neyse herkese çok teşekkür ederim sanırım basarken yakmam için gerekenleri itemlerin önemlerini herşeyini öğrendim bundan sonrası şansa kalmış sonucunu en kısa zamanda açıklayacam arkadaşlar büyük iihtimal video çekecem linki veririm artık
quote:
Orjinalden alıntı: similes
neyse herkese çok teşekkür ederim sanırım basarken yakmam için gerekenleri itemlerin önemlerini herşeyini öğrendim bundan sonrası şansa kalmış sonucunu en kısa zamanda açıklayacam arkadaşlar büyük iihtimal video çekecem linki veririm artık
ya hala basmadınmı
server neresi?
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
2 trina koyulmuyor beni bildigim
anvili tıkabasa doldurabilirsin
yanılıyosun sadece 1 trina kullanabilir.eğer öyle olduğunu varsayarsak trinanında up şansını %20 artırdığını varsayarsak koyarsın 5 trina al sana %100 upgrade
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
quote:
yanılıyosun sadece 1 trina kullanabilir.eğer öyle olduğunu varsayarsak trinanında up şansını %20 artırdığını varsayarsak koyarsın 5 trina al sana %100 upgrade
hayır yanlıs bılıyorsun 8 tane trına koyabılırsın ve sanslar bu sekılde artar
1:%20 2:%24 3:%28.5 4:%34.2 5:%41.4 6:%49.7 7:%59.6 8:%71.5 gecme sansı olur tabı metematıksel hesapla ama anvıl cok karısık bır sıstem 8 trınada %40 fln gecme sansı olucagını tahmın edıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
quote:
bak arkadaşım tahmin ettiğin gibi konuşma 2 tane trina l koy dene ondan sonra burda arkadaşlarınla bilgini paylaş eğer birşey biliyoruzki konuşuyoruz 4 tane de trina koyarsın parası olan koyar bu oyunun kuralı bu
Zoru başarırsan bu oyunun iyisi olursun mantıklı Bas olursa olucaktır zaten olmasza Şans diyip geciceksin kafana takmıyacaksın!
Bu arada basmadın mı??
quote:
Orjinalden alıntı: 4evercasper_1
Zoru başarırsan bu oyunun iyisi olursun mantıklı Bas olursa olucaktır zaten olmasza Şans diyip geciceksin kafana takmıyacaksın!
Bu arada basmadın mı??
daha basmadım yakmak için item arıyorum özellikle eronion staf bulmaya çalışıyorum acelemnm yok yakmak istemem zaten basınca haber verecem herkese burada
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 4evercasper_1
Bu arada basmadın mı??
daha basmadım yakmak için item arıyorum özellikle eronion staf bulmaya çalışıyorum acelemnm yok yakmak istemem zaten basınca haber verecem herkese burada
yaw bas artık hem sen kurtul hem biz kurtulalım ama önden baya bi ucuz uniqe item yakmaya baq uniqe yaktık dan sonra geçme sansı daha fazla
+7 rebirth raptor bul onun yak hepsini yerine geçer :D
quote:
Orjinalden alıntı: snowman5food
+7 rebirth raptor bul onun yak hepsini yerine geçer :D
ko ya göre item mdeğerleri senni mantığınla işlemiyor malesef sana göre +7 raptor değerli olabilir ama onlara göre eronion staflar ve ya ona benzer bizim iin değersiz olan uniqler daha değerli onmların item değer listesinde o yüzden bişey geliştirmek için bi raptor yalayım kesin gelişir diye düşünme sakın batarsın yoksa
quote:
evet +6 sı bu +7 de özellikjler çok daha güsel oluyor 60 hp 5 defans ve diğer özellikler hepsi artıyor
rons staff atac bakimindan daha iyi
basarsan süper olur , basamazsan yaktığın itemleri bi kenara bırakıorum 70 görew itemine yazık olur bea ... riskli bi iş ama sonucu olumlu olursa harbi süper bi itemin olur
basarsan süper olur , basamazsan yaktığın itemleri bi kenara bırakıorum 70 görew itemine yazık olur bea ... riskli bi iş ama sonucu olumlu olursa harbi süper bi itemin olur