Ekran kartını alalı 1 yıl olmadı daha ilk üç ay sorun yoktu daha sonra garip bir sorun başladı windows11'e geçiş yaptığım için mi yoksa Nvidia'nın 5000 serisi driverlarıyla mı alakalı anlamadım, Valorant , Black Desert Online , dota 2 vb. gibi oyunlarda çatışma sahnelerinde ekran kartının fanları full RPM oluyor, korkunç bir ses çıkartıyor, sanarsınız günlerdir render alıyor, yani oyunlarda öyle AAA model oyunlar değil 2k monitörde oynuyorum, ekran kartında bir arıza olabilir mi, Nvidia Denetim masasından bahsettiğim oyunlarla alakalı özel ayarları da varsıyalana çektim nafile, kasa modeli Xigmatek Aqua Ultra Arctic, hava akışı da o kadar kötü değil kasanın, önceden 3060ti kullanıyordum aynı markanın aynı modeli onda böyle istikrarsız anormal fan sesleri gelmiyordu. Garantisi olduğu için karta dokunamıyorum benzer tuhaf sorunlar yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Son çare yetkili servise yollayacağım o da artık kaç güne geri gelirse Asus'un yetkili servislerinden sadece İstanbul'daki yeri bakıyormuş GPUlara :/ ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 10 Mart 2025; 5:57:10 > |
Bildirim