Viewsonic XG320Q vs LG 32GP750-B
32" | 144hz+ | 2k | Gsync | IPS özelliği olan tüm marka ve modellere baktım monitörleri inceledim uzun süre eleye eleye bu iki model kaldı, aranızda kullanan yada kullanmışlığı olan var mı? Genel olarak video sayısı az ve incelemeler yorumlar cidden yetersiz geldi, ticari kaygı ile yapılmış işler hep. Gerçek kullanıcı yorumları lazım.
Bilgisayar kapanma sorunu
|
Sistem Yükseltmek İstiyorum
CPU: i7 7700K
MB: Z270 TUF Mark 1
GPU: TUF 3060Ti
RAM: 32GB (4x8) 3000 CL15
PSU:750W Gold
İşlemciyi değiştirmek istiyorum. AMD'ye şans veresim var bir kaç model takıldı kafama kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
Ağırlıklı MMORPG oyun oynuyorum fps olarakta warzone daha çok doku kalitesi yüksek oyunlar. Bu tip oyunlar içinde R7 5800X3D önerilmiş, verdiği minimum fps değerleri daha stabil ve yüksek, intel tarafında ise fiyat çok şişiyor iki nesilde bir anakart değiştirme derdi olduğu için pek sıcak bakmıyorum artık. Almayı düşündüğüm anakart modeli Rog Strıx B550-F f/p olarak önerilen anakartlar arasında. Bazıları R5 5600x al geç aradaki aradaki fiyat farkına değmez diyor, deneyimleme fırsatı olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim. Alternatiflere de açığım.
Aion Classic hakkında...
Pay2play bir sistemi olacak anladığım kadarıyla gene gold pack sistemi olacak.
Kimler başlayacak var mı eskilerden. KR de retail oynayan kalmamış zaten herkes classic moda geçmiş.
Bilgisayar kapanıp geri açılıyor.
|
Gaming Laptop Önerisi
Normalde masaüstü sistem dizecektim lakin. Döviz kuru , mining ve korona'dan dolayı özellikle ekran kartı fiyatlarında aşırı bir yükselme söz konusu böyle olunca gözümü laptoplara yönelttim.
Monster laptop almayı düşünüyorum bütçe 10.000 TL küsür. Önerirmisiniz aranızda kullanan var mı yada alternatif olarak şunu al diyebileceğiniz başka bir marka varsa oda olur.
Kronik Sorunlu SSD
|
Kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var...
|
Oyunlarda donma problemi
|
Stormwing-Elyos tarafında legiona alım olacaktır.
|
Çok şey istiyorsun. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.695
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.678 (Bu ay: 221)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO