Şimdi Ara

LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler lap topu acıyorum yada uykuya gectıkde n sonra acıyom dıemekran sararıyo bi sarılık var ekranda bu neden oluyo hiç bilmiyorum led ekran da mı bişi war ekrna kartı mı dersin anlayamadım pek dogrusu güç ayarlarıyla oynadıkdan sonra düzeltiyorum ama neden oldunu kavrayamadım yorumlarınızı bekliyorum

• ekran kartı ile alakalı olabilir kardeşim veya bazı virüsler var onlarda ekranı bozabiliyor
  • virüs olcanı zannetmıyorum mcafee satın aldım koruyor pc yi ancak touchpedın hemen sağ üstünden bazen f an ses çıkıyor orda ekran kartı var sanırım o ara sıra sürtüyo bu olabilir mi acaba sorun
  • mcafee ye hiç guvenme geçen bilgisayarı gocertti ekran kartı amd heralde
  • ekran kartı nvıdıa gt 540m dogru dıosn benım gecen masaüstünü göçerdi combofix kurdum mcafee rajon kestı comboya çöktü sonra :D ama işe yarıyor gene
  • Virüs olcağını sanmıyorum hatta alakası bile yok ama şunu solıyeyim Mc afee ye hiçbir zaman güvenme.Ama istersen her ihtimale karşı combofix i le güvenli modda tara ama bir sonuç alamazsın çünkü virüs le alakası olmayan bir sorun ama sen emin olmak için deneyebilirsin.

Virüs konusu bi yana Benim gözümde donanımsal bir sorun gibi duruyor garantisi varsa yetkili servise goturursen iyi olur.

@xmelon Henüz bilgisayarın donanımına zarar verebilecek bir virüs çeşidi yok yanlış bilgi vermeyin.
  • aynen virüs yok eminim ayrıcaadvenced system care gibi programlarla günlük taramasını yapıyorum temız de bazne oluyor böle bilmiom napcam yollasam bazen sarı ekran olmuyo adamlar olmuyo die geri yollucak gerçi fan sesi de war sürtüyo gibi onlarıda derimde ileride dielim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    ViewSonic Sarı Ekran Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik Servise goturdugunüzde ayrıntılı bir şekilde sorunu anlatın.

Ben grafik kartından şüpheleniyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.