol sans ins yaparsın
eehe emin ol zaten bastıklarımdan biri +8 olursa o gece stafı basmayı ertelerim