Şimdi Ara

lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum cok soruldu ama kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylar. -- 11 Şubat 2010; 3:39:17 >

• Lvline göre değişir , +80 bir charın varsa ekstra hp bazı noktalarda avantaj sağlayabilir ama benim tercihim atak yönünde o yüzden raptor diyorum.
    İki şekli de denedim raptor daha tatmin edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 11 Şubat 2010; 3:42:22 >
  • Pk içinmi soruyorsun? KS ile oynıcaksan tabi ki raptor 8 ama serilik ve combo için lugi-hanguk..
  • Raptor +8 akar hertürlü ya... RLB de denedim reb +3 raptor bile daha etkili oluyor. lugi hanguk ile atack çöküyor desem yeri var. serilik de o kadar ahım şahım bir seriligi olmuyor
  • hbreb+3 yada +8 akar
  • ben lugiyle hanguk kullanıyorum basede ama kesinlikle raptoru öneririm.
    lwl kasacaksan farketmez
  • Bende dün Raptor +8 i satıp Avedon aldım bakalım daha denemesini yapamadım.
    Ama lugi+ hanguk yerine Raptor +8 öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    MD+9 SHARD+8
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acık ara raptor 8 cunku atak cok fark ediyor lugi+hanguk ne kadar seri olursa olsun raptor8 den iyi olamaz
  • Karşılaştırma Yaptığın Silahların 2 si +7 Biri +8 Eğerki +8 Lugi +8 hanguk mu raptormu deseydin lugi + hanguk kullan derdim ama bu seçeneklerde raptor 8 den başka yol yok
  • +7 lugias +7 hanguk iş görmez raptor 8 al.
  • Bencede +7 leri bi kenara birak. Raptor al keyfine bak. Yada 0urky Hanguk al oda is gorur. Verdigi STR ve Anti defde fena sayilmaz. Dolayisi ile +8 de Lugias ile arasindaki 2 attack lik farki kapatiyor ama Tabi Lugias inda Dex ve HP si azimsanmayacak kadar onemli. Dex belki fazla ise yaramayabilir ama HP bence Lugias daki en onemli + diyebilirim.
  • peki +8 murky +7 hanguk nasıl olur ?
  • seri olur ama bencede raptor+8 akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

peki +8 murky +7 hanguk nasıl olur ?

Kötü Birşey Değil Zevk Alırsın Chardan Hangukda Takılı Kalma Başka Silahlarada Bak
  • murky hanguk +8 olursa gözüm kapalı kabul ederim ben olsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.