Şimdi Ara

Laptop ekran yeşil oldu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran durduk yete yeşil oldu nasıl düzeltebilirim . 2 ay önce termal macın sürmek için açmıştım .
    Çift ekran kartlı 2 side olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjina -- 31 Aralık 2013; 21:28:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop Ekranı Yeşil Oldu: Nedenleri ve Çözümleri

Laptop ekranın yeşil olduysa bu durum birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. Bu sorunu gidermek için deneyebileceğin birkaç çözüm aşağıda verilmiştir:

• Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle: Eskimiş ekran kartı sürücüleri ekran problemlerine neden olabilir. Üreticinin web sitesinden en son sürücüleri indirerek ekran kartı sürücülerini güncelle.

• Kabloları Kontrol Et: Laptop ekranının dış bir monitöre bağlı olması durumunda, gevşek veya hasarlı kablolar yeşil ekran sorununa neden olabilir. Tüm kablo bağlantılarını kontrol et ve gerekirse yeniden tak.

• Donanım Arızalarını Kontrol Et: Yeşil ekran sorunu, ekran paneli, grafik kartı veya anakart gibi donanım bileşenlerindeki arızalardan kaynaklanabilir. Bu tür sorunlar için profesyonel bir teknisyenden yardım alman gerekebilir.

• Güvenli Modda Başlat: Laptopunu güvenli modda başlatarak sorunun işletim sistemi veya yüklü yazılımlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol et. Sorun güvenli modda da devam ediyorsa, donanım arızası olabilir.

• Windows Yeniden Yükleme: Diğer tüm çözümler başarısız olursa, son çare olarak Windows'u yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bu, işletim sistemiyle ilgili herhangi bir sorunu giderir ve yeşil ekran sorununu çözebilir.

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra sorun devam ediyorsa, profesyonel bir teknisyenden destek alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeşim benim de bi aralar maviler siyaha dönüşüyordu senin de onun gibi bir şey ise eğer ekran kartı driver'ini güncelle derim. Ben Amd driverini yeniledikten sonra sorun ortadan kalkmıştı :)
  • Güncelledim yanda pembe çizgiler vardı onlar düzeldi sadece yeşil ekran duruyor yardım edin
    Nasıl düzeltebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arjina

Güncelledim yanda pembe çizgiler vardı onlar düzeldi sadece yeşil ekran duruyor yardım edin
    Nasıl düzeltebilirim ?

ne nasıl düzeltebilirim ?

düzeltemessin

ekran kartın ölü

değiştireceksin

monitörde olmadığı kesinse

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Güncelledim yanda pembe çizgiler vardı onlar düzeldi sadece yeşil ekran duruyor yardım edin
    Nasıl düzeltebilirim ?

ne nasıl düzeltebilirim ?

düzeltemessin

ekran kartın ölü

değiştireceksin

monitörde olmadığı kesinse

başka monitöre bağlasam düzgün gözükürmü
    birde bilgisayarcıya versem bana kaça patlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjina -- 31 Aralık 2013; 21:44:33 >

• quote:

bilgisayarcıya vermene gerek yok ekran kartı değişimi basit.

arkadaşından felan monitör alıp dene işte gene yeşilse ekran kartı değilse monitör bozuktur.
  • quote:

quote:

arkadaşından felan monitör alıp dene işte gene yeşilse ekran kartı değilse monitör bozuktur.

Monitöre taktım ekran düzgün . Şuan sorunum monitörden mi . Bunu kendim düzeltebilirmiyim yada nasıl halledebilirim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Monitöre taktım ekran düzgün . Şuan sorunum monitörden mi . Bunu kendim düzeltebilirmiyim yada nasıl halledebilirim ?

başka monitörde sorun yoksa senim monitör gidiktir zaten kim kaç senelik ?

senin düzeltmen mümkün değil.

onların çözümleride zaten pahalı oluyor o kadar eskiye verilmez yeni al bence

• laptop benim . hp pavillion dv6 3151st acaba ücreti ne kadar olur tahminen pahalıysa bu monitörle idare edicem artık
  • quote:

laptop benim . hp pavillion dv6 3151st acaba ücreti ne kadar olur tahminen pahalıysa bu monitörle idare edicem artık

bilmiyorum onu bilgisayarcıya veya hpye soracaksın
  • quote:

laptop benim . hp pavillion dv6 3151st acaba ücreti ne kadar olur tahminen pahalıysa bu monitörle idare edicem artık

ali expreden filan git bir tane panel al sök değiştir mesut çekin iş teknik 1 yada 2. bölümüydü yaprsın çok basit
    şu bilgiasyarcılara para geçirmeyin kardeş herkes yapıyor artık
  • LCD değişecek dostum.

• Monitörü Değiştirin Sorun Çözülecektir Arkadaşlarda yazmış zaten
    Sizin halledebileceğiniz bir şey değil, malesef...
  • Arkadaşlar 2 hafta bilgisayarımı açmadım daha sonra açtım ilginç birşey ile karşılaştım ekranım ilk günkü gibi ?
    Kendi kendine düzelmiş, acaba tekrar sorun çıkarmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.