Şimdi Ara

10 Mart 2012 Güvender Türkiye Geneli Denemesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
3
Favori
42.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

Geçen sene kazanmış biri olarak, şöyle bir gireyim dedim.

Türkçe: 39-1
    Sosyal: 38-2
    Matematik: 37-3
    Fen: 38-2

Kontrol etseydim matematikleri düzeltebilirdim belki.

Geçen sene 160'ta 170 yapmıştınız o zaman.

Geçen seneki Türkiye 1'incisi siz misiniz?

Adam hacettepe tıp ing de okuyor.Gecen senenin efsanelerinden.Bırak da yapsın.Lys fizik olmasa ilk 20 fln gorurduk adamı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçek sınavdan sonra 460 + ların yarısı kayboluyor zaten.Beklemede kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Gerçek sınavdan sonra 460 + ların yarısı kayboluyor zaten.Beklemede kalın

Bence "yarısı" biraz fazla iyimser olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 12 Mart 2012; 11:48:28 >
  • Ne zaman açıklanır bilen varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

quote:

Adam hacettepe tıp ing de okuyor.Gecen senenin efsanelerinden.Bırak da yapsın.Lys fizik olmasa ilk 20 fln gorurduk adamı :D

maftas arkadaş beni biraz tanıyor demek ki geçen seneden. :) Geçen sene 2 türkçe, 4 sosyal ve 1 fen yanlışı yapmıştım 166. olmuştum YGS-1'den.

LYS'de ise 1 geometri boşum ve 4 fizik yanlışım vardı. Ah o fizik. :D Üç tanesi dikkatsizliktendi. MF-3 124 idi, Y-MF-3 de 150 idi. Hacettepe Türkçe yazdım. İngilizce okumak zor olur diye.

İşin aslı bu sene YGS'ye ilk 100'e girebilmek için gireceğim. Çok içim gitti çünkü hep 100-200 arasında kalınca bütün puan türlerinde. 260 lira kredi yerine 780 lira burs almak daha iyi değil mi? :) Bu arada şöyle bir gireyim dediğim de biraz yanlış olmuş. FDD'nin 9.sınıf fizik ve kimya konu anlatım kitaplarını aldım şöyle bir göz gezdirdim öyle girdim. Yeni müfredat için yaptığım hazırlık bu. Ha bir de geçen sene gittiğim dersaneye sömestr tatilinde gidip kitap otlandım. 5 hamlede YGS kitabı vardı. 5 günde onu bitirdim evdeyken. :D

Çok bir hazırlık yaptım sayılamaz yine de. Zaten fendeki yanlışlarımdan birisi şu kedili kaplanlı soru idi. Hala da anlamadım. Bizim müfredatta, frekans enerji ile doğru orantılı idi, enerji de genlikle. Böyle yapınca B buldum cevabı. Her neyse efendim. Efsane falan demişler yüceltmişler estağfurullah diyelim, çok konuştuk. :)

• quote:

maftas arkadaş beni biraz tanıyor demek ki geçen seneden. :) Geçen sene 2 türkçe, 4 sosyal ve 1 fen yanlışı yapmıştım 166. olmuştum YGS-1'den.
    ...
    İşin aslı bu sene YGS'ye ilk 100'e girebilmek için gireceğim. Çok içim gitti çünkü hep 100-200 arasında kalınca bütün puan türlerinde. 260 lira kredi yerine 780 lira burs almak daha iyi değil mi? :) Bu arada şöyle bir gireyim dediğim de biraz yanlış olmuş. FDD'nin 9.sınıf fizik ve kimya konu anlatım kitaplarını aldım şöyle bir göz gezdirdim öyle girdim. Yeni müfredat için yaptığım hazırlık bu. Ha bir de geçen sene gittiğim dersaneye sömestr tatilinde gidip kitap otlandım. 5 hamlede YGS kitabı vardı. 5 günde onu bitirdim evdeyken. :D

Çok bir hazırlık yaptım sayılamaz yine de...

Sizi tebrik ederim. Çok güzel bir başarı yakalamışsınız. Ben sadece çalışmadan öylesine girdim. Bir sene sonra bu başarıyı elde ettim, ifadesine takılmıştım. Dediğim gibi müfredat değiştiği için bu mümkün değil. Tıp eğitimini de gördükten sonra, size herşey daha da kolay gelir zaten.

Bugün türev-integralde ağlayanlar mühendisliklerde Diferansiyeli görünce, şimdikilerin ne kadar basit olduğunu anlayacaklar.

Bu arada bu kadar çalışmanın sizin için çalışma bile sayılmaması normalmiş.

• quote:

ben sözelciyim sizin kadar yüksek sosyal yapamıyorum ya naptınız nasıl çalıştınız merak ediyorum
  • millet kafayı yemiş arkadaş tamam helal sana çok güzel yapmışsın gelip yazmış paylaşmışsın da benim kafamın almadığı olay şu başka işin mi yok gireyim dedim nedir
    hey allahım bir de 9.sınıf kitabını aldım çalıştım diyo ego'yu doyurmak da bir yere kadar bunun adı nedir ben bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzqe513

millet kafayı yemiş arkadaş tamam helal sana çok güzel yapmışsın gelip yazmış paylaşmışsın da benim kafamın almadığı olay şu başka işin mi yok gireyim dedim nedir
    hey allahım bir de 9.sınıf kitabını aldım çalıştım diyo ego'yu doyurmak da bir yere kadar bunun adı nedir ben bilemedim.

ilk 100 bursu icin calistigini yazmis ya arkadasim.
  • Ego tatmini yaptığımı sanan arkadaşlar olmuş da ego tatmini yapacak çok daha büyük şeylerim var merak etmeyin. :D

Ayrıca herkes buraya netini yazmış, ben de yazayım dedim, geçen seneki başlıkta da vardır netlerim, birsürü netimi de yazmışlığım var bu YGS-LYS topiğine.

Bir telaşım stresim olmadığı için, 9.sınıf kimya ve fizik kitaplarını 2 günde şöyle bir gözden geçirdim geçen seneki çalışmayacağım elbette ki. İşim gücüm var.

Ayrıca evet ilk 100 bursu için YGS'ye gireceğimi söyledim, kendimi denemek için de Güvender'in sınavına girmek istedim. Nedir problem?

Özel mesajla da birsürü kişi derdini sıkıntısını soruyor, beni başından savdı, bana yardım etmedi diyen bir kişi çıksın bir daha foruma uğramayayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

LYS'de ise 1 geometri boşum ve 4 fizik yanlışım vardı. Ah o fizik. :D Üç tanesi dikkatsizliktendi. MF-3 124 idi, Y-MF-3 de 150 idi. Hacettepe Türkçe yazdım. İngilizce okumak zor olur diye.

Çok bir hazırlık yaptım sayılamaz yine de. Zaten fendeki yanlışlarımdan birisi şu kedili kaplanlı soru idi. Hala da anlamadım. Bizim müfredatta, frekans enerji ile doğru orantılı idi, enerji de genlikle. Böyle yapınca B buldum cevabı. Her neyse efendim. Efsane falan demişler yüceltmişler estağfurullah diyelim, çok konuştuk. :)

Hocam ilk senenizde mi kazandınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0o__xXx__o0 -- 12 Mart 2012; 22:03:36 >

• 11. sınıfım ve okulumda derece öğrencisi olarak görülüyorum. Aynı şekilde bir arkadaşım daha var. İkimizin biyolojiden toplam 3 doğrumuz var. Benimki 2 doğru 7 yanlış 4 boş. Biyoloji özürlülük budur resmen.
  • quote:

Ego tatmini yaptığımı sanan arkadaşlar olmuş da ego tatmini yapacak çok daha büyük şeylerim var merak etmeyin. :D

Ayrıca herkes buraya netini yazmış, ben de yazayım dedim, geçen seneki başlıkta da vardır netlerim, birsürü netimi de yazmışlığım var bu YGS-LYS topiğine.

Bir telaşım stresim olmadığı için, 9.sınıf kimya ve fizik kitaplarını 2 günde şöyle bir gözden geçirdim geçen seneki çalışmayacağım elbette ki. İşim gücüm var.

Ayrıca evet ilk 100 bursu için YGS'ye gireceğimi söyledim, kendimi denemek için de Güvender'in sınavına girmek istedim. Nedir problem?

Özel mesajla da birsürü kişi derdini sıkıntısını soruyor, beni başından savdı, bana yardım etmedi diyen bir kişi çıksın bir daha foruma uğramayayım.

İlk 100 bursu almak için bunları yapmışsan bütün söylediklerimi geri alıyorum bir hedefin var sonuç olarak daha öncesini okumadığımdan yazılarında şöyle bir uğraşıyım dedim havası aldığım için sitem ettim.Bahsettiğim gibi kişiler oluyor malesef peşin hükümlü davrandığım için kusura bakmayın.

• gerçek 2012 ygsyi alıp önümüze koymuşlar sanki,

umarım sınavda bunun gibi olur.

400 ün üstüne çıkan bayaa bi adamı lys ye girmeden eler bu sınav.
  • sonuclar ne zaman açıklanır ve nerden bakabiliriz sonuclara ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

senin gibi bir tecrübeyi yakalamışken soruyum evde çözdüğüm denemelerde çok fazla işlem hatası yapıyorum dershanedekilerde biraz daha azalıyor hocalarım ygs de dikkat çok yüksek seviyede olur fazla işlem hatası yapmazsınız diyorlar sence haklılar mı?

• kitapçığı alıp cevapladım bugün:
    türkçe 36,50 net
    mat. 33,50 net
    sosyal 27,50 net
    =400,6 puan.Yeter bana bu.Umarım gerçek sınavda da böyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girrffe -- 13 Mart 2012; 15:39:32 >
  • Yoldan geçiyordum kolumdan tuttular gel sınav var dediler girdim 170 net yaptım :( arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapmalıyım. çok korkuyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadyo Komanachi

Yoldan geçiyordum kolumdan tuttular gel sınav var dediler girdim 170 net yaptım :( arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapmalıyım. çok korkuyorum :(

böyle saçmalıklarla uğraşacağına oturup ders çalışmayı deneyebilirsin mesela??
  • yanlış anlama da meraktan soruyorum tıp okuyan arkadaşa,260 lira kredi aldığını söylemiş şaka mı bu tıp kazanan adama kredi mi çıkıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.