Şimdi Ara

+8 murky +8 hanguk mu +9 toto +8 hanguk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle bir warrior olarak tek el silahlar kullanmayı seviyorum
    base oynuyorum şuan 8 murky 8 hanguk var acaba murky i 9 toto yapsam daha mı iyi olur.

tek el silahlarda örneğin murky hangukda scream ve leg cuting pek işlemiyor.

Size göre en iyi tek el kombinasyonunu yazarsanız ve açıklarsanız sevinirim.

Ben lugias hanguk ve murky hanguk kullandım
    Murky hanguk ap olarak lugi hangukdan daha iyi ancak 280 hp ve mp bonus düşürüyor lugiye göre. Velakin
    murky hanguk 7 spear 7 clup koruma sağlıyor.

Bu arada karakterdeki diğer itemler
    +8 shel set
    +7 dd kafalık
    dual +1 w.e
    dual +2 foverin
    İ.neck
    Glas belt

• +9 toto +9 hanguk kullandım zamanında gerçekten güzel damageler verebiliyor (Posion + posion) ve cidden çok seri bir ikili.Ayrıca lugias'ın üzerindeki dex bonusun seriliği etkilemediğini düşünüyorum.

Ben olsam toto-hanguk ikilisini seçerdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +9 ise alacağın toto daha iyi olur hangukun yanına
  • Toto-hanguk
  • murky çöp item parana yazık gücün yetiyorsa 9 lugias 9/10 hanguk al
  • 8 toto 9 hanguk daha mantıklıdır kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

murky çöp item parana yazık gücün yetiyorsa 9 lugias 9/10 hanguk al

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 Murky vardı zaten antidefleri tarafımca bugün test edildi ve pek etkisi olmadığını anladım.
    Murky tamamen çöp
    Lugiasdaki dex için serilik arttıyıro değilde scream leg cuting flan dex fzla olunca tutuyo diyolar.
    ondanda emin değilim çift silahda genelde tutmuyor onlar. Raptorda güzel tutuyo.
    Lugiasın en iyi yanı hp mp arttırması und alırken fayda etmesi und alınca + 450 den fazla hp sağlıyor ama damage az.

Şuana kadar test ettim sordum araştırdım ettim.
    En iyi ikili 9 toto 8 hanguk gibi duruyor.
    elementallerin çift olması etki ediyor baya.
    murky yada lugiasın yanına flame elemental olarak ancak graham takılıyor onunda 9 olması gerekiyor onu bulmasıda sorun etkiside o kadar çok değil.

Ama 9 toto 8 hanguk yapınca fiyat olarak etki olarak baya sağlam etki edicek diye düşünüyorum.

Beni aydınlatan arkadaşlarada teşekkür ederim.
  • +9 toto +9 hanguk tabi imkanın varsa. yoksa +8 murky +8 giga'da olabilir. (( Belki sana ters düşebilir ama denedim güzel oluyor.))
  • takıların full 3 ise verim alırsın öyle silahlardan yoksa al 8 raptor falan bosa masraf yapma
  • toto - hangug.
  • Kardes hangi serverde oynuyosun ? Bütçen biraz daha varsa +9 raptor önerebilirim basede iyi gider diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenqesiz

Kardes hangi serverde oynuyosun ? Bütçen biraz daha varsa +9 raptor önerebilirim basede iyi gider diye düşünüyorum.

Raptor iyidir fakat seri değildir.
  • +9 toto , +8 hanguk .
  • Hangug +9 almalısın çok ucuz olympiada .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KheanJaii

quote:

Kardes hangi serverde oynuyosun ? Bütçen biraz daha varsa +9 raptor önerebilirim basede iyi gider diye düşünüyorum.

vurduğu damage yeter combo'sunu yapabiliyorsan raptor seridir. Aha bak 0smanGazii +10 raptorla yarıyor adam +10 wirinom alcak bütçeside var adamın yok mu sanki raptor'un ayrı bir müptela kitlesi vardır.
  • quote:

quote:

quote:

vurduğu damage yeter combo'sunu yapabiliyorsan raptor seridir. Aha bak 0smanGazii +10 raptorla yarıyor adam +10 wirinom alcak bütçeside var adamın yok mu sanki raptor'un ayrı bir müptela kitlesi vardır.

Bende gerçekten öyle düşünüyorum , raptorunu biliyorsan raptor çok iyi

• quote:

quote:

quote:

Birde şu resme bak hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameko69 -- 8 Ağustos 2012; 20:16:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Clandan birisiyle değişmiştir ilk kez gördüm wirinom taktığını avedon raptor hastası eren reyiz normalde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Clandan birisiyle değişmiştir ilk kez gördüm wirinom taktığını avedon raptor hastası eren reyiz normalde

Adamla konustum base charını bırakınca wirinom almıs ama raptorla vurdugu damageyi arar olmuş . Birde cz de çok iyimiş +9 wirinom.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.