Bildirim
+7 rogue shell dex basma yardım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: minicar
+7 rogue shell var. buna dex bassam yanma ihtimli var mı. ve hangi kağıtla basacam. bi de rebirt basarken yanma ihtimali var mı. yardım pls
yanma ihtimali çokkk az. ribirtde de öle.
dex basarken de high class dex kağıdı ile bascaksın.
magic anwilin yanında bir adam war ordan alınıyo. -
quote:
Orjinalden alıntı: darkwane
quote:
Orjinalden alıntı: minicar
+7 rogue shell var. buna dex bassam yanma ihtimli var mı. ve hangi kağıtla basacam. bi de rebirt basarken yanma ihtimali var mı. yardım pls
yanma ihtimali çokkk az. ribirtde de öle.
dex basarken de high class dex kağıdı ile bascaksın.
magic anwilin yanında bir adam war ordan alınıyo.
sağol darkwane
-
DEX BASACAKSAN
BLESSED ENCHANT SCROLL(DEX) İLE BASACAKSIN...
ASLA VE ASLA NORMAL HİGH CLASS ENCHANT SCROLL İLE DEX BASMAYA KALKIŞMA.. YAKARSIN..
AYRICA, DEX BASTIKTAN SONRA REBİRTH BASACAKSAN +1 REBİRTH YAPMA YÜZDESİ %100 DÜR, -
quote:
Orjinalden alıntı: FightMaster
DEX BASACAKSAN
BLESSED ENCHANT SCROLL(DEX) İLE BASACAKSIN...
ASLA VE ASLA NORMAL HİGH CLASS ENCHANT SCROLL İLE DEX BASMAYA KALKIŞMA.. YAKARSIN..
AYRICA, DEX BASTIKTAN SONRA REBİRTH BASACAKSAN +1 REBİRTH YAPMA YÜZDESİ %100 DÜR,
Walla normal yada hıgh farketmır her ıkısıde ıle de ıtem yakdımsansına kalmıs artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X