Şimdi Ara

10 Mayıs Salı Maçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba; 10 Mayıs Salı gününden 6 tane maç çıkardım acaba yorumlar mısınız? 4ünü seçip bir kupon yapmayı düşünüyorum. Şimdiden çok teşekkürler..

461 Tours - Dijon - 2 - 2.10
    464 Deportivo La Coruna - Athletic Bilbao - Ü - 1.70
    466 Club Brugge - Genk - 2 - 2.30
    471 Palermo - AC Milan - 2 - 1.80
    476 St Etienne - Lille - 2 - 1.90
    478 Santander - Atl. Madrid - 2 - 2.00

----

461 Tours - Dijon - 2 - 2.10 : Dijon son 4 haftaya girilirken liderin maç eksiği ile 3 puan gerisinde, bu maçı kazanırsa puanlar eşitlencek, ve şampiyonluk yarışına devam edicek. Dijon kazanabilir.

464 Deportivo La Coruna - Athletic Bilbao - Ü - 1.70 : Atletic Bilbao UEFA için oynuyor ve haftasonu Atl. Madridin kaybetmesi onlar için büyük avantaj oldu ancak 2 puan önündeler hala garanti değil ve yenmek isteyecekler, Deportivoda düşmemek için oynuyor. Bence 2 takımda karşılıklı gol ya da goller atacak üst olabilir.

466 Club Brugge - Genk - 2 - 2.30 : Genk hem şampiyonluk hemde şampiyonlar ligi için oynuyor, son 4 maçını da kazanan Genk çok formda, Club Brugge de tam tersine çok formsuz ve son 5 maçını kazanamadı. Genk kazanabilir.

471 Palermo - AC Milan - 2 - 1.80 : Milan ligde şampiyon oldu, tabiki İtalya kupasını da almak isteyecektir ve maça oldukça moralli ve rahat çıkacak. İlk maç 2-2 bitmişti rövanşta Milan'ın kazanacağını düşünüyorum.

476 St Etienne - Lille - 2 - 1.90 : Lille şampiyonluğun en büyük adayı ve haftasonu Marsilyanın puan kaybetmesi ile farkı 4 puana çıkardı, ancak 4 hafta kala 4 puan garanti değil, Lille kazanmak zorunda ki kalan 4 maçta en kolay maçı bu maç, diğer 3 maçıda UEFA ya da şampiyonlar ligini hedefleyen takımlarla oynayacaklar. Lille kazanabilir.

478 Santander - Atl. Madrid - 2 - 2.00 : Atl. Madrid haftasonu kendi sahasında 3 farklı bir şok yenilgi aldı ve UEFA şansını zora soktu. Son 3 haftaya girilirken arkasından Sevilla geliyor ve işleri zor, kendi sahalarında ki sürpriz yenilginin ardından bu hafta iddaasız rakiplerini yeneceklerini düşünüyorum.

• fena değil dostum aradan maç alabilirim..
  • Milan ve Lille banko ama diğerleri ne olursa olsun riskli
  • lille fransa ligi, artık hiç güvenemiyorum
  • santander üst bence daha güzel,madrid geçen maçta rezildi.santander dos santosun gelmesiyle müthiş bi hücum hattı olusturmus 4-6 gol çok değerli benim için
  • Santander - Atl. Madrid bu maç için 2 çok riskli bence
  • 453 Sion - Luzern MS 1: 1,70
    466 Club Brügge - Genk MS 2: 2,30
    478 Santander - Atl. Madrid A/Ü Üstü: 1,60

bu üç maça güveniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Agarj.com 15 ekim pazar günü yayında
    geçen yıl önce açıldı
    1 Mart Çarşamba Kuponum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler dün 70 tl kaybettim gece nbadan azda olsa zararı cıkardım su yabancı siteler cok kral yemin ederim iddaada olsa nba kupunom yatardı

10 May 2011 02:00 Boston Celtics - Miami Heat Toplam Sayı Üst/Alt 180.5 Over 180.5 Kazandı 1.92
    10 May 2011 04:30 Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder Toplam Sayı Üst/Alt 197.5 Over 197.5 Kazandı 1.92

beyler ben salı kuponumu aksam paylasacam cok ciddi hazırlanmam lazım zararımı cıkarmam lazım
  • A.bilbao uefaya katılır zaten 7.takımda gidiyor bu sene İspanyada garanti gibi bir şey o maça gözünüz kapalı 1 oynayın.Real Madrid Getefa maçı ise Getafe Madrid'in pilot takıma Madrid kıyak geçer 2 oynamak değerli
  • rangers üst madrid üst m.cıty üst diye kupon yaptım belki aksam başka kupon yaparim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras_gs
    rangers üst madrid üst m.cıty üst diye kupon yaptım belki aksam başka kupon yaparim

rangers 1 gol kaldı real rahat üst olurda city maçından yatmasam bari üffff ...
  • ulan ben böyle sansin varya alt versem simdi +7 olurdu a.q ben boyle sansin aq m city ile diğer city den yattik aq
  • M.city'ide kara listeme koydum yaktı kuponu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.