Şimdi Ara

LAPTOP EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper 8050 Notebook sahibiyim.

Cihazımda ilginç bir sorun var.Sorun ne derseniz, cihaz sıcakken bir sorun yok.Lakin ilk açtıgımda sogukken, ekranın tam kapanmasına yakın yerde ekran 1 saniselik bir süre bazında gidip geliyor.Ekran lcd kapagını kast ediyorum.

Bu olay sogukken olmuyor.Ben anakarttan ekrana giden kablolardan şüpheleniyorum.Yada invertör sorunu falan mı var ? Öyle bir sorun olsa sogukken neden olmuyor.Cihaz 5 dakika çalıştıktan sonra hiçbir sorun yok.

Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim...

• Güncelll.
  • Sorun ekrandadır. Garantisi varsa servise götür.
  • Hayır garantisi yok.

Neye dayanarak ekranda sorun oldugunu söylüyorsunuz peki.Bunuda belirtirseniz iyi olur
  • Güncell.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Merhaba arkadaşlar.

Casper 8050 Notebook sahibiyim.

Cihazımda ilginç bir sorun var.Sorun ne derseniz, cihaz sıcakken bir sorun yok.Lakin ilk açtıgımda sogukken, ekranın tam kapanmasına yakın yerde ekran 1 saniselik bir süre bazında gidip geliyor.Ekran lcd kapagını kast ediyorum.

Bu olay sogukken olmuyor.Ben anakarttan ekrana giden kablolardan şüpheleniyorum.Yada invertör sorunu falan mı var ? Öyle bir sorun olsa sogukken neden olmuyor.Cihaz 5 dakika çalıştıktan sonra hiçbir sorun yok.

Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim...

üreticinin sitesinden kendi laptobun için verilen ekran karti driverini indir...gidip ekran kartin için olan siteden indirme

• Dediginiz zaten daha önceden yaptım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 26 Eylül 2012; 17:13:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncell.
  • Güncell.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.