Şimdi Ara

10 Mart 2012 Güvender Türkiye Geneli Denemesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
3
Favori
42.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    34D 2Y 4Boş . bir yanlışım galiba dikkat hatası şu elektronik saat sorusu 79 bulup 69 işaretledim diye düşünüyorum diğeri de tavuk sorusu ben 9 buldum gayette emindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo
    bence tartışma boşuna kitapçık güvender sitesinde mevcut istediğin de oydu zaten gerek yok boşu boşuna sinirlenmenize

Teşekkür ederim herkes bu şekilde anlayışlı olsa problem kalmayacak zaten:)

anlayış görmen için önce anlaşılır olmayı denesen hiçbir sorun olmazdı zaten..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Sağlam sınavdı hazırlayanları takdir edesim geldi..
    Mat : 30 net
    Fen : 26 net
    Sosyal : 22 net (zaman yetişmeyince böyle oluyor)
    Türkçe : 34 net..

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim arkadaşların birçoğu sağlam sallıyor yani takdir ettim utanmasalar full yapacaklar.. Bi tanede 350-400 aralığında alan cıksı hepsi 450 üstü masallah..

aynı netleri yapmışız nerdeyse :) bi tek benim türkçe 1y 1b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

quote:

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim arkadaşların birçoğu sağlam sallıyor yani takdir ettim utanmasalar full yapacaklar.. Bi tanede 350-400 aralığında alan cıksı hepsi 450 üstü masallah..

Tebrikler hocam :) gerçek sıanvda üstünde alırız umarım :)
  • türkçe 2y
    sosyal 2y
    matematik 1y
    fen 2y
  • beyler tahminen ilk 10 bin kaç puanla alır bu sınav için soruorm ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akula2005

quote:

Tebrikler hocam :) gerçek sıanvda üstünde alırız umarım :)

inşallah :)

• ya bu matematik dış cephe boyama sorusu 3 değil mi beyler?
  • 9 olacak.sen nasıl çözdn bilmyrm ama ben 100x dedm.%12 deynce 88x oluyordu ve işn btmesi içn kaln 4gün 106x iş yaplmalıydı. 100xten 106x olması için +3kişi olmalı ama soruda 50kişinin tam olmadığı belirtilmiş.yani 88xten 106x düşünülmeli dolayısıyla +9kişi oluyr (2x =1işçi). Bu arada ben dkkat etmedm ve 3dedm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter749 -- 11 Mart 2012; 15:28:16 >
  • türkçe 33,75
    sos 25
    fen 32,50
    mat 27 ygs de bu kadar zor sormazlar yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter749

9 olacak.sen nasıl çözdn bilmyrm ama ben 100x dedm.%12 deynce 88x oluyordu ve işn btmesi içn kaln 4gün 106x iş yaplmalıydı. 100xten 106x olması için +3kişi olmalı ama soruda 50kişinin tam olmadığı belirtilmiş.yani 88xten 106x düşünülmeli dolayısıyla +9kişi oluyr (2x =1işçi). Bu arada ben dkkat etmedm ve 3dedm :D

oha ya çok dikkat istiyo allah kahretsin, ilk iki ayda 44 işçi çalışıyo tabi. 53-44ten 9 oluyo. ulan böyle bişey yok ya. sağol dostum, ben 53-50den 3 buluyodum sağol. ama sorular harbiden aşırı dikkat istiyo, olasılık sorusu da öyle. yaptım onu ama çok baba soru cidden.
  • Turkce 38-2
    Mat 34-6 (ygs de gelmis gecmis en kotu matematigim)
    Fen 31-9
    Sos 22-18

İnanilmaz moralim bozuldu.
  • Sonuçların ne zaman açıklanacağını bilen var mı?
  • Lysler nasıl yapılıyor arkadaşlar bilen varsa söyleyebilir mi 2-3 Haziran lysler diyor ama 4 lysye de girmek isteyen biri 2 günde 4 sınava birden nasıl girecek acaba bilen varsa söyleyebilir mi?
  • TURKCE:35

MAT:29-30 NOT:Ulan bide eşit ağırlığım ben hayatımda bu kadar saçma coğrafya görmedim.Eşit ağırlığa 1.dönemin sonunda geçtim sosyal biraz da

FEN:9-10 ondan böyle galiba hiç çalışasım gelmiyo sosyale.hesapladım 370-380 ygs 5 gelio benim bunu 3 haftada 410-420 yapmam

SOSYAL:19-20 imkansız mı
  • geçmiş yıllarda giren arkadaşlar güvender tg ile gerçek sınav arasında kaç puan farkı oldu? geçen seneki sınav mu zordu bu mu yorumlarınızı alabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdo.18

beyler tahminen ilk 10 bin kaç puanla alır bu sınav için soruorm ?

bence 440-450 arası bu sınavda girebilir ilk 10.000 e.sınav zordu-bence-töder gibi olmaz bu herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Dershanede yapılan normal Güvender denemesinde 150 neti geçince bi rahatlık gelmişti, sınav tokadı vurdu adeta yüzüme, arttırdığım 50dk'yı soru kontrol etmek yerine olasılık sorusu gibi uzun sorularda harcayınca 130'u zor geçtim, sorular zordu diyen arkadaşlara da katılıyorum, 0^-2 tarzında dikkat ve zaman isteyen çok soru vardı.

Bu arada B kitapçığında Matematik 3. sorunun cevabının 24 olması çok mantıksız geldi bana, ben de başta 24 işaretledim fakat mantıklı düşününce başka bir sonuç bulunuyor, yanlış düşündüğüm birşey varsa biri açıklayabilir mi? Sorunun " olabilir " kalıbında sorulması da beni bu cevaba götürdü.
    http://imgur.com/KpeMA

aynen bende ilk onu düşündüm fakat o kadar ince düşünmemişlerdir diye 24 yaptm

• ya türkçede likyalıların yazımı niye yanlış bilen var mı bide o paragraf sorusunda bence kendine has bir okur kitlesi için yazdığı da olabilir di . fende kimya lehimi homojen diye almamıştı heralde normalde değil zaten ama kaç deneme karşılaştım alaşımlar ygs de her zaman homojen diye geçiyor lys de ayrı ama yani benim de ilk başta aklım almamıştı ama sonra baktım gerçekten öyle alıyorlar ama bu sınav onnu da reddetti gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık ya ygs bundan da zordu diyolar da ben inanmıyorum belki sınav heyacanından herkese öyle gelmiştir bence çünkü yani 470 lik adamlar bile en fazla 450 aldıyani tmm ygs de puanlar düşmüştü ama bu kadar değildi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa16

geçmiş yıllarda giren arkadaşlar güvender tg ile gerçek sınav arasında kaç puan farkı oldu? geçen seneki sınav mu zordu bu mu yorumlarınızı alabilirmiyiz

ben 2010 ygs de güvenderden daha yüksek yapmıştım ama bizim sınav kolaydı.bu sene üni değiştirmek için giriyorum.bu sene ki zor değildi ama kesinlikle 160 dk lık sınav değildi yetiştiremediğim için bildiğim soruları yapamadım.umarım ösym nin sınavı bu kadar zaman alıcı olmaz
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.