Şimdi Ara

70 quest (görev) itemini +7 ye basmak... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
26.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • patosun eski orc kralı(kostral)görev staffını +8 basmıştı..
  • acele yok acele edersem yanacağına eminim o yüzde acele yok yakacağım itemleri ayarlaylamay çalılşıyrum ve +6 lycon staf arıyorum eğer görev stafım yanarsa ardından +6 lycon ve bi trina daa koyup onu +7 ye basaccam heralde o olur artık ^^
  • öncelikle sword of beast ya da sword of dead alıp yak sonra 3-5 tane shell yak sonra 3-5 tane daha +7 chitin yak kaç tane trinan warsa koy bas iyi şanslar
  • Bence git wreath eronion yada +6 lycaon staff gibi bişe al yanarsa bunu dene artık bu olur bunu kullanırsın +7 sini
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: similes

70 quest (görev) itemini +7 ye basmak...

evet +6 sı bu +7 de özellikjler çok daha güsel oluyor 60 hp 5 defans ve diğer özellikler hepsi artıyor

rons staff atac bakimindan daha iyi

staff atacka bakmaz ki werdigi bonus ve demagelere bakar kanımca

• quote:

Orjinalden alıntı: black jack

bence ilk 10 tane +7 fp yak sonra 4 tane +7 chitin sonra 3 tane +7 glave sonra 2 tane +7 mirage ve sonra trina ile bas

onlardan bırı +8 olur :d
  • Kanka konuyu yeni gördüm bastıysan hayırlı olsun,basamadıysan takma kafana,yeni basacaksan inş. basarsın:D
  • daha basmadım arkadaşlar ama yularda okuduklarımdan kafama takılan bi nokta oldu stafta bonuslar öenmli fakat atack da önemli 72 staf vuruşunda atack çok etki ediyorr.. +8 elixir ile 650 700 vuruyorum staf vuruşuyla ama bunla ay anı adama 500 550 vuruyorum her ikiside gerekli ama tabiki bonuslar daha öenmli
  • sana önerim uniqe bas +6 enion falan ucuzundan emin ol chitinden veya shelden daha değerli anvile göre şansın çok çok artar
  • shard,ib,raptor,ms .... v.b şeyler yak bakarsın bide +7 olur bunların biride
  • Bence basma dostum +6 ya kadar şansın tutmuş.Ama diyosanki +6 bana yetmiyo o zaman bas gitsin nasıl olsa satamıyosun bişey edemiyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: similes

söz konusu trina olunca bütün kutuları soldurabiliyorsun bus sadece 1 tane koyabilirsin bilgin olsun

quote:

Orjinalden alıntı: roqqua

benim bildiğim 1 upg için 1 trina kullanılıyor.. 2-3 trina nasıl kullanacaksın ki ?

bilgi için saol bende bilmiyodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

sana önerim uniqe bas +6 enion falan ucuzundan emin ol chitinden veya shelden daha değerli anvile göre şansın çok çok artar

evet zaten bende o tarz itemler arıyorum eronion staf vb uniq item bulayımda bi an önce basayım forumdada herkes merakla bekliyor sonucu ;)
  • Süper ne deyim
  • ard arda çok fazla item yakarsan hele unique yakarsan yanması gerekenlerin up olduğunu görebilirsin sana onerim unique itemi 70 stafına basmadan bi once bas ve özellikle +7 olup +8 e trina ile denersen bi sonraki trinanın şansı artar tabi +7 unique staff oldukça pahalı ama +7pole of similes istiyosan...
  • Öncesinde High class ve uniq item yakmanı öneririm
    Özellikle forgotten itemleri enion stafflardan yakabilirsin yada scorpion side sword of head gibi ucuz uniq itemlerden yak ard arda 10 12 defa hep upgrade failed verdir sonra trina ile stafı koy
  • Taktikler işe yarıyor quest +8 bastım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duff

bence sılaha karsı elbıse yakılması lazım shell yak

valla ne alaka ya bu item basmada su yakmalar hele ne yakcagın filan sacma bence bu da sacma olur ama anvil full sarı ynarken bas gitsin :D
  • +6 +7 ikiside ise yaramz diycektim ki 2007 mesajıymıs bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuStRal

Taktikler işe yarıyor quest +8 bastım

ben +6'a bile patlatıyorum trinayla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.