Şimdi Ara

+8 chitin bow mu yoksa +8 iron bow mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralarında yaklaşık 1-2 gb oynuyor arkadaşlar,itemler cz'de kullanılıcak.Görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aralarında 2 damage fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. +7'de öyle çünkü. Damage dışında cb + bonuslar veriyor özellikle ek mp bonus fazladan bir skill atabilirsin. Flame hasar daha çok vurur FR ile birlikte. Tamamen senin kararın. Ben olsam ya cb yada ee derdim ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ib yada eb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben bu oyunu 10 yıldır oynuyorum son 5 yıldır okcuyum krallarıyla vs attım macro mouse kullandım ellede atarım
    sorun cn mi ib mi demiisn tavsiyem ib al yok lr damege yok cb damege oyle kritik damge falan fasa fiso al +8ib ni ve +6 +7 reb ib miss gibi
    helenıd okcunun kralıdır ama soyle bir sey var agac sc basınca mevcut atagının %5 fazia veriri yanı ıc ıtemın nekadar ıyıse 150 degıl 250 kadar cıkar fazla atak sansın ama 3 5 komboda zayıf kalır ben tum bowları kullandım +8 azagai +8 ib +10 reb helenıd +9 reb cb ib al gec kalan gb ile item yap ve sunu unutma herkes atak carı zanneder okcuyu ama defans carı yaprsan vs de ındıremezler
    steam pathosta ITurkI isimli okcum vardı atak 1900 du bitane human okcuda helenıd +9 fp set vardı 2500 ap sı vardı vs 3+0 kestım nasıl yaptın dıyordu 82 car kas 60 def 80 okcu %5 anti acılanakadar master var iron belt dual rol server drumuna gore +8 kro yada shell ocarı kımse kesmez
    pathos 1800 def 1836 ap vardı kralıyla vs atardım heyyy heyy

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.