Şimdi Ara

+8 murky +8 hanguk mu +9 toto +8 hanguk mu ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KheanJaii

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thenqesiz

Kardes hangi serverde oynuyosun ? Bütçen biraz daha varsa +9 raptor önerebilirim basede iyi gider diye düşünüyorum.

Raptor iyidir fakat seri değildir.

vurduğu damage yeter combo'sunu yapabiliyorsan raptor seridir. Aha bak 0smanGazii +10 raptorla yarıyor adam +10 wirinom alcak bütçeside var adamın yok mu sanki raptor'un ayrı bir müptela kitlesi vardır.

Birde şu resme bak hocam .
     +8 murky +8 hanguk mu +9 toto +8 hanguk mu ?

Clandan birisiyle değişmiştir ilk kez gördüm wirinom taktığını avedon raptor hastası eren reyiz normalde

Adamla konustum base charını bırakınca wirinom almıs ama raptorla vurdugu damageyi arar olmuş . Birde cz de çok iyimiş +9 wirinom.

Krowaz silahları hiç sevemedim ben çok kaba duruyor bir nebiros güzel baal , wirinom , leonar , raum çok estetikten yoksun duruyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thenqesiz

Kardes hangi serverde oynuyosun ? Bütçen biraz daha varsa +9 raptor önerebilirim basede iyi gider diye düşünüyorum.

Raptor iyidir fakat seri değildir.

vurduğu damage yeter combo'sunu yapabiliyorsan raptor seridir. Aha bak 0smanGazii +10 raptorla yarıyor adam +10 wirinom alcak bütçeside var adamın yok mu sanki raptor'un ayrı bir müptela kitlesi vardır.

Birde şu resme bak hocam .
     +8 murky +8 hanguk mu +9 toto +8 hanguk mu ?

Clandan birisiyle değişmiştir ilk kez gördüm wirinom taktığını avedon raptor hastası eren reyiz normalde

Adamla konustum base charını bırakınca wirinom almıs ama raptorla vurdugu damageyi arar olmuş . Birde cz de çok iyimiş +9 wirinom.

Krowaz silahları hiç sevemedim ben çok kaba duruyor bir nebiros güzel baal , wirinom , leonar , raum çok estetikten yoksun duruyor

benim elimdeki kötümü

• warriorum olsa alcağım Kenan Abi'nin +10 Avedon'u olur
  • Eskiden oyle parlak itemlee yoktu . Raptor candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

warriorum olsa alcağım Kenan Abi'nin +10 Avedon'u olur

+9 unu almayı düsünüyorum sence sweet kiss +9 ballmı avedon +9 mu ?
  • kimseyi dinleme. 9 toto 8 hanguk gözün kapalı al. kulalndım ve öneriyorum
  • quote:

quote:

warriorum olsa alcağım Kenan Abi'nin +10 Avedon'u olur

+9 unu almayı düsünüyorum sence sweet kiss +9 ballmı avedon +9 mu ?

avedon al derim sk baal sc li adamda patladığında hp doldurtuyor reserve life gibi etki yapıyor hem avedonu satması daha kolay ardream RLB charları falanda alıyor
  • Arkadaşlar bi süredir foruma bakamıyordum konuya baya ilgi gelmiş cevap yazılmış.
    9 toto 8 hanguk var şuan elimde.

Carnac - East de oynuyorum damage olarak güzel bir etkisi olduğunu söyleyebilirim

Murky hanguk ve lugias hangukta kullandım murky tamamen çöp lugias ise hp mp doldurdugundan vslerde işe yarıyor ama bu ikili ile hiç scream bile tutturamuyordum. Şuan azda olsa scream işletebiliyorum ama toto hangukta leg cuting işlemiyor.
    Bi ara elime 8 raptorda geçti. Şuanki atağım 8 raptordan iyi. Birde çift silahda ap az görünür bilirsiniz. Damagelerim gerçekten etkileyici ama raptorda leg cuting ve scream çok fazla işliyor.
    3 leg cutingden 2 sini işletmiştim bdwde. totoda hiç işletmek nasip olmadı :))

İlerde olursa 9 raptor alcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bywankedi

Arkadaşlar bi süredir foruma bakamıyordum konuya baya ilgi gelmiş cevap yazılmış.
    9 toto 8 hanguk var şuan elimde.

Carnac - East de oynuyorum damage olarak güzel bir etkisi olduğunu söyleyebilirim

Murky hanguk ve lugias hangukta kullandım murky tamamen çöp lugias ise hp mp doldurdugundan vslerde işe yarıyor ama bu ikili ile hiç scream bile tutturamuyordum. Şuan azda olsa scream işletebiliyorum ama toto hangukta leg cuting işlemiyor.
    Bi ara elime 8 raptorda geçti. Şuanki atağım 8 raptordan iyi. Birde çift silahda ap az görünür bilirsiniz. Damagelerim gerçekten etkileyici ama raptorda leg cuting ve scream çok fazla işliyor.
    3 leg cutingden 2 sini işletmiştim bdwde. totoda hiç işletmek nasip olmadı :))

İlerde olursa 9 raptor alcam :)

Şimdiden hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.