Şimdi Ara

10 Mart 2012 Güvender Türkiye Geneli Denemesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
3
Favori
42.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atarlıyım

quote:

Orijinalden alıntı: sasa16

geçmiş yıllarda giren arkadaşlar güvender tg ile gerçek sınav arasında kaç puan farkı oldu? geçen seneki sınav mu zordu bu mu yorumlarınızı alabilirmiyiz

ben 2010 ygs de güvenderden daha yüksek yapmıştım ama bizim sınav kolaydı.bu sene üni değiştirmek için giriyorum.bu sene ki zor değildi ama kesinlikle 160 dk lık sınav değildi yetiştiremediğim için bildiğim soruları yapamadım.umarım ösym nin sınavı bu kadar zaman alıcı olmaz

peki hocam güvender 2010 da kaç puan net sıralama yaptın ygs de kaç puan vs yaptın + 10 -10 diye bişey duydum ama ne akdr doğru bilemem

• bayagı geçti üstünden pek hatırlamıyorum ama o +10 -10 yalan bence.çok takılmayın güvendere sınav anı herşeyi değiştirir geçemeyeceğn kişileri geçersin.ben de o zaman moralimi bozmuştum ama boşaymış bu sene de istediğim gibi geçmedi ama moral bozmaya gerek yok dediğim gibi sınav anı çok şey değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: map76

ya türkçede likyalıların yazımı niye yanlış bilen var mı bide o paragraf sorusunda bence kendine has bir okur kitlesi için yazdığı da olabilir di . fende kimya lehimi homojen diye almamıştı heralde normalde değil zaten ama kaç deneme karşılaştım alaşımlar ygs de her zaman homojen diye geçiyor lys de ayrı ama yani benim de ilk başta aklım almamıştı ama sonra baktım gerçekten öyle alıyorlar ama bu sınav onnu da reddetti gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık ya ygs bundan da zordu diyolar da ben inanmıyorum belki sınav heyacanından herkese öyle gelmiştir bence çünkü yani 470 lik adamlar bile en fazla 450 aldıyani tmm ygs de puanlar düşmüştü ama bu kadar değildi bence

Yapim ekinden sonra hangi ek gelirse gelsin ayrilmaz. Turkcenin dese yine ayrilmayacakti.
    Bu arada bence calismaniza bakin beyler bans kalirsa 2011 ygsden kolaydi sinav genel itibariyle de en zoru da gelse siralama sinavidir her sinav muhim olan kac kisinin onunuzde oldugudur. Bazi arkadaslar toderi ornek vermisler ama sinavin toder gibi olmayacagi asikar bu sene de olcucu olacaktir sinav en az guvender kadar.

• Lysler nasıl yapılıyor arkadaşlar bilen varsa söyleyebilir mi 2-3 Haziran lysler diyor ama 4 lysye de girmek isteyen biri 2 günde 4 sınava birden nasıl girecek acaba bilen varsa söyleyebilir mi?
  • ama mesela lidyalılar dese ayrılacaktı o devlet ismi olduğu için mi acaba bu ne ismi o zaman
  • Türkçe 37 doğru 3 yanlış
    Matematik 37 doğru 2 yanlış 1 boş
    sosyal 18 d 6y
    fen 31 doğru 9 yanlış 7tane biyoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 11 Mart 2012; 18:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Türkçe 37 doğru 3 yanlış
    sosyal 18 d 6y

Matematiğim 1 doğru az sosyalim 7 doğru yüksek onun dısında her şey aynı biyoloji yanlışlarına kadar
  • Tr 30net
    Sosyal 20net
    Mat 32net
    Fen 35net ( 1 soruda saçma okuma hatası )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 11 Mart 2012; 18:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Türkçe 37 doğru 3 yanlış
    sosyal 18 d 6y

Matematiğim 1 doğru az sosyalim 7 doğru yüksek onun dısında her şey aynı biyoloji yanlışlarına kadar

biyolojide 5 soru ard arda yanlış diğer 2 soruda 38 ve 40. soru
  • İlk 100 yine DH'dan
  • quote:

Türkçe 37 doğru 3 yanlış
    sosyal 18 d 6y

Hacı nereyi istiyorsun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

quote:

Türkçe 37 doğru 3 yanlış
    sosyal 18 d 6y

odtü ee bu sonuç uzağından yakınından geçmez. niye sordun?
  • Ygs 6 350 puanla yaklaşık sıralamam kaç olur ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

quote:

Türkçe 37 doğru 3 yanlış
    sosyal 18 d 6y

odtü ee bu sonuç uzağından yakınından geçmez. niye sordun?

Merak ettim :)
  • bizim arkadaş 2012/2011 2011/2010 falan bir sordu vardı
    bu soruyu cep telefonundan yapmış e telefon rakamları yuvarlıyor ya z=y demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

bizim arkadaş 2012/2011 2011/2010 falan bir sordu vardı

hey allahım ya halbuki kendisi biraz düşünse yapardı soruyu bence neyse ders olsun
  • quote:

• quote:

• Geçen sene kazanmış biri olarak, şöyle bir gireyim dedim.

Türkçe: 39-1
    Sosyal: 38-2
    Matematik: 37-3
    Fen: 38-2

Kontrol etseydim matematikleri düzeltebilirdim belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

Geçen sene kazanmış biri olarak, şöyle bir gireyim dedim.

Türkçe: 39-1
    Sosyal: 38-2
    Matematik: 37-3
    Fen: 38-2

Kontrol etseydim matematikleri düzeltebilirdim belki.

Geçen sene 160'ta 170 yapmıştınız o zaman.

Geçen seneki Türkiye 1'incisi siz misiniz?

Bu arada geçmiş senelerdeki müfredat ile bu seneki müfredat farklı. Geçen seneki bilgilerinizle Fen'den o neti yapmanız imkansız. Size inanmak için kendini çok zorladım. Ama olmadı. "şöyle bir gireyim" derken çalıştıysanız onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 12 Mart 2012; 11:01:08 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.