Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 3. Hafta | Eskişehirspor- Galatasaray | 30.8.2013 | 21:45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
4
Favori
14.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta Karşılaşması

Eskişehirspor - Galatasaray

Tarih: 30.08.2013

Yer: Atatürk Stadı, Eskişehir

Saat: 21:45

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2 Hafta üst üste son yıllarda galip gelemediğimiz deplasmanlara gidiyorum. Bakalım seriyi bozabilecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

2 Hafta üst üste son yıllarda galip gelemediğimiz deplasmanlara gidiyorum. Bakalım seriyi bozabilecek miyiz?

Bursa değilde ES ES deplasmanından çekiniyorum baya.

malum Erkan Zengin bizim maçlarda Messi gibi oynuyor.
  • Bursa maçı bittikten sonra açılsaydı konu daha iyi olurdu.
  • 1-1 biter.
  • mac hangi kanalda
  • teleon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biletleri nerden alacaz eskişehirden alamıyoruz galiba
  • Maçın sonucu ne olacak bilemiyorum ama her maç olduğu gibi bol pozisyon vereceğiz kalemizdeki pozisyonlarla Musleraya içimizden dua edeceğiz.Rakip forvetler becerikli olup işi bilirlerse tabi ki puan almamız çok zor.Taraftar desteği olmadığından Gaz Mazot da işe yaramayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Maçın sonucu ne olacak bilemiyorum ama her maç olduğu gibi bol pozisyon vereceğiz kalemizdeki pozisyonlarla Musleraya içimizden dua edeceğiz.Rakip forvetler becerikli olup işi bilirlerse tabi ki puan almamız çok zor.Taraftar desteği olmadığından Gaz Mazot da işe yaramayacak...

Çok zorlu Fixtür çektik gerçekten önce Bursa ardından Eskişehir.

Şu maçlardan 6 puanla çıksaydık baya iyi olacakdı.

açıkcası dün kötü oynadık gene öyle oynarsak galibiyeti unutalım.
  • bekliyoruz,ama allah aşkına açık tribünden değilde galatarasay tribününde alın biletinizi,sonra ne yapacğaımızı şaşırıyoruz.lütfen sizden ricam.
  • Bursa maçında da yazdım beraberlik iyi sonuç.Her maç kazanılacak diye bir şey yok.Bazı maçlar berabere ii dir.
  • Eskişehirspor Maçı Kamp Kadrosu Belli Oldu

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Süper Lig'in üçüncü haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu.

Galatasaray'ın Eskişehirspor maçı için kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Eray İşçan - Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Kazım Kazım, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Erman neden yok acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

bekliyoruz,ama allah aşkına açık tribünden değilde galatarasay tribününde alın biletinizi,sonra ne yapacğaımızı şaşırıyoruz.lütfen sizden ricam.

• Bu maç galibiyet almazsak kötü olur..Amaa bu maçları atlatırsak o zaman fena olur
  • zor maç

yeneriz
  • UEFA süper kupasıyla aynı zamana mı denki geliyor bu maç?
  • Mr.Mathers kullanıcısına yanıt
    Aynı gün, aynı saat.
  • Bu maç sadece bir lig maçı değil bana göre. Bu maçı kazanmak değil eze eze, farklı şekilde kazanırız umarım.
  • halil ünal varken aziz yıldırım ona teşvik veriyordu şimdi başkan hoşcan ben teşvik kabul etmeyeceğini düşünüyorum eski maçlar gibi zor olmaz bence..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.