Bildirim
+8 murky +8 hanguk mu +9 toto +8 hanguk mu ? (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
warriorum olsa alcağım Kenan Abi'nin +10 Avedon'u olur -
Eskiden oyle parlak itemlee yoktu . Raptor candir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
warriorum olsa alcağım Kenan Abi'nin +10 Avedon'u olur
+9 unu almayı düsünüyorum sence sweet kiss +9 ballmı avedon +9 mu ? -
kimseyi dinleme. 9 toto 8 hanguk gözün kapalı al. kulalndım ve öneriyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: KheanJaii
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
warriorum olsa alcağım Kenan Abi'nin +10 Avedon'u olur
+9 unu almayı düsünüyorum sence sweet kiss +9 ballmı avedon +9 mu ?
avedon al derim sk baal sc li adamda patladığında hp doldurtuyor reserve life gibi etki yapıyor hem avedonu satması daha kolay ardream RLB charları falanda alıyor -
Arkadaşlar bi süredir foruma bakamıyordum konuya baya ilgi gelmiş cevap yazılmış.
9 toto 8 hanguk var şuan elimde.
Carnac - East de oynuyorum damage olarak güzel bir etkisi olduğunu söyleyebilirim
Murky hanguk ve lugias hangukta kullandım murky tamamen çöp lugias ise hp mp doldurdugundan vslerde işe yarıyor ama bu ikili ile hiç scream bile tutturamuyordum. Şuan azda olsa scream işletebiliyorum ama toto hangukta leg cuting işlemiyor.
Bi ara elime 8 raptorda geçti. Şuanki atağım 8 raptordan iyi. Birde çift silahda ap az görünür bilirsiniz. Damagelerim gerçekten etkileyici ama raptorda leg cuting ve scream çok fazla işliyor.
3 leg cutingden 2 sini işletmiştim bdwde. totoda hiç işletmek nasip olmadı :))
İlerde olursa 9 raptor alcam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: bywankedi
Arkadaşlar bi süredir foruma bakamıyordum konuya baya ilgi gelmiş cevap yazılmış.
9 toto 8 hanguk var şuan elimde.
Carnac - East de oynuyorum damage olarak güzel bir etkisi olduğunu söyleyebilirim
Murky hanguk ve lugias hangukta kullandım murky tamamen çöp lugias ise hp mp doldurdugundan vslerde işe yarıyor ama bu ikili ile hiç scream bile tutturamuyordum. Şuan azda olsa scream işletebiliyorum ama toto hangukta leg cuting işlemiyor.
Bi ara elime 8 raptorda geçti. Şuanki atağım 8 raptordan iyi. Birde çift silahda ap az görünür bilirsiniz. Damagelerim gerçekten etkileyici ama raptorda leg cuting ve scream çok fazla işliyor.
3 leg cutingden 2 sini işletmiştim bdwde. totoda hiç işletmek nasip olmadı :))
İlerde olursa 9 raptor alcam :)
Şimdiden hayırlı olsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X