Şimdi Ara

10 Mart 2012 Güvender Türkiye Geneli Denemesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
3
Favori
42.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershanenin açıkladığı sonuca göre 468 puan aldım türkiyede kaçıncı olurum ya da ne zaman açıklanır Türkiye Geneli sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk71500

Dershanenin açıkladığı sonuca göre 468 puan aldım türkiyede kaçıncı olurum ya da ne zaman açıklanır Türkiye Geneli sonuç

sizin dersanede açıklandımı yani hangi dersane?
  • Kırıkkale Maltepe Dershanesi bizimki açıklandı 468 almışım Kırıkkalede 3.olmuşum Türkiye geneli ne zaman açıklanır acaba
  • quote:

Kırıkkale Maltepe Dershanesi bizimki açıklandı 468 almışım Kırıkkalede 3.olmuşum Türkiye geneli ne zaman açıklanır acaba

tebrikler. 2-3 GÜN içinde açıklanır heralde.
  • Tr 38-2
    Mat 35-2
    Fen 27-12
    Sos 23-5

Ygs-1 396-400 arası

Töderden 55 puan aşağıdayım şu an.+450 yapanları ve sınav ygs ayarıydı diyenleri görünce ne yapacağımı şaşırdım.

Biyoloji 5 doğru 8 yanlış.Nasıl bir kafayla çözdüysem artık,bilmiyorum.Kalan zamanda biyoloji ve mat 1 e yüklenip 430 larda bir puan hedefliyorum artık.
  • Geçen sene güvendere girenler bilirler kaç kişi girmişti bir de bu sene giren tahmininiz nedir?
  • Türkiye geneli sonuç en az bir hafta sonraymış.Dersaneler ertesi güne,hatta akşamına açıklayabliyor ama geneli uzun sürüyormuş.
  • b grubu cevap anahtarı olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xander38

b grubu cevap anahtarı olan varmı

2012 GÜVENDER YGS (B) KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARI
    TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER
    1 - D 9 - E 17 - E 25 - E 33 - C 1 - D 9 - C 17 - C 25 - E 33 - A
    2 - C 10 - A 18 - D 26 - C 34 - B 2 - B 10 - E 18 - C 26 - E 34 - D
    3 - B 11 - D 19 - B 27 - B 35 - E 3 - C 11 - A 19 - A 27 - E 35 - E
    4 - A 12 - D 20 - C 28 - E 36 - A 4 - D 12 - E 20 - B 28 - C 36 - E
    5 - D 13 - D 21 - B 29 - B 37 - D 5 - B 13 - B 21 - C 29 - D 37 - B
    6 - C 14 - E 22 - D 30 - C 38 - B 6 - A 14 - E 22 - E 30 - B 38 - C
    7 - A 15 - B 23 - A 31 - A 39 - E 7 - E 15 - D 23 - C 31 - B 39 - A
    8 - E 16 - D 24 - A 32 - C 40 - D 8 - A 16 - C 24 - B 32 - C 40 - D

MATEMATİK FEN BİLİMLERİ
    1 - B 9 - B 17 - C 25 - B 33 - C 1 - C 9 - B 17 - B 25 - D 33 - B
    2 - A 10 - C 18 - C 26 - A 34 - C 2 - A 10 - C 18 - B 26 - A 34 - A
    3 - B 11 - D 19 - A 27 - C 35 - A 3 - B 11 - D 19 - A 27 - A 35 - D
    4 - E 12 - B 20 - D 28 - D 36 - B 4 - E 12 - C 20 - C 28 - E 36 - C
    5 - A 13 - B 21 - A 29 - D 37 - D 5 - E 13 - E 21 - C 29 - C 37 - C
    6 - C 14 - B 22 - E 30 - E 38 - E 6 - B 14 - A 22 - D 30 - E 38 - B
    7 - C 15 - D 23 - D 31 - D 39 - D 7 - D 15 - E 23 - D 31 - D 39 - D
    8 - C 16 - D 24 - D 32 - E 40 - A 8 - D 16 - E 24 - E 32 - A 40 - B

• Ben ve tüm arkadaşlarım geçen sene finaldeydik ben geçen sene güvendere girmedim ama arkadaşlarımın hemen hepsi girdikleri puanın aynısını alıp şok yaşadılar(çoğu beklediğinin altında kaldı)Hatta birisi aynı puanı aldı.
  • Feme gidip redokstan sonuçları açıklanan var mı?
  • quote:

Ben ve tüm arkadaşlarım geçen sene finaldeydik ben geçen sene güvendere girmedim ama arkadaşlarımın hemen hepsi girdikleri puanın aynısını alıp şok yaşadılar(çoğu beklediğinin altında kaldı)Hatta birisi aynı puanı aldı.

Yapma bee 410..
  • Evet arkadaşlar 11. sınıf MF öğrencisiyim. Bu girdiğim 4. YGS denemesi oldu. Öncekilerde sırasıyla 71,84 ve 84 yapmıştım. Bunda biraz yükseltmişim. Hedefim ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği. Seneye bu denemede bundan 100 puan daha yukarı yapabileceğimi umuyorum.

Mat: 6 Y 5 B 27,5 Net
    Türkçe: 8 Y 2 B 28 Net
    Sosyal: 9 Y 5 B 23,75 Net
    Fen: 11 Y 11 B 15,25 Net
    Toplam net: 94,5
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Orijinalden alıntı: guvenderr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guvenderr

quote:

Dershanede yapılan normal Güvender denemesinde 150 neti geçince bi rahatlık gelmişti, sınav tokadı vurdu adeta yüzüme, arttırdığım 50dk'yı soru kontrol etmek yerine olasılık sorusu gibi uzun sorularda harcayınca 130'u zor geçtim, sorular zordu diyen arkadaşlara da katılıyorum, 0^-2 tarzında dikkat ve zaman isteyen çok soru vardı.

Bu arada B kitapçığında Matematik 3. sorunun cevabının 24 olması çok mantıksız geldi bana, ben de başta 24 işaretledim fakat mantıklı düşününce başka bir sonuç bulunuyor, yanlış düşündüğüm birşey varsa biri açıklayabilir mi? Sorunun " olabilir " kalıbında sorulması da beni bu cevaba götürdü.
    http://imgur.com/KpeMA

Her türlü 24 çıkıyor,sen nasıl düşündün de başka sonuç buldun arkadaşım,anlat hatan varsa paylaşalım

Link koydum oraya fakat görülmemiş galiba, bir daha vereyim;http://imgur.com/KpeMA
    24'ü ben de buldum fakat 24 oradaki yayın uzunluğu, soruda uzunluk değil uzaklık sorulduğundan 24'ten küçük olmalıdır diyorum ben.

Arkadaşım,açıklaması şöyle olabilir. Bize sorulan şey yer değiştirme değil,alınan yol .(eşit ağırlığım ama umarım terimlerim doğrudur:) )
    Yani ordaki hareketliler pistin çevresini dolanıyorlar. O yüzden 24 olmalı. eğer küçük olsaydı o zaman pistin etrafını dolanmaz direk A'dan B'ye giderdi,böylece biz de yer değiştirmesini bulmuş olurduk.(umarım doğru anlayıp doğru açıklamayı yapmışımdır:D )

Öyle düşününce mantıklı fakat karşılaştıkları yer bir nokta, başlangıç noktası olan A noktası da bir nokta, iki nokta arasındaki uzaklığın iki noktayı birleştiren doğru uzunluğu kadar olması gerek, yay şeklinde verilen bir uzunluğun iki nokta arası uzaklığa eşit olma imkanı yok. Soruyu ben fazla düşündüğüm için böyle bir sonuca vardım diyip geçeceğiz galiba, yalnız sorudaki "olabilir" ifadesi de tam benim dediğimi destekler nitelikte gibi.

Hocam "olabilir" şeklinde sorulmasının nedeni 24 de olabilir 120-24=96 da olabilir sonuçta doğrusal değil çembersel bir yol olduğu için iki farklı uzunluk vardır. Bir yakın olduğu bir de uzak olduğu. Mesela 150 metrelik çembersel bir yolda A=20m/s ile B=25m/s ile gidiyor 8 saniye sonra aralarındaki uzaklık kaç olabilir? 8.(25-20)=40 ama 150-40=110 da olabilir. Pek anlatamadım ama umarım anlamışsındır. AC uzaklığı AC yayı uzunluğu meselesinde teorik olarak haklısın bence ama YGS de o kadar düşündüreceklerini sanmıyorum ama öyle sorulsa daha orjinal olurmuş.

• Türkçe 35 d 5y
    Matematik 36 d 2y 2 b
    Fen Bilgisi 30d 8y 2b
    Sosyal Bilgiler 29d 8y 3b(felsefenin son 3 sorusu yetişmedi)

Puan olarak da 415 civarı gelecek galiba yanlış hesaplamadıysam.

Sorular çok kaliteliydi ama ygs'de bu kadar zor çıkmaz bence.En azından bu kadar uğraştırıcı soru bir arada olmaz.Bir gömlek altında olur sorular.

Millet Fizikten çakmış galiba ama benim fizik 1 yanlış oda sıcaklık sorusu(Aceleyle yapmaktan yanlış hesapladım)Ama bu sefer güvendiğim dağlardan biri olan biyoloji batırdı.

Sınav için herhalde üzüleceğim tek şey Türkçe olsa gerek.Fen genelde herkesi batırmış çünkü.

Birde güvenderin denemelerine geçen yıl falan kaç kişi katılmış bilen varsa söylesin ona göre sıralamadaki yerimizin tahminini yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demrelicom

Feme gidip redokstan sonuçları açıklanan var mı?

Redoksta farklı üyelik mi alacağız ya ben giremiyorum :<
  • Ama bu seneki zordu bence herkes aldıgı puanan 10 puan koymalı normal şartlarda
  • redoksta güvender ygs çıkmış ama içi boş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towin-towin-towin -- 10 Mart 2012; 22:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: werterda

quote:

Biri de demiyor kitapçığı vereyim girmeyen arkadaşlar kontrol etsinler soruları.

Biraz ugrassan acaba biri onceden yasmis mi bir bakayim diye?

Çözülmüşler var hep çözülmemişleri yok mu yahu.

tövbe tövbee çözülmemişini napcan bi daha mı çözcen kontrol etmek için demişsin çözülü olunca kontrol edemiyor musun

Neyin kafasındasın sen? Daha önce çözmediğim soruları bir daha çözmem gibi bir şey olabilir mi? Hem sana mı sorucam ne yapacağımı? Çözülmemişini rica ettim bilen, bulan varsa koyar. Sen de yoksa laf kalabalığı yapma.

"Biri de demiyor kitapçığı vereyim girmeyen arkadaşlar kontrol etsinler soruları" sen burdan "denemeye girmediğini ve çözmek için istediğini" mi anlamamızı bekliyorsun bu şekilde anlatarak???
    kendi kafasında başka hayaller kurup yazıya bir başka aktaranlara hayranım..!
    sana abi tavsiyesi eğer ygs'ye gireceksen otur sabahlara kadar türkçe çalış çünkü bu mantıkla hiçbir dersi anlaman mümkün değil dersleri boşver bu şekilde insanlarla iletişim kurman bile mümkün değil dostum...
    malesef seviyene inemiyorum kusura bakma iyi akşamlar...

Cevap bile veremeyeceğim sana

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.