yanlış anlama da meraktan soruyorum tıp okuyan arkadaşa,260 lira kredi aldığını söylemiş şaka mı bu tıp kazanan adama kredi mi çıkıyor ?
1 doğru daha yapsaydım ygs veya lys'de 780 lira burs alacak olan biriyim, şu anda Hacettepe Tıp'tayım, Sabancı ve TEV burslarına başvurdum çıkmadı. KYK'den ise kredi çıktı ve 24 milyarın altına imza atarak aldım o krediyi de. Durum açık ve net olarak budur.
quote:
Orijinalden alıntı: Le Parlé
11. sınıfım ve okulumda derece öğrencisi olarak görülüyorum. Aynı şekilde bir arkadaşım daha var. İkimizin biyolojiden toplam 3 doğrumuz var. Benimki 2 doğru 7 yanlış 4 boş. Biyoloji özürlülük budur resmen.
Arkadaşının ve senin kac netiniz var ? Bende 11.sınıfım
sonuclar ne zaman aciklanio arkadaslar blgisi olan yok mu??
quote:
Orijinalden alıntı: x0mBx
quote:
Orijinalden alıntı: Le Parlé
11. sınıfım ve okulumda derece öğrencisi olarak görülüyorum. Aynı şekilde bir arkadaşım daha var. İkimizin biyolojiden toplam 3 doğrumuz var. Benimki 2 doğru 7 yanlış 4 boş. Biyoloji özürlülük budur resmen.
Arkadaşının ve senin kac netiniz var ? Bende 11.sınıfım
Ben 94,5 bekliyorum, arkadaşım da 97 civarı.
quote:
Orijinalden alıntı: crazymafya
quote:
Orijinalden alıntı: AvantiLazio
yanlış anlama da meraktan soruyorum tıp okuyan arkadaşa,260 lira kredi aldığını söylemiş şaka mı bu tıp kazanan adama kredi mi çıkıyor ?
1 doğru daha yapsaydım ygs veya lys'de 780 lira burs alacak olan biriyim, şu anda Hacettepe Tıp'tayım, Sabancı ve TEV burslarına başvurdum çıkmadı. KYK'den ise kredi çıktı ve 24 milyarın altına imza atarak aldım o krediyi de. Durum açık ve net olarak budur.
ilk 100 bursundan bahsediyorsun o konuda birşey demiyorum zaten,sen kyk ya da başvurmuşsun anlaşılan oradan burs çıkmaması skandal ilk 500 ü bırak on bindeki adamlar çatır çatır burs alıyor.Son olarak tıp okuyup da 24 milyarlık krediye imza atmak da biraz vurdumduymazlık bence sağı solu araştırsan en az 2 tane burs bulursun ankara gibi bir yerde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: crazymafya
quote:
ilk 100 bursundan bahsediyorsun o konuda birşey demiyorum zaten,sen kyk ya da başvurmuşsun anlaşılan oradan burs çıkmaması skandal ilk 500 ü bırak on bindeki adamlar çatır çatır burs alıyor.Son olarak tıp okuyup da 24 milyarlık krediye imza atmak da biraz vurdumduymazlık bence sağı solu araştırsan en az 2 tane burs bulursun ankara gibi bir yerde.
Torpil işi aga yalan değil. Neler neler yazdım TEV'in ikinci aşamasındaki paragraf sınavında ama finale kalamadım. Sabancı zaten eften püften bir şey çıktı. Aramadım açıkçası Ankara gibi bir yerde esnaf yan dükkanı söylemiyor sana, burs mu verecek?
sonuçlar açıklandı
Türkiye geneli sonuclar acıklandı arkadaslar. Hayırlı olsun :)
ygs 5 sıram 59303.. ygs 5 340 gelmiş. Gerçek ygs de de buna benzer bir sonuç alırsam,ege iktisat için ilk aşamada yeterli.
Yıllarca ara verdikten sonra, 3 aylık bir çalışma ile bu kadar olur. Ben seneye gireceğim.
bu arada sonuçlar açıklandı ygs 5=392 genel sıralama=22.526